標題: 一穿上旗袍就飛機打不停... [打印本頁]

作者: henry12367    時間: 2013-8-7 20:12     標題: 一穿上旗袍就飛機打不停...

實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
作者: MUI    時間: 2013-8-7 20:21

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-7 20:12 發表   $ f6 N& I% g+ R* B' c
實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
! C; C4 y( M. Z! i' B9 ^$ e7 |0 e! P; ?, [( K6 J' i3 ]
打多幾次射到無嘢射就會停
作者: van    時間: 2013-8-7 21:34

有無穿旗袍相分享下
作者: 夏天    時間: 2013-8-8 02:54

有沒有照片分享阿
作者: hazard    時間: 2013-8-8 11:31

有冇相可以分享下?????
作者: cxyx    時間: 2013-8-8 11:55

期待你的相相
作者: MUI    時間: 2013-8-8 12:41

已經等緊睇相!!
作者: spk2001t    時間: 2013-8-8 17:34

快D PO相上黎啦~
作者: misslady    時間: 2013-8-8 17:38

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-7 20:12 發表   
: B7 k8 T1 W7 K. u% c實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
  q1 i* F2 R% E
+ j# J, `& V2 g3 kif it is the school uniform ?
作者: kingphone    時間: 2013-8-8 19:34

很期待你的相片.
作者: willy    時間: 2013-8-9 17:52

未知道係真正的旗袍定校服? 我自己鐘意著住旗袍來訓覺, 因為覺得佢夠緊. 遲少少可能試, H* ~" l. J0 p! d1 r+ F
下馬甲加旗袍.
作者: MUI    時間: 2013-8-10 06:46

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-9 17:52 發表   ' h- n# s. v; w' H* o8 W
未知道係真正的旗袍定校服? 我自己鐘意著住旗袍來訓覺, 因為覺得佢夠緊. 遲少少可能試% [3 f: [. P5 V- P3 i$ z) a6 v
下馬甲加旗袍.
/ F) n% l( r* X2 Y2 \7 J' t+ M- }- x. x; c8 ~; T5 X
我以前成日都馬甲加校服,但而家太熱啦,唯有暫時唔加馬甲
作者: willy    時間: 2013-8-10 09:30

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-10 06:46 發表   ( w2 d+ E. Z( R9 ?

) t/ h. z( ~/ D% x
) n/ u/ T# M) O+ f2 {我以前成日都馬甲加校服,但而家太熱啦,唯有暫時唔加馬甲
3 m; g0 b% Q/ v  _& @
, O1 T- o8 o6 O1 ]: s3 ?4 v+ F
, y' j# N% X3 T; e( d不過宜家天氣真係熱左少少, 所以我都會開冷氣訓. 馬甲我一試已經愛上. 緊得來又舒服的感覺.5 D: J) i9 D% c0 X% l
其實好有衝動返工個陣入面著住馬甲. 一來可以令條腰挺直唔洗下下彎住腰對電腦, 二來有種又緊
  b# n& v# O& O2 Q! M( q& c又舒服的感覺.....
作者: MUI    時間: 2013-8-10 11:10

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-10 09:30 發表   
# ^1 g* z' X! n( G
$ a9 i' s/ o) Y  z; P; j4 M9 j- Y4 d1 B

8 |; o5 E/ \8 {. a# m不過宜家天氣真係熱左少少, 所以我都會開冷氣訓. 馬甲我一試已經愛上. 緊得來又舒服的感覺.
/ _9 C& W0 `8 O& B# V其實好有衝動返工個陣入面著住馬甲. 一來可以令條腰挺直唔洗下下彎住腰對電腦, 二來有種又緊
3 S- w; S6 u6 T. S+ K% x3 }: s又舒服的感覺.....
: _+ Q3 |( ~: j5 Y2 s% ~# d7 M十月先可以再著返
5 f/ B' Y3 q. \6 r, ?馬甲係好有用既物品
作者: marso258401    時間: 2013-8-15 12:47

我喜欢旗袍的校服.
作者: henry12367    時間: 2013-8-30 14:22

是一般的旗袍不是校服喔1 {% K: o2 O% @" h' [5 W( t( p% C
照片等我瘦下來再發
作者: siuyan_7    時間: 2013-8-30 14:57

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-30 14:22 發表   
3 y3 \, {7 R* o" A7 l6 s6 v2 _, J是一般的旗袍不是校服喔
/ j% \8 E8 r) p" c7 ^7 j' l照片等我瘦下來再發
2 g$ Z# A& @, q6 u3 K' K
好想睇喔…熱熾期待~~
作者: jacjac    時間: 2013-8-30 23:24

很想看相呢
作者: DJ.alice    時間: 2013-9-24 23:12

i like 旗袍 too, very sexy
* x' J. I% d7 }+ E- b3 f8 V4 Udo u have any photos now?
作者: willkam    時間: 2013-9-24 23:27

旗袍你在哪買?
作者: jesscd    時間: 2013-9-24 23:39

我都想試下

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0