標題: 女同事話... [打印本頁]

作者: frankiebaby    時間: 2008-2-6 06:21     標題: 女同事話...

女同事今日見到有個女仔著左魚網絲襪(其實係斜紋格仔褲襪),就問:( U$ m! H% a  P$ d0 k; J
「你地d男仔係咪鍾意女仔咁著d魚網絲襪ga?
2 e9 K) C6 f2 k7 G有咩感覺?係咪真係咁誘惑?」& r6 y& G6 F+ y1 a1 a: r
果下我聽完,成個人一時間都唔知點答佢,7 I( }( a! m/ t- \2 h: r+ ]
因為個女仔著對絲襪真係好靚,2 q) W7 a# r1 i  y  E
加上又識著衫,8 ^/ u) Q! q, ], H1 f9 t
襯埋對高跟,
, {' e# r" K& r5 l% [3 G7 e: h* {6 n再比個女同事咁問,1 u; O7 x4 Z5 c9 S
我真係定左係度 + I' `- I; @9 x/ Q) @
咁我又唔會咁直接話「咁著好正」,; j7 g$ ]$ W2 f7 X) X: q
我答佢:「其實都ok啦!幾好!」
! g- k* |; [  J2 I其實都不知幾...唔知點講,1 ?+ @8 p+ i& i8 ]/ G
個感覺難以形容
作者: cdtv    時間: 2008-2-6 08:35

覺得正咪話正囉) M! @* x/ V6 o& J
洗乜刻意隱瞞?/ U0 o* P) Q2 s3 l- f+ x2 C1 x
仲可以俾d信心佢d
9 q  C- G, t7 z9 ]  U! D) y: s不過太過好評可能引起誤會 ! s# U6 C6 k! k; K/ @8 C8 E. k
你ge回答其實唔錯
作者: miniandrew    時間: 2008-2-6 08:49

哈哈~個女同事咁同你講佢係咪鐘意你呀~
  X7 T& Y9 H; ]" S5 J" ]4 c5 |
7 v9 ?; N" ?! J/ B! z* K6 B' o如果係男同事同我講既話
6 }, V3 ]% {1 e+ |. P, o4 U* n3 S. ~8 |4 ~! Z1 B
我唔會話ok啦...2 k# e& S, q+ z3 {( q) ?" y

3 X# E$ q& X+ V7 f$ r4 r& P! z我會話:直情想X左佢啦...
作者: killer    時間: 2008-2-6 12:58

如果佢係靚女,我一定會大讚,你咁著一定好靚,如果我有個咁正的女仔做我女朋友4 x! r& z! I7 l4 B8 m( `+ \
我仲開心,日日有靚女陪
! s# Y# {( H0 m2 r
5 J8 j8 n; e4 k7 a1 o我覺得你女同事有D放水比你咁WOR
作者: shkathy    時間: 2008-2-6 19:00

Luck boy tell them what you think.
作者: Jay    時間: 2008-2-7 01:04

你就好啦!我都想有呢d同事啊!/ F* d1 l* o, [8 q$ q" s" p5 w0 p
如果佢靚女我會溝左佢啊!
作者: NWFB_970    時間: 2008-2-21 23:58

條女既然甘索就去溝左佢啦
作者: hklowhk    時間: 2008-2-22 01:01

下次偷影下d相..xdddd
作者: guy6011    時間: 2008-3-9 23:07

唔知,我對魚網絲冇乜興趣
作者: sghk_abcd    時間: 2008-3-10 09:56

引用:
原帖由 frankiebaby 於 2008-2-6 06:21 發表 $ V& L* B( i4 u$ [2 }
女同事今日見到有個女仔著左魚網絲襪(其實係斜紋格仔褲襪),就問:' a+ `" c4 G0 L  P  u! [+ ]
「你地d男仔係咪鍾意女仔咁著d魚網絲襪ga?
6 w9 w' t" h8 P' \  A有咩感覺?係咪真係咁誘惑?」# }2 o: k% o+ u+ Q
果下我聽完,成個人一時間都唔知點答佢,- u4 @9 q+ d2 t: w4 ?, b- ~) O* C
因為個女仔著對絲襪真係好靚,
2 t4 P. Y% S6 v2 K8 y( G加 ...
! G( N; Q- e; p3 @* q6 K# i! Q$ i6 e
照著同她講...只係發表你的意見...
作者: 小軒    時間: 2008-3-31 04:13

是就是...唔係就唔係~~何不直接點
作者: ken456    時間: 2008-4-4 00:05

更係..............影低係到分享下啦
作者: chivas_123    時間: 2008-4-21 02:44

直接話男人係好鐘意架。
作者: 肥豬仔    時間: 2008-5-18 14:41

d女仔有時會話你係咪變態ga4 t0 u' I, k9 O* C

7 ~- s" g4 g" f: k5 i所以我都係唔會點答......徐非好熟
作者: hcp88888    時間: 2008-5-18 16:10

你個女同事係唔係like你呀?
作者: copo    時間: 2008-5-21 16:55

你應該答佢...叫佢著多d返工比你睇下邊款靚,影埋佢相
作者: 城市獵人    時間: 2008-5-21 21:27

can u pls upload her photo?
作者: gorgeous1223    時間: 2008-5-22 16:33

引用:
原帖由 肥豬仔 於 2008-5-18 14:41 發表
) e$ D8 u, O  i, ed女仔有時會話你係咪變態ga- e  r) }4 A' Q
3 E* q% N; j  p7 c6 p8 ?- y& z
所以我都係唔會點答......徐非好熟
& u& A& |& r$ R3 A  _! a

, ^6 k9 I0 @+ i8 t: q女仔o既心理有時真係好難觸摸..' }  i5 Q" A2 m; ~
因為, 佢可能唔係想聽你心o個句
作者: jrex    時間: 2008-7-29 09:02

仲洗講, 流晒口水啦
作者: ricky    時間: 2008-10-17 23:05

very good !!!!!!!
作者: shing116hk    時間: 2008-10-18 00:09

照直講都唔錯啦~
作者: Sekin    時間: 2008-10-27 08:22

你話:唔只你地女仔,我都好鍾意著魚網絲襪。
作者: jasonlouie    時間: 2009-3-14 17:40

比我就即刻叫佢同我影張相先
作者: leolam    時間: 2009-4-25 13:26

好高深啊,答得五好就形象大变
作者: lok9696    時間: 2009-9-8 23:51

我會直接表示欣賞,贊佢著得靚
作者: cecilialiu2005    時間: 2009-9-9 00:23

照直講la~唔怕ge~!!
作者: rooloo    時間: 2011-11-12 13:21

心想能天天见到甘样的穿着就爽啦!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0