標題: 有沒有人可以分享用校服自慰的方法?! [打印本頁]

作者: shatun100    時間: 2013-7-4 00:57     標題: 有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

我喜歡用校服自慰,請問有人跟我一樣嗎?!
8 T, v  E; a$ I* a可否互相分享自慰的方式( f6 v6 t( P5 @7 t2 T0 @
Ps.請用中文回答,我看不懂香港用語,不好意思喔!. @  S+ C9 u+ k( z
, z7 Z# N! K* G
作者: lwl    時間: 2013-7-4 12:02

著住佢已經興奮.....再跟住幻想一下(被抽水....被揸....被X)......再用校服打飛機.....好快玩完.....
( l% [5 y$ p7 Y: g( w6 ]. |
2 g0 r! Y. p" y4 y/ Q0 A2 @" `& \2 x好想搵到人黎摸自己......因為玩得多自己玩自己...好悶.....悶到唔想CD
作者: 十指套衣裳    時間: 2013-7-4 13:47

用校服裙或者校tie,領巾等劣jj
作者: MUI    時間: 2013-7-4 13:52

著好校服後
( G" U' ^" K- k0 A$ x用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊6 d9 {( s  x8 k: V+ [  {/ n
然後用後拉0 j# |2 ^( m" Z* C2 j; X
要磨埋肛門位/ h1 m* u4 K# U/ d1 a
拉到射為止9 g  W7 r4 O6 K2 r
以前成日咁玩
* g5 f/ o( ]5 g4 n) T而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
作者: kingphone    時間: 2013-7-4 19:30

你們以上我大部份都玩過,
+ [) o: x, i1 e4 J  \但你們有冇試過著住校服之後撕暴自己著緊果件校服先?8 P+ k: T; t0 O; V% S9 A' G& I+ _0 J$ f
成件校服會爛晒,真係好HI呀!
作者: shatun100    時間: 2013-7-4 19:48

我有一招是,用雙手稱開制服,成一片薄布這樣,然後輕輕的在龜頭上面磨擦,一開始可能會不習慣,要慢慢找那感覺,射的時候會很像性交的感覺,超爽的,但要輕輕慢慢耐心的磨擦,懂嗎?先試看看吧
作者: MUI    時間: 2013-7-4 21:08

兩截校服2 A/ B. Z) c$ E: E* s5 y0 d
著上身,下身乜都唔著, C8 k2 v3 m. c0 E
用下身條裙嚟打# x" b. o) |! r! r
一樣好快射
作者: kingphone    時間: 2013-7-4 21:24

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:08 發表   
: C' O+ V4 d7 O$ W& T& F* e兩截校服; v2 K$ k5 u& v5 o1 ^
著上身,下身乜都唔著" m" o$ C/ d6 T8 P
用下身條裙嚟打# f& I$ b+ n- [5 g) {
一樣好快射
0 M( ?( O$ S, }7 o  S
跟住射埋落條校裙度,好hi呀,不過玩完之後要徹底洗乾淨佢.
作者: Vinci_Cheung    時間: 2013-7-4 21:35

我平時玩開pe衫,有時都會玩校服校裙,先著好pe衫或者校服,再用第二件校服包住jj,跟住磨到出. B! Y' U9 c+ @6 z* Q6 W
有時同人地玩,就會換好衫,再互相磨到出~~4 Y7 F" p# Z7 \, M  [* X' a8 W

+ b6 q# T* d6 ?3 Q  E/ r, y
引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   
4 |4 p' ~1 {! P著好校服後' d& D) w8 x  L2 j" @
用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊" U8 Q* e% u2 G) d0 O: h" p
然後用後拉
9 c9 H- J8 j6 P; B, x6 @+ B要磨埋肛門位* l* N) L6 m8 E* G* L/ D* U$ M, x
拉到射為止6 Y8 s6 l/ ^9 P3 M
以前成日咁玩
% X1 d. J" _& F" p- A: q而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
7 P' b5 S. B2 f( Q2 Y( t3 S8 s! s) z0 X- g
咁正既你,睇黎你玩主奴~~- A" e. ~/ P0 }! m+ T7 ^2 L
我都想搵個主人~~
作者: kingphone    時間: 2013-7-4 21:40

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-4 21:35 發表   
% F2 X# W! @" N! Y/ w) f3 d7 f我平時玩開pe衫,有時都會玩校服校裙,先著好pe衫或者校服,再用第二件校服包住jj,跟住磨到出
/ m! R! S- p0 W# Q7 Q  S有時同人地玩,就會換好衫,再互相磨到出~~' k: \& |% w) n' ^

0 g" ^  ?' B3 X# z5 F
% ]  E  ~$ J3 T% M/ _5 K" q
' j: _! \3 T' h* p; V' i9 z3 S; o, Q咁正既你,睇黎你玩主奴~~4 p1 z- T$ r4 @5 T& ~
我都想搵個主人~~
: b- `, k* Z3 M; q! [9 D
真係睇到都想著住校裙被人玩嘅感覺,由其係被女仔一起玩.
作者: Vinci_Cheung    時間: 2013-7-4 21:43

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 21:40 發表   ' `$ M- H7 d- Z4 f5 _# \5 F9 V
' ]( h5 S/ @1 \- o: j6 D
真係睇到都想著住校裙被人玩嘅感覺,由其係被女仔一起玩.
6 [% T) y* i2 U, R1 h/ r: v

* L  z3 Q# A2 e, N4 [9 O有時都想試下2個人一齊著住同一間學校既校服一齊玩,我諗會有個強烈感覺話比自己知好似做返一個真正既學生~~仲要同個"同班"同學一齊玩
作者: MUI    時間: 2013-7-4 21:47

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-4 21:35 發表   
6 y6 b, F) u& U% ^% X9 m我平時玩開pe衫,有時都會玩校服校裙,先著好pe衫或者校服,再用第二件校服包住jj,跟住磨到出! o* a$ I/ A0 G, @! w* @+ A% n
有時同人地玩,就會換好衫,再互相磨到出~~  _, g' m: ]/ ]! w3 ^! Z

4 w. h4 i! A" e# I! J' d5 [" y! x" [  `3 p* i6 q. [* j; N1 t

9 [+ Q# R: w, Z! ]6 [7 ~咁正既你,睇黎你玩主奴~~
/ ?2 b# \# w. i% a2 m% L我都想搵個主人~~
" c4 d0 B$ \  F8 g3 W8 Z$ m我係易服奴
作者: MUI    時間: 2013-7-4 21:47

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-4 21:43 發表   + Y8 ?4 Z! }) t2 n- I# k

+ b  \# t2 m) ]4 a3 I1 [1 p$ Z5 N. T3 l1 c; ?$ q3 v
有時都想試下2個人一齊著住同一間學校既校服一齊玩,我諗會有個強烈感覺話比自己知好似做返一個真正既學生~~仲要同個"同班"同學一齊玩
, [; b- ^+ \* f- u, t
試過三個女童軍互摸
作者: shatun100    時間: 2013-7-4 21:52     標題: 回復 13# MUI 的帖子

你意思是先用一件校服包住jj在用另外一件磨擦?是這樣嗎?
作者: Vinci_Cheung    時間: 2013-7-4 21:53

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:47 發表   
! ]0 I) W8 H" L! F4 s
  L7 f- b$ m/ S試過三個女童軍互摸
! x* b+ c, e0 Q3 v' c

9 _7 |& ], E, O# ^+ Y! R正wo,不過我未試過三個人一齊玩,最多都係2個人玩
作者: MUI    時間: 2013-7-5 06:39

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-4 21:52 發表   7 f0 L1 ]1 R" N" ]( }/ ]- u+ n
你意思是先用一件校服包住jj在用另外一件磨擦?是這樣嗎?
3 v; [7 i" r, T+ @3 z& H$ T
) z8 Z8 t4 R4 R1 }係呀
作者: 小山丘    時間: 2013-7-5 07:00

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   3 M: y& m0 w" A
著好校服後. ^+ C1 c' B2 i" Q2 U" @* T! Z
用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊  y& B9 K# C2 `$ W  j: h; M
然後用後拉
' S4 x, {0 }* w- A' d要磨埋肛門位
2 A$ d( S* L# S/ X/ p拉到射為止
# y9 @& [6 p, Y% r2 s以前成日咁玩: r+ a2 Z( N/ A% i
而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
9 V3 Q( d6 l2 D7 P& z% `& b
作者: cybergirl8964    時間: 2013-7-5 08:15

好似好刺激呵
作者: jacjac    時間: 2013-7-5 11:25

睇完回文都想即刻玩番下
作者: cxyx    時間: 2013-7-5 17:08

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 19:30 發表   , u* R+ Z4 l' F' |7 y7 y! q
你們以上我大部份都玩過,5 G' ]3 @3 x( I  ]) A; X
但你們有冇試過著住校服之後撕暴自己著緊果件校服先?3 r, v" h9 b( P- Q% p, E
成件校服會爛晒,真係好HI呀!
5 [$ B7 L5 r1 r: V' M

, F$ D, o1 G: l0 C+ y0 c成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
作者: Vinci_Cheung    時間: 2013-7-5 17:45

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
+ @4 U& I' n" y. y9 w) r" z
$ K0 [" K6 e: c. u1 n: f- P" c7 k2 U, Q* [
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
+ t' d! G" _. x/ i/ p- q% P& P6 h' q2 `' }
我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正
作者: willy    時間: 2013-7-5 18:10

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   
; o1 f# m: [& }4 P( \  r+ H著好校服後8 w0 w. G' \3 Y, [* B
用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊- ^, [: Q$ j9 D4 [$ V
然後用後拉
5 A5 o; Y% ?$ T' Y6 O# O/ i要磨埋肛門位  |' @- Q. C0 e( t. p0 F1 X! O
拉到射為止
! Z5 {1 R+ y. c7 f% u9 {以前成日咁玩
! G8 y) e' R3 M5 D: Y而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
& i: `  n! L; @% N, D2 Z  `
+ ]; q# {0 {6 `- D, C下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
作者: Vinci_Cheung    時間: 2013-7-5 18:32

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   6 {' W- W4 U! K: A

5 y  o6 p& r+ h5 c) O2 A
/ R- r2 N, e6 H8 ?. |& \3 E下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
& T+ _% Q8 G- ~' |. l! b$ T

6 q. q9 O; a1 y- i我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己
作者: willkam    時間: 2013-7-5 18:45

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔
作者: kingphone    時間: 2013-7-5 19:05

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   : A6 U- H. P- ^4 i* K; H$ ?

2 q, U" h* y* o# h' _3 I4 q: \% ?* m( _: R. c7 ^
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
. g' N, R0 b5 |  P
真係勁hi呀! : R% r. z) a; e! V2 z! G
不過就要買過件校服囉.
作者: willy    時間: 2013-7-5 19:11

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   5 L" B& x( \1 p. K5 O/ _/ i6 J
. U" A$ C: b- E. q
真係勁hi呀!
% j* Q, Z7 Q( X不過就要買過件校服囉.
" b. i  w. L" W  t- c+ l) B. m" N4 C3 M
所以我自己係唔會禁做......
作者: kingphone    時間: 2013-7-5 19:15

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   / Z! m$ e/ {- L; w' d$ }! U; c1 i  T

0 r* q; r' \5 t+ Q, a
% M' s( F" d7 a5 R- p所以我自己係唔會禁做......
% Z( K9 V4 \, {8 c- Y. e4 q我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
作者: Vinci_Cheung    時間: 2013-7-5 19:47

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   
" J1 c  D0 ^( L: Z% B; S6 r" i% g! l, x0 F8 r7 D
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
; Q' A" w& v" r$ t' O5 ]
! R! n" }6 d4 w/ Q  e2 i  y, A
好有錢呀 : R, C1 f) @5 ~  y  C
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
作者: kingphone    時間: 2013-7-5 19:57

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表     W6 }8 W( Z4 s4 B
# i2 h& F$ L$ ?" y
7 b2 K0 @( F# H' C/ _
好有錢呀
  u% T: A7 w4 F" T$ d! H* S' G我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
# G# m0 Z( z' }1 H9 o
又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.
3 X9 K9 L3 F' r2 a! D8 D) J2 n# M# B
作者: kingphone    時間: 2013-7-5 20:04

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   + P) C# Q7 ?! d7 z

* B, H' h! K2 H) ^
. ^7 M5 h8 @, \7 g好有錢呀
+ W. U% t( B: V6 ^我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
9 o! ?2 z0 E. s% @0 E# ]9 [9 @
我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.- w8 R7 R2 @/ _" n- y, q
上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.1 |& N) b7 g, U" S, w! g" j
- k$ N- v, q5 L9 m6 v5 c
作者: Vinci_Cheung    時間: 2013-7-5 20:05

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   0 x* r! o3 E. l, [

' O1 w% n( k) W: V8 Q7 F1 v/ L又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
' M. d3 }! k8 ?7 v
2 r# @! N' G' [7 i- s
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
作者: kingphone    時間: 2013-7-5 20:08

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   ) Q- l) Z3 C- ]0 N( |" G' G
! t0 v2 Q1 D3 Y" J5 }$ t1 ?

' n9 U! Z2 d3 [: X, L( d下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
* M' l. o4 V0 l; H5 L" S# {
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
作者: MUI    時間: 2013-7-5 20:34

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
4 L# I8 ?" K) y/ y8 d- t6 P8 W6 j0 T# p! ?& O
" {3 j' M5 _* L  Q( x5 w$ p
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
7 c3 v& b& E: t6 e3 _2 N$ o- w* h' O& R, M4 q& V! [8 Q
我鎖左唔關打飛機次數事
作者: Vinci_Cheung    時間: 2013-7-5 20:41

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
0 P! R+ M) C( W3 v. i9 \% |# K
- J4 W( ?; [9 K( D5 G8 W
" |9 T1 `/ y8 L: W7 c$ j4 z我鎖左唔關打飛機次數事
, i' v2 T) H6 f1 I+ t

/ C9 |+ g+ B- W+ j0 ]好想知真正原因添...講唔講得架?
作者: kingphone    時間: 2013-7-5 20:41

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   ( k- y" E- d7 d) b  l

. s; \: }3 e6 `8 Z" [- O. ?
# R* M  Z5 y) _7 }: a8 {9 v我鎖左唔關打飛機次數事
/ F7 q  I0 t) P2 v0 U5 p咁係關乜嘢呀?6 j0 @7 [7 ]! T- i/ y8 W
可以講嗎?
作者: wammaw    時間: 2013-7-5 20:53

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
作者: kingphone    時間: 2013-7-5 20:57

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
/ k. m2 g2 u7 y0 ]& o我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
- {- L9 `' S9 ^+ p, ]3 }
熱天就得,冷天的話就..........凍死
作者: MUI    時間: 2013-7-5 21:21

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   ' N, Z) I3 E2 [/ d' B

, O8 t# E! l) p( ]' b1 R0 }4 {' M" o4 P; n
好想知真正原因添...講唔講得架?
/ S4 A4 a, j; P  ~( ~7 e( d, S- ^

$ G% m0 N1 H2 r+ M) Q+ r% ~cd奴比主人鎖住係正常既事
作者: willy    時間: 2013-7-5 22:32

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   
! F& I& @+ T; C9 C& l  O7 }/ {8 O: C% |: g
* S! X2 E4 m0 F5 H& [
cd奴比主人鎖住係正常既事
8 L; M2 ^4 ^, R: v0 F& H0 K. m( u& `( V# N. g
其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
作者: jacjac    時間: 2013-7-5 22:48

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   
! O2 i0 ^  M' j1 k6 d
5 X2 n5 Q4 |8 ~+ a& n被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
* V& Q$ `4 g/ N0 i& o) n) r  A有機會都想試下咁玩~
作者: jacjac    時間: 2013-7-5 22:51

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   8 J1 \- g8 G8 X1 F4 p
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
5 S: Y: L, F. D; _試過著住幾件白色連身校服沖涼,5 s) F" D8 e" t4 A
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
5 e6 u: }2 b& ?0 p9 a感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
作者: Vinci_Cheung    時間: 2013-7-5 23:01

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   2 d. c; n4 i5 p: G$ h; ~! ^
# }( M: u2 m# ~$ ]
試過著住幾件白色連身校服沖涼,
8 v. O/ B+ H" B5 P0 f濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,* Z. y! H4 b+ u' \& k  A0 {
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
$ T! n) t7 _- y7 J, M1 ~) m* U# d1 I+ B
我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><
作者: MUI    時間: 2013-7-6 06:41

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表   
( |. E; {) S7 i' `
1 r8 R2 c/ B; [5 y6 Z
4 {1 k" h- X9 D$ v; X  E其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
  e4 M) |6 R: i/ d/ s- F) y

{% m6 m6 {7 `' j8 y# \6 d鎖幾個月都唔會有問題0 k5 k4 _9 m3 H' P# F) X
今次比女皇鎖左三星期1 l, v+ b7 z/ i. A1 o5 \6 I
最長一次鎖左半年
作者: willkam    時間: 2013-7-6 08:57

你真好,我也想有個女王
作者: wammaw    時間: 2013-7-6 09:29

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   ' ~1 ~' p# h% h; j2 W* b$ A* `7 C
7 H6 W" V: q, `: }! v
試過著住幾件白色連身校服沖涼,* R) G9 i8 V6 `
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,& n, a9 L3 W8 R) e/ W
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
) Y! _; Y# k# F+ n  x! C我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
作者: kingphone    時間: 2013-7-6 19:58

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.
作者: shatun100    時間: 2013-7-6 22:13     標題: 回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈
作者: kingphone    時間: 2013-7-6 22:33

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表   # ?2 f6 U! _: `3 _$ J& C# g4 g# X
這樣真的爽嗎?哈哈
- {" }* \9 T0 H) G4 B/ [* R淨係一嘢就無,不過好痛.
作者: kennypong    時間: 2013-7-6 23:19

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
作者: Vinci_Cheung    時間: 2013-7-6 23:42

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
7 |9 t& T. Q7 `" Q7 F. U! W我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
& k$ d& c" e, X3 @1 N# r3 q- ^0 C, k/ r& [, O* R
下...點樣射自己精入口...
作者: MUI    時間: 2013-7-8 08:29

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表   ; x8 u, R5 J# U- G" h" _' j
1 N5 O# h& s. N$ J& D% ^+ ?
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
# Q* E4 X1 I9 S9 O* @
7 H: j5 x0 D' h5 [/ |
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋! h  S, a4 b0 |9 N( A6 T
啲底裙同bra帶現哂出嚟4 x4 v- d7 z! K; x1 C. X' r' y: X7 u/ w
好靚
作者: willy    時間: 2013-7-8 18:41

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
  P& r. i+ v% k% u我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
7 H9 j! z2 p% R* u, Y+ \8 W& D7 q) \1 d" b

. S" E1 n2 P* _呢樣我都想試, 不過未買道具.......
作者: MUI    時間: 2013-7-8 21:25

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   
/ r. V! a% |& X' @1 c
- a& ]3 h- Q6 o; H
. V" M/ g7 d% e& Z下...點樣射自己精入口...
1 x" M3 \! ~3 z4 B/ t5 }0 r0 Y4 Y+ ]2 W8 y) x; M7 [
我射就未試3 {; ?" x% r" X1 H- G+ r$ L* T
但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面8 e' U/ E+ {6 r) }+ g
自己舔返
作者: jacjac    時間: 2013-7-9 00:54

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   
3 X" c4 \$ z5 y+ w! x! u- F1 F. ?7 N/ J; T. m4 Y
5 m; P& [$ r% X# [3 \
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋/ M9 o  p5 H% r  y
啲底裙同bra帶現哂出嚟
: v- n8 d! S- @1 c  B- ]+ h2 ~8 |好靚
; u9 p9 m- |# o' f: h' u
慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
作者: kingkingking    時間: 2013-7-9 01:12     標題: 回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!
作者: 檸檬奶    時間: 2013-7-9 02:10

著住嚟j,不過唔射上去
作者: MUI    時間: 2013-7-9 06:45

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   
$ Q7 B7 G" ?1 `9 x/ U+ ?9 ~
: p2 j# z/ ?8 ^; m" N慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
% d2 u8 s5 Z4 H! X) q  L% g
# q* x* n/ w+ p$ }) d條裙貼住個身先最舒服
作者: wammaw    時間: 2013-7-9 07:47

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   
& n5 ^( B4 L1 r/ z
% O( e3 T! W6 \  b  t# {
3 d4 G; U3 f% V- x: P: h7 l條裙貼住個身先最舒服
4 l$ K1 t6 Q5 t# L0 R5 ?我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
作者: MUI    時間: 2013-7-9 10:02

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   " o1 ^; E, i! ]% X+ P8 i3 l

" s' B: N7 Z: d# p# c  l) Z我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
1 m$ X- q7 a. k9 _

" t, s! c8 e4 w4 n: A# |, s鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍% E5 w' D, k" ?8 |9 b: `3 N3 u
慢慢由腳濕到上去頭# ~6 w. ?4 V) x, e. p
好爽架!
作者: eddiecd    時間: 2013-7-14 07:18     標題: 回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?
作者: 大話王    時間: 2013-7-15 00:49

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死
作者: alexander    時間: 2013-7-15 02:15

我會用裙擺包住JJ黎打
4 P$ I/ p9 b, M, o% J半截裙就除一半再包
% ^4 J$ y$ ?; L" X, s
$ C( w! m$ k  N; v# f& b# X  I有時著仲住走出走廊行下, 一邊行一邊除, 有時行到一半就射左
作者: 133    時間: 2013-7-15 03:02

Wear the shirt and with the skirt
5 o- S) s0 D' i$ j4 w% [Wrap my j with socks
作者: shatun100    時間: 2013-7-15 20:39

其實打到後面發現射在學號或校徽上面蠻爽的!!
作者: rico    時間: 2013-7-21 15:30

我會著住再係鏡前打
0 Z* S" K) I$ [2 b) C( x' q
作者: MUI    時間: 2013-7-22 13:46

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:30 發表   
6 c' M( n+ P3 r- s/ ^. X我會著住再係鏡前打
4 a6 ^& `# `2 O% N4 }4 N7 K
, c8 d0 V# G, H, U唔係cd果陣就試過對住鏡打飛機
作者: christychristy    時間: 2013-10-12 20:31

我係著住真光長衫個人係床到半倒立式咁打
; s" D( V3 I8 E, I0 X1 G& _) s有時會有D前列腺汁流出黎,就唔好打住,用手指去捽個頭,lam下d汁 ^^# x) w: o  t( a. I, X
因為一射個下會好空虛好唔想飲。 但係未射之前就自己lam左少少先就會無咁抗拒><
2 L) r% _2 D* I# r+ _到射個下就對準-mark大個口-悉數接收-再吞左佢><
$ s* {0 c9 \) B/ @1 O/ d  m自己同自己講,話「拿你係女仔黎架, 一定要飲左佢, 唔可以準烏糟校服」
作者: jacjac    時間: 2013-10-15 22:55

我有啲想試下著住套校服比人顏同埋射落個身度
作者: p6123    時間: 2013-10-15 23:20

射左就無得玩
作者: Tracytong    時間: 2013-10-20 23:20

想試下,可惜無校服
作者: a89612666    時間: 2014-2-4 21:42

弄在校服上好像真的會很有感覺~+ r' Y5 p0 S$ }: V/ F  W0 h7 X
4 N7 l3 {, ^9 a) g( ^9 [8 ~
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-12 15:20

用裙包住jj系咁磨,好快就射㗎lol
作者: DesbB    時間: 2014-3-12 17:10

我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)
作者: rolf    時間: 2014-3-13 01:50

好似好爽呢
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-13 08:49

引用:
原帖由 DesbB 於 12-3-2014 17:10 發表     M% J) j( n0 c- r( c4 T8 a" v' x6 m
我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)
  X3 [9 }, k: W

% [/ R( ]& K$ e( t7 W! ^E…好似好好挽咁
. _/ p1 r  \, k$ ?) c, p( H3 h) H不咼我冇震動棒牙
作者: DesbB    時間: 2014-3-13 12:19

當震住既時候會有好想射而又唔會射既感覺,不停磨不停震好high,會有持續性快感架
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-13 12:47

引用:
原帖由 DesbB 於 13-3-2014 12:19 發表   . r2 S, f; N, u/ b
當震住既時候會有好想射而又唔會射既感覺,不停磨不停震好high,會有持續性快感架
7 t; s; D$ K) p/ B& c8 m& D4 g% a- }; Q
我就試過射左再繼續打
作者: denisews1018    時間: 2014-3-13 16:09

引用:
原帖由 DesbB 於 2014-3-12 17:10 發表   
3 P# Z' c6 z6 s! {& f5 z5 k4 q我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)
4 m" c# s0 R' n% p9 k5 c* a% K2 I9 }7 l

8 g+ @+ M) z& {6 J9 S( g
, d0 c; L: S5 }6 B" o  [' U8 F2 {& X1 r( _; b
係咪講緊下面呢種高潮感覺呢?
8 W8 Y; S9 d9 O
/ j9 x; B; w( W0 R6 c/ b: e) m' L* O1 i
有冇看過呢個故事:(很不錯哩!)% A0 t) K$ Z2 G, H- k$ S; j
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35445&extra=page%3D2
% i* M3 s, `+ S
  [' W, h4 D+ n4 \( h# U好似有另外一個故事都係講到『女性性高潮』的蝕骨/超絕感受(好正點哦)!7 e# `9 u8 C% [* L
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35410&extra=page%3D1
5 l* T) g; O* p: k6 |: bhttp://www.hkcdfamily.net/forum/ ... &extra=page%3D1
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-13 16:52

我覺得女仔高潮系high過男仔好多
作者: DesbB    時間: 2014-3-13 17:09

[quote]原帖由 denisews1018 於 2014-3-13 16:09 發表   : j0 |3 K1 G! @& f
( ~' m* V4 K! p: E2 d. h4 @

( h3 d" f& Z$ s, Y# S% }+ O# c6 ]. k) h! s6 i/ l& k
  e0 t  |: t- g9 D+ N# h
3 N5 b; B; ~6 f- H2 y
係咪講緊下面呢種高潮感覺呢?
# Y' R$ ?  A) r  j; M
% v: s, W+ [( |/ E
$ \3 i0 Y) Q, j' J1 j有冇看過呢個故事:(很不錯哩!)
( u  b$ C. N# k9 `0 f3 Y9 ~  H: @' \4 c% L* ^! b2 v
呢種高潮真係用文字好難感受,一路幻想自己係女仔震到感覺啲血沖上頭,個身好似俾蟻咬咁,嗰一刻。。。
  @9 N, s% A8 r6 q, B5 P6 S0 V5 G真係好想搵支野插落個菊花仔度,好想好想享受俾人推嗰種感覺。
作者: DesbB    時間: 2014-3-13 17:10     標題: 回復 78# denisews1018 的帖子

呢種高潮真係用文字好難感受,一路幻想自己係女仔震到感覺啲血沖上頭,個身好似俾蟻咬咁,嗰一刻。。。: e* X; y6 }+ p2 u1 p+ Q6 V) |
真係好想搵支野插落個菊花仔度,好想好想享受俾人推嗰種感覺。
作者: ka228    時間: 2014-3-13 18:18

guys you make me feel high already. May I join you sister for school uniform
作者: denisews1018    時間: 2014-3-13 19:38

引用:
原帖由 DesbB 於 2014-3-13 17:10 發表   
- d! c5 J% U0 l. H8 c) _  h呢種高潮真係用文字好難感受,一路幻想自己係女仔震到感覺........
" X# j6 Q( Q+ K% j
8 s* i! ]" g6 B2 f% G3 \% t% r1 }

# M/ O/ \. t  u5 v# q  r2 {/ P! D8 s
" U: u8 a% Y1 M# p  ^0 ?

/ m6 d& q, g  W5 k1 B! k8 `
# `3 G8 x9 K: E: c: Z5 M
: b# }/ l+ I8 m$ O  k% k妳想點做?$ G, u; a$ X, U7 n( |0 C

?5 ?, f$ Z1 U. {$ y$ k* ?9 c
9 I% [' X# j1 o) D! T3 I5 E) ^3 o! ?' j$ ^  `* M
) E5 L9 n) {9 ?# w; H
.' _9 u+ C/ \9 g: \5 _/ M$ ^' G

3 s1 h5 s: V$ Q& j1 r[ 本帖最後由 denisews1018 於 2014-3-13 20:05 編輯 ]
作者: denisews1018    時間: 2014-3-13 19:40

引用:
原帖由 DesbB 於 2014-3-13 17:10 發表   5 u$ H/ W1 ~! B% Y6 n6 T3 \7 W
呢種高潮真係用文字好難感受,一路幻想自己係女仔震到感覺d血沖上頭,個身好似俾蟻咬咁,個一刻。。。
2 P% o3 e! Z9 y( a( M+ v: R6 W真係好想搵支野插落個菊花仔度,好想好想享受俾人推個種感覺。
% l  x1 k+ [. A$ P( ]8 ^
5 b; Q7 I, F& e9 W* r& L! L
  y1 W$ w1 v" K$ y" O. g$ t* Q( |

w7 y5 P7 |5 `+ h
3 S6 Y. j+ r# i/ @* I  D3 E6 R5 s% o' p# C
想知可以點做?(妳有看過嗎?)
- ~& x& [# \+ W+ _: M' f6 t4 A, O( O8 p0 [! N+ B1 i6 [
有個 post 就係講緊點樣得到男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』!8 l- R; ]8 M1 h

* D  c! L" @# c  I; }3 K, M6 x9 \http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D2
" j& D  Y& x! V, {http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=1( g. x9 k1 d8 Z' i; V
6 W3 l# Z$ x4 G- n! `8 |
. n1 a* x5 s; a: T. ?
$ |3 F' Y3 J4 n* P. Q* V: c

5 y0 }! B/ m: q# f6 S4 j& t7 s/ D.
- r# C' k9 s1 `
6 K7 o3 C+ E: u  m0 w[ 本帖最後由 denisews1018 於 2014-3-13 19:48 編輯 ]
作者: uniformx    時間: 2014-3-13 21:16

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-7-14 07:18 發表
& |6 \. N4 G- G# |+ o我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?
砂甜 圣芯 豬完, V領好易撕
作者: DesbB    時間: 2014-3-13 21:34

引用:
原帖由 denisews1018 於 2014-3-13 19:40 發表   
4 K  C% A( X" Y4 U: ^
2 r2 [2 E* S/ ]0 y- B6 w
5 u9 u# ]7 c8 l: J8 S, X$ s& A : H! D& Z, P- H9 k! r
8 B' p2 X. H( P! ^4 b: [- @/ b

7 M- E7 P( j1 v* \/ y5 F8 v! X; x1 ?% |9 ^; O  ^% \1 S
想知可以點做?(妳有看過嗎?)& ]9 `  t7 q9 k! j, s* E
/ z* s" M8 v" A: c
有個 post 就係講緊點樣得到男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』!
3 p, \5 ^, p7 K) W8 I
6 g5 S$ `5 `4 C. Uhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D2
4 C) |0 |  b% x* W. xhttp://www.hkcdfamily.ne ...
& n& s/ w1 U! g: O3 p8 G# Z, l7 {0 S
無睇過喎,但我覺得咁樣係好舒服,我相信每個姊妹都會有自己喜愛既做法,* |3 G7 f- D( u8 @7 y, O% H3 b
所以..大家快啲分享下可以參考下試唔同既感覺嘛!
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-14 09:11

引用:
原帖由 uniformx 於 13-3-2014 21:16 發表   / T1 E, Q- N  W4 i6 c$ R
砂甜 圣芯 豬完, V領好易撕
% g8 F3 O) @0 k7 p& |* s- S2 o/ f8 ?; S* p, Z1 S
我就5捨得撕難啦!
1 {% J5 k/ e5 S著完刀好小心甘摺返好
作者: Chamber    時間: 2014-3-14 13:25

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-4 19:48 發表   
0 l( X3 x0 e6 v7 {) ^我有一招是,用雙手稱開制服,成一片薄布這樣,然後輕輕的在龜頭上面磨擦,一開始可能會不習慣,要慢慢找那感覺,射的時候會很像性交的感覺,超爽的,但要輕輕慢慢耐心的磨擦,懂嗎?先試看看吧
: a2 F5 k8 g- i# n7 x1 N, e
) R* `( n- d2 p1 n3 p
你換成薄絲襪更好,試試吧!
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-14 14:14

引用:
原帖由 Chamber 於 14-3-2014 13:25 發表   5 \$ u: b+ t$ }7 G2 c& J* m
, ^3 W6 X0 W; U  o4 R  f
$ r0 s3 Q# x8 H! m) \* I% K
你換成薄絲襪更好,試試吧!
; f" M4 O, [& T" P/ s, m! ?# o% {4 q4 [3 ~  ~- a
我曾經攞過牙妹d絲襪泥打,不過硬5到
: Q& X; O6 t5 ^9 l, ~. }校服就長期硬
作者: DesbB    時間: 2014-3-14 16:06

哈,我一著上條花邊底底加埋絲襪就已經。。。好有感覺嚕!" t0 m6 r% r3 I3 d9 y# q- t8 R
究竟是不是我太容易興奮呢?
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-14 16:11

引用:
原帖由 DesbB 於 14-3-2014 16:06 發表   
. p/ U8 p7 C' s. }7 r哈,我一著上條花邊底底加埋絲襪就已經。。。好有感覺嚕!  C. p, k- R7 Y8 B* b. P
究竟是不是我太容易興奮呢?
; t0 `3 r1 ~. Z2 w+ X: z: [& o! l  d8 Q2 Y4 J9 J
我準備著校服已經扯
/ x2 `5 k- ^' l! ~# @8 \上次同姐姐出佳,拒仲話我隔住校服刀見到我硬哂
8 c3 b0 `4 h9 [+ X2 k. Z+ i跟住尼,去左後樓梯打飛機射哂先可以繼續行2 U! B" a" L/ P1 Y' Z/ v$ g& w
勁核突lol
作者: AlexiaTang    時間: 2014-3-14 21:03

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-14 16:11 發表   
; `+ `5 T: i& W% H
' y' a+ ?) [& L; A/ G/ H1 F, M1 r& g6 M: F3 @# p- A) |- @
我準備著校服已經扯
4 r/ C; ~( ?) o# L& G! Y3 v+ o上次同姐姐出佳,拒仲話我隔住校服刀見到我硬哂
' Z8 V; @7 K' j3 [+ ?跟住尼,去左後樓梯打飛機射哂先可以繼續行9 T, a7 i2 o+ i- v, i1 Z
勁核突lol
; Q8 V% e8 e9 x7 g7 e, W
" \0 E9 f- F( k" I之後點
作者: AlexiaTang    時間: 2014-3-14 21:07

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   
7 I. l- T1 ^4 Q# g: y4 J8 s* r: Z- K1 ^1 J* p$ C8 I, i
! K! P  S$ }7 v) F) q/ C+ K3 u; [
下...點樣射自己精入口...
) [0 f. ]# \1 K) Q; [8 U2 F/ D, o9 d1 B' Z2 w$ K& X
上半身訓係床
. {: e. v  u7 f將下半身抬高到JJ對住自己1 l$ m  G8 H; B4 M+ T. e
唔知會唔會有人可以自己含住
. g4 d. {: v: \6 W淨係試過射到成面都係
作者: kingphone    時間: 2014-3-14 21:09

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-14 16:11 發表   
) r! q! i( B  M9 l' n) u2 @0 b) R& E, o4 B$ Y( T, T  a4 o
2 {9 y7 V- n$ G; I$ ?" ^/ B8 f/ E- D( Q
我準備著校服已經扯, s7 _+ T% z+ \
上次同姐姐出佳,拒仲話我隔住校服刀見到我硬哂
0 J7 t5 u  {1 ~: v" X跟住尼,去左後樓梯打飛機射哂先可以繼續行
, R: M8 V, G5 ~+ u  a0 V% N6 K勁核突lol
& i  W8 _0 k  }1 b+ Y6 A
下!1 v( K9 f$ O8 O) A. s
你姐姐都知道你有著女裝校服?
作者: AlexiaTang    時間: 2014-3-14 21:20

中學時好興沖涼係個廁所度順便去洗衫筒搵家姐套校服同底裙底褲著住玩
0 P. ?' A. Z. {+ k2 L4 j) z% }如果底褲係絲我諗我應該會更high
6 M: j, y, t2 O) i
作者: AlexiaTang    時間: 2014-3-14 21:21

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-6 06:41 發表   
' A5 e& d: x% V9 O
- R5 \7 E9 [" p9 D! V
/ m% s5 X+ u, S& ]+ a3 B; \鎖幾個月都唔會有問題* o' ?: v( {% }+ Z9 B) C
今次比女皇鎖左三星期7 Q1 `0 W% B% A) ^2 @
最長一次鎖左半年
  Y0 F, k1 s; P  E' K5 Y: o) Q# t( |% k4 k8 e
解鎖之後多數會做乜
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-15 08:41

引用:
原帖由 AlexiaTang 於 14-3-2014 21:03 發表   & j& t9 q' O+ ~6 M- v" |8 h7 L+ L, ]7 `

! Y! O: e3 K2 p9 E0 x! f
# s6 Q$ B; u) n) h) @' }之後點
# Q3 [; ]6 X  E
' J. T( b/ M0 ^2 r# ]打左十幾分鐘飛機,射到軟哂先可以繼續行佳
. m) d$ `1 G9 a0 S" j  T旦系已經好累lol
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-15 08:42

引用:
原帖由 kingphone 於 14-3-2014 21:09 發表   9 B4 {' a( f, f! }4 y
7 u0 F0 m# ?* K) E& o
下!1 O- U1 \% V: q! M7 ], q
你姐姐都知道你有著女裝校服?
# L% w( ^  @$ r7 k- y( E) z2 {$ z9 B# h5 G' R7 f5 U0 k
5系牙
0 X$ n; @& V) L5 O! }系1個cd姐妹6 l8 X5 F2 {: O- w
我叫拒姐姐
作者: DesbB    時間: 2014-3-15 09:45

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-13 08:49 發表   
& D& ^3 a$ V. }- S% q
9 o; y* l4 }$ N( U  S8 f6 l& k- H0 W. {4 Z" @
E…好似好好挽咁6 C/ I! H; X3 \
不咼我冇震動棒牙
" z- T8 h' R& g8 m# v6 ~$ W. q" Z
1 a) c0 w2 @7 t6 d/ O
其實著住咁樣磨個感覺好正,又唔一定要震震棒既,用腳夾住其他野嚟玩都可以好舒服架! 例如..公仔、枕頭、床被!
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-15 09:49

引用:
原帖由 DesbB 於 15-3-2014 09:45 發表   1 {9 P3 u5 n2 c% a/ |9 ]9 y: q
! a1 i. g* `9 A) h2 m/ s! {

& ^' {: k% }: O' E9 s- b1 C' h其實著住咁樣磨個感覺好正,又唔一定要震震棒既,用腳夾住其他野嚟玩都可以好舒服架! 例如..公仔、枕頭、床被!
* V; S& v6 o, G$ G( R

" R6 o. }0 F* F是咁的,擒晚cd去後樓梯,我除左pe褲同底底,用樓梯扶手既邊泥磨,旦系射5到

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0