標題: 佛誕~睇屎屎~睇小鴨鴨~去圓方~落觀塘~去沙田食飯一日遊^^ [打印本頁]

作者: adam5354    時間: 2013-5-18 00:02     標題: 佛誕~睇屎屎~睇小鴨鴨~去圓方~落觀塘~去沙田食飯一日遊^^

佛誕~睇屎屎~睇小鴨鴨~去圓方~落觀塘~去沙田食飯一日遊^^* c; q$ s$ c; M6 F( x
5 w  T9 F& K. C$ s) t) U
去西九睇屎屎~豬豬~等等好得意~不過對高跟拖鞋好似打椿咁插咗入泥地係晒泥><
. b5 A/ T- b) u1 b; a: d6 H- e7 I行完影完相係九龍站洗手間洗洗對鞋~買野飲~坐一會就去圓方一會~~再搭巴士去睇小鴨鴨~~途經過海港城Windows shopping 咗一陣~~
8 k4 o4 D9 A4 a% F& }6 B  I5 r* x0 O大鴨鴨病咗~~咁唯有睇小鴨鴨囉~~好多人喔~~又多人又熱又攰~~攪到冇晒表情><
" k- w7 w+ ^5 |- l% [5 p睇完鴨鴨撘巴士去觀塘廣場又買唔到鐘,冇開門><買唔到鞋,唔啱心水><後尾買咗史迪仔手機插開心返晒^^4 d: g% P5 c& E% y: ~$ ^
跟住開開心心搭巴士去沙田食飯~~食飽飽行一陣~~見到偉華商場咁靚影咗佢到此一遊~~之後搭巴士返屋企囉^^

作者: elain_wong    時間: 2013-5-18 00:14

嘩,真係九龍新界又出又入,有冇相睇?
作者: adam5354    時間: 2013-5-18 00:26

引用:
原帖由 elain_wong 於 2013-5-18 00:14 發表   . F8 ?/ I' K5 ^" z
嘩,真係九龍新界又出又入,有冇相睇?
冇相睇係呢度~~呢度唔再發相~~只發吓近況~~係姊妹係朋友就Add我Fb啦~~睇相啦~~
作者: catherineL    時間: 2013-5-18 05:36

Why no pics here? What's wrong?
作者: judy    時間: 2013-5-18 08:56

小鴨鴨也要來到台灣囉~
作者: gila    時間: 2013-5-19 00:07

去咁多地方, 累死了. 而且天熱咁熱.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0