標題: 星期二晚上大概9:45-10:00左右在MTR車廂見到有姊妹在車上 [打印本頁]

作者: xiemei    時間: 2013-8-1 08:40     標題: 星期二晚上大概9:45-10:00左右在MTR車廂見到有姊妹在車上

星期二晚上大概9:45-10:00左右見到有姐妹在MTR觀塘線往油麻地方向,佢系觀塘站落車,如果系你請PM我
作者: deces    時間: 2013-8-1 10:45

it is not easy to find, but support your action.
作者: just1994    時間: 2013-8-1 12:03

你又知人地係cd-- 唔比係女人?
作者: MUI    時間: 2013-8-1 20:08

從來未試過有人成功係咁既文章中搵到想搵既人
* f, x9 m1 L( A講真,我唔會公開或者私人聯絡
6 E& ^2 K5 i# P3 s再者…你唔比佢真係女人?
作者: xiemei    時間: 2013-8-2 18:53

大海撈針,試下囉。走到去人面前問人就好怪囉。唔系果陣就勁攪笑,人地以為你系玩野。不過我信我直覺
作者: 壞女孩    時間: 2013-8-3 13:00

cd不難被人找到7 A+ Y/ I, ~8 ?# T1 V4 {; n
在深圳都很容易有cd* Q. Z) m& }' o2 K
在香港也是~
2 U7 O) B2 b9 \% _常見到~
作者: acm2007    時間: 2013-9-3 10:26

引用:
原帖由 壞女孩 於 2013-8-3 13:00 發表   6 k6 I+ p( M. H% r6 p/ p
cd不難被人找到" _  A; b$ q# |
在深圳都很容易有cd
. G) m% a: ]5 k; ~, {, N; d在香港也是~: T" K. v) G7 E6 {% o0 D/ t
常見到~
  D- `; q3 A$ v& @你係香港經常見到 CD?
作者: ccream    時間: 2014-5-12 22:50

用心留意 好多
作者: under1    時間: 2016-4-18 20:47

引用:
原帖由 壞女孩 於 2013-8-3 13:00 發表   
4 c6 v; y+ L+ f, O- T# [5 U+ }( scd不難被人找到$ y" ^+ l. ^% X8 n
在深圳都很容易有cd
/ x- g' ?/ W, O, A9 b# C在香港也是~! _3 m7 z% Q1 D( E1 F. C
常見到~
. t$ I' N  ^! _: a3 t, {' V& x# ?我用心留意都唔你幾多見到,只係成日見到d男人樣既女仔,但經驗來看百份百係女
作者: marcoleung12    時間: 2016-4-26 17:47

希望你搵到??

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0