標題: 有冇CHING 鐘意玩下D 底褲仔?? [打印本頁]

作者: cooleclipse    時間: 2013-6-27 15:38     標題: 有冇CHING 鐘意玩下D 底褲仔??

我講緊果D細細條  俾細個D既女仔著果D底褲仔  有冇CHING 都鐘意玩??  我覺得好正見到自己條JJ 同條底底差唔多大咁 哈哈
作者: user9527    時間: 2013-6-28 00:15

引用:
原帖由 cooleclipse 於 2013-6-27 15:38 發表   5 f% y2 X& v+ v
我講緊果D細細條  俾細個D既女仔著果D底褲仔  有冇CHING 都鐘意玩??  我覺得好正見到自己條JJ 同條底底差唔多大咁 哈哈
. T! e5 s, u4 F
% X9 n6 p3 ~: |* q
唔明..即邊D款式 例如本壇"白色內內"個D ?
作者: cooleclipse    時間: 2013-6-28 00:18

好似果D 細路果D
作者: user9527    時間: 2013-6-28 00:19

引用:
原帖由 cooleclipse 於 2013-6-28 00:18 發表   9 q4 b: m6 q/ H) b6 e% \1 q3 _2 V
好似果D 細路果D
' F6 d7 ?1 n1 Z, m6 I8 p

, m6 `  b9 Y' w0 r4 K有公仔款/純色 ?
作者: p6123    時間: 2013-6-28 00:43

慢慢
作者: cooleclipse    時間: 2013-6-28 01:08

咩款都得  最緊要係細細條最正  哈哈
作者: 1677    時間: 2013-6-30 03:14

我著過細細條果D,因為好底腰,% t$ g5 P# v& H, I# X, t
著住真係要忍,唔好有生理反應!' N: m; _3 K8 Y% n+ s
. E% f, D- k' n. z
真係會凸出黎架!
作者: dav2k2k    時間: 2013-6-30 17:06

引用:
原帖由 1677 於 2013-6-30 03:14 發表   
3 u& Q$ Z2 Y. j9 z我著過細細條果D,因為好底腰,6 |0 A7 r9 d% c  R* C) J) r/ M
著住真係要忍,唔好有生理反應!
) d2 w" y  Z( W, V* A3 c! p: |
- W( r% p% d2 e! Q+ g真係會凸出黎架!
6 Q, B8 @( d1 q9 L0 s唔好忍

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0