標題: 有冇人好似我咁鐘意被著住校服的女仔打屁股﹐包尿片 [打印本頁]

作者: wwwchan08    時間: 2013-6-27 01:27     標題: 有冇人好似我咁鐘意被著住校服的女仔打屁股﹐包尿片

如題.. 我鐘意﹐最好著住女校的校服罰我
作者: maria-ng    時間: 2013-6-27 07:14

33度大熱天包尿片好焗喎................
作者: willkam    時間: 2013-6-27 08:45

唔焗就唔叫罰啦
作者: kennypong    時間: 2013-6-27 14:37

我都鍾意著住校服包住片
作者: willy    時間: 2013-6-27 18:41

我自己都鐘意著校服, 包尿片, 跟著埋襪褲.
, d, d( ]  f9 D" I+ T禁當然唔止禁簡單, 好多時會罰埋抄. 禁先似一個被罰的學生.! A: l- o* l2 Q& I% y* o
$ }2 L& s+ n- p3 Q$ f
包好尿片後, 我會用膠紙整實佢, 要除落來一定要用鉸剪剪開佢.
% U. v/ v* E, m- @8 v如果係著校包尿片, 我好多時會幻想自己係學校無時無刻蝦一個要包尿片的女生,
$ q' s. c9 ^0 F- q0 i; N結果比老師禁罰, 起初我會扮抗拒, 老師話一係著裙包尿片, 一係麥都唔7 @& L% w' l1 |0 A  q' ^
著, 禁我要前者, 我問老師要罰幾耐, 佢話要罰到我愛上禁
/ p. [" e$ i) @) Z+ D為止. 跟住過一段時間, 我會再幻想老師問我鐘唔鐘意宜家禁, 我為了
  |9 S5 ^3 C+ L脫身, 話鐘意. 結果老師話, 你既然鐘意, 而且又乖左禁多, 應該要獎下
( g( c, o: X, e4 q你, 所以獎你繼續禁著, 反正你都話鐘意禁係唔係. 我點頭, 跟住又好好享受.' ]  ^* w! S; ~! z0 X  n  ]/ c

q1 e9 c6 D# Y: t0 y( G我搵返以前的舊相出來, 貼下先
( X4 ?; Y( |. b- g8 {; j0 }
8 @; c! G! A9 Y$ X2 M[ 本帖最後由 willy 於 2013-6-28 18:06 編輯 ]
作者: 1677    時間: 2013-6-30 02:55

咁嘅天氣包片片會唔會熱左D?
) v2 i+ N/ {: ]: v# K7 r
! `$ X! E. L0 P2 W+ L3 f不過包片片都有好處,用完即棄,痾埋尿都得!
作者: willy    時間: 2013-6-30 09:06

引用:
原帖由 1677 於 2013-6-30 02:55 發表   $ r+ v/ K/ j; ]( `3 R+ W
咁嘅天氣包片片會唔會熱左D?  F# j2 }! Z2 i; V3 d+ C6 I3 [9 q

1 {" X$ C, W; R. \: X& t) Z7 r不過包片片都有好處,用完即棄,痾埋尿都得!
: E1 j9 ^/ g' W: Q! \# k; J2 t0 r2 A4 W) \& h: {4 L' _
我自己包尿片就一定會疴(賴)尿埋落去. 宜家包唔係唔得, 只係要開冷氣.
作者: maria-ng    時間: 2013-6-30 19:14

包尿片最正係TENA環帶式尿片
作者: mike1156    時間: 2013-7-3 16:37

no way i don't like it
作者: MUI    時間: 2013-7-4 13:24

尿片可以吸幾多次尿?
作者: maria-ng    時間: 2013-7-4 17:09

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:24 發表   9 r6 ^& @) Q0 z. ?( |8 ?0 p* |- c
尿片可以吸幾多次尿?
/ s' S( U4 i9 b4 A尿片吸收量由600c.c.-2000c.c.不等
作者: kennypong    時間: 2013-7-4 17:27

我都有包尿片著裙嫁
作者: MUI    時間: 2013-7-4 17:30

咩地方買?同點買?
作者: 1677    時間: 2013-7-7 03:01

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 17:30 發表   . r$ |% F9 h! f' [3 W: v" R
咩地方買?同點買?
" c/ J) L" o1 K, `- T3 _5 K. B

5 E6 c" l; p' b7 A6 v0 U+ X2 a最容易:醫院便利店!
$ H8 `  v: v9 [& I9 z
% a% c3 x3 O+ e6 G" B通常醫院入面都會有間7-11,
$ a' x; c2 l  J5 n9 |5 S8 _為左方便院友,成人尿片有一包,亦有散裝!
作者: maria-ng    時間: 2013-7-7 04:45

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 17:30 發表   
# w7 ~9 @3 Z# o$ M( Y: _  p咩地方買?同點買?
; ?. ]8 _2 F, R, r$ K藥房/超市都有' x5 ?( |4 v$ s# Q
要選擇多就醫療用品店
作者: maria-ng    時間: 2013-7-7 04:50

TENA內褲形尿片,橡筋褲頭舒服/ s; d8 J: ?1 a* I' ]
但冇咩鴨片感覺
作者: Pollyyeung    時間: 2013-7-19 19:55

其實著條薄d既裙夏天著片唔會太焗
作者: maria-ng    時間: 2013-7-19 21:00

引用:
原帖由 Pollyyeung 於 2013-7-19 19:55 發表   
- U) Y7 c, G* e% l其實著條薄d既裙夏天著片唔會太焗
" x% Q$ E$ c/ Z& ~5 M3 i
我都係鍾意穿唐裝衫鴨住衛生帶多D,好有做上一代(40年前)女人感覺
作者: eddy0clng    時間: 2016-9-9 23:19

我喜歡鴨片+著連身衫
2 s6 e, u% n+ f  }
作者: willy    時間: 2016-9-10 21:26

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2016-9-9 23:19 發表   ! E" l) w3 Q- M( M2 M+ m
我喜歡鴨片+著連身衫
& G8 l; y: T( T# r: F* e
2 i3 |" M7 j/ Q' l% S+ I2 Y

- I* d4 i: n6 C7 a' T0 |! E' n你呢件衫真係好正.
作者: eddy0clng    時間: 2016-9-18 13:43

引用:
原帖由 willy 於 2016-9-10 21:26 發表   8 \# q3 _, Z5 I2 ]. M# Y* p5 N

; l  Y/ J+ v1 y0 U: U: U" a- F+ {. O- a/ z# T" i+ _  n
你呢件衫真係好正.
+ `% A: y. S5 l" A; \日本買的~ 仲有幾件都好正~
6 S' n% r. B2 `1 K2 b
作者: willy    時間: 2016-9-18 18:25

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2016-9-18 13:43 發表   
% M' C2 A1 G0 i( y+ e
' J4 p! }" E5 Z  o/ h! J; A7 B日本買的~ 仲有幾件都好正~5 w5 B! z! x+ M2 N( y: H
7 b+ i1 S7 N& p
8 C! {" c! U3 P3 R6 }' Q- i0 n
4 X- \/ Y- I: ^% g% N
呢都OK厚; 只係睇都已經知道著上去會好舒服
作者: eddy0clng    時間: 2016-9-29 19:27

引用:
原帖由 willy 於 2016-9-18 18:25 發表   " ?7 d3 v6 y9 r
5 k& _0 E% R* o
4 r6 c4 W2 }- p; v3 S

; {6 J4 O4 [7 A, z! ?$ H呢都OK厚; 只係睇都已經知道著上去會好舒服
) s$ d# R0 `! Q4 p5 Z9 b
! _/ q. V% a  W* S, P0 q' F# d0 P呢件都係校服,不過是幼稚園
作者: willy    時間: 2016-9-29 21:09

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2016-9-29 19:27 發表   3 |- J3 z. I3 k' ~- f# J) S) R4 ~/ A) A

: c' m/ X' ^: w% C) y+ j
0 m7 F& \5 _0 w. _: y( l呢件都係校服,不過是幼稚園
6 ^3 {0 ^" v7 a& U* f# g
, D, X3 v" a4 c/ t' X3 b& m
入面條片好似唔錯,. 幼稚園校服+尿片很好的配搭
作者: goro9872    時間: 2017-3-15 11:37

包片
作者: Micchi1991    時間: 2017-3-17 00:07     標題: 回復 8# maria-ng 的帖子

我想問Tena 環帶型邊到買?
作者: isuzu4.3    時間: 2017-3-17 09:07

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 00:07 發表   
# ~8 ^, U9 E* N, n- f6 t& T5 s我想問Tena 環帶型邊到買?
7 @  F7 h2 T; t& A
其實我都想買環帶型
作者: eddy0clng    時間: 2017-3-19 04:25

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 09:07 發表   8 J$ D2 T% A; I- P, y: O  Y; b# ?" j

) S* E9 k+ T2 J  B7 r其實我都想買環帶型
- o2 t! s6 e7 b, w2 O$ d9 a; G
好用咩?之前用過,真心覺得好冇安全感,訓覺懶濕都會漏尿
作者: swcharlotte    時間: 2017-11-17 06:07

打屁股同包尿片都中意,但打完屁股應該罰就咁坐低,尿片墊住屁股會冇咁痛。尿片可以之後先包,主人要你幾時瀨就幾時瀨。
作者: isuzu4.3    時間: 2017-11-17 09:39

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2017-11-17 06:07 發表   
% Q/ v, w5 ^' Y# H+ w7 ~- z+ s打屁股同包尿片都中意,但打完屁股應該罰就咁坐低,尿片墊住屁股會冇咁痛。尿片可以之後先包,主人要你幾時瀨就幾時瀨。
' @2 a8 s3 L$ z
曾經同喜歡尿片網友一齊押片.超正
作者: aaa111aaa    時間: 2021-1-4 22:24

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0