標題: 各位姊妹有冇方法可以收下體? [打印本頁]

作者: Lily    時間: 2013-8-20 01:09     標題: 各位姊妹有冇方法可以收下體?

各位姊妹可唔可以share下平時會用d咩方法收起下體?  k9 @5 c4 v% j4 R
或者知唔知有冇d唔需要醫生處方嘅藥物可以令生殖器萎縮?+ V0 @# r7 \1 v# B2 H2 I- K
次次著親女裝內褲都一舊野凸出黎
作者: EarlyLight    時間: 2013-8-20 01:27

用藥物小心後遺症...  安全d應該可以上淘寶買假蔭(我冇用過,校服裙下襬好闊冇需要)
作者: gila    時間: 2013-8-20 02:12

要萎縮咁嚴重,真係要切蛋蛋同食抗雄藥物。不過是不能迹轉的做法。
作者: Lily    時間: 2013-8-20 12:57

引用:
原帖由 gila 於 2013-8-20 02:12 發表   3 [6 T: i6 y$ l: o* y" l. F/ h
要萎縮咁嚴重,真係要切蛋蛋同食抗雄藥物。不過是不能迹轉的做法。
' Z' s/ c- A2 l2 N6 e0 L$ n6 D
, u0 c9 q( A- e7 x5 `
無所謂,只要可以令jj變細就得," Q* \) y4 v, D: ?' }3 q
知唔知有咩藥唔洗醫生處方?
作者: raymond2002    時間: 2013-8-20 17:35

作者: wow    時間: 2013-8-21 02:26

用繩扎住佢9 n- R4 R2 X/ Y! e/ T" ~% e
會細d
作者: joey1234    時間: 2013-8-21 11:18

我都有林過食藥,知道可能返吾倒轉頭,吾係好敢
作者: Lily    時間: 2013-8-26 00:50

引用:
原帖由 wow 於 2013-8-21 02:26 發表   
6 Z; n# R, e* A- }用繩扎住佢) E$ T" k8 z. `5 N4 s. ^' w
會細d
" _- ?& f* H! U% U0 J
5 E+ x% r" E! h* h; v! Y2 j) x5 }點扎?
# T+ |3 D1 P$ c1 l用繩扎住唔會壤死咩?
作者: 張捷    時間: 2013-9-7 10:14

把小jj藏起來就好了!!!
作者: hty    時間: 2013-9-23 12:12

千萬不要吃藥,把JJ小心向後夾在中間,再加緊身女裝內蛼便可。
作者: hty    時間: 2013-9-26 18:28

多吃和喝削精的食物,如:豆漿,齋啡,綠茶等飲品。
作者: hty    時間: 2013-9-26 18:29

也可以吃低劑量的女性避孕丸,安全可靠。
作者: umbrellawsk    時間: 2013-9-26 20:58

穿紧一点的内裤就可以了
作者: christychristy    時間: 2013-10-12 20:16

真係唔好食藥! 你係CD!唔係變性 :)# P+ b* d. \& R- S- D2 `$ {
夾係中間向後壓加緊身內褲就得:)
作者: 偽娘    時間: 2013-10-12 20:33

斬左佢 ! g% `# j0 y4 b4 [( }  {
9 U+ b3 N& X$ k( h% }
以上講笑...6 t! x) ~+ ~4 G" W; L& u6 g3 n4 u

- [8 a1 K+ |: ~3 Q+ H1:食藥 < 不太好
0 |! `( j- ?9 E' R' H2:夾係中間  +穿緊身褲 /緊身內褲+ a9 R. O. |, A9 X1 J) z2 Y* m
3:自己控制
作者: kwong0444    時間: 2013-10-12 20:41

我尾後jj,把eggs塞入腹腔,再把陰郎皮拉出做成女陰形狀,5知係皮拉得多,已經鬆了好多!好似女陰甘啦
作者: dick200711    時間: 2013-10-13 06:32

打個飛機會好d
作者: Lily    時間: 2013-10-14 20:16

引用:
原帖由 hty 於 2013-9-26 18:29 發表   
/ k) Y. W9 b6 X. q也可以吃低劑量的女性避孕丸,安全可靠。
4 A% y2 X5 A  P: ?" b/ X$ Y  
# V+ B7 L: a3 `$ a9 Q' A% m0 J. ^, i知唔知市面上邊度有得買同唔洗醫生處方?
作者: mabelmeow    時間: 2013-10-14 21:34

低劑量嘅女性避孕丸其實係畀女性避孕,因為低劑量,效果好少甚至冇。$ g2 Y; m! H$ h, ~( J0 H
- ^3 }- S5 t" X$ Z$ I8 r
hty 呢個建議反而唔錯,簡單得嚟好多CD都會咁做而且唔駛自殘。- y5 X% Z( k! ^" P$ O9 P
「把JJ小心向後夾在中間,再加緊身女裝內蛼便可。」
作者: vein    時間: 2013-10-14 22:15

我試過jj拉後法都係始終會向前突少少。
作者: kwong0444    時間: 2013-10-16 11:56

引用:
原帖由 vein 於 2013-10-14 22:15 發表   - W3 T' ~1 w; T
我試過jj拉後法都係始終會向前突少少。
! a2 \$ C% K( Y: q- e( J& S  Y; B

- O( L/ D. `/ D+ W有有無把蛋蛋先按入腹腔呀?
  o8 H$ z7 O) Y  z1 O. Z" ]! g之再屈後jj,拉出陰郎皮包住jj,我用透明卷裝醫生膠布(膠質的)張兩邊皮好似關門甘貼實,再用邊明大藥水膠布(太約5-10cm,大些更好)膠布中間開loan,再成張貼,於loan位申出少少jj尿尿,便成!) G( k1 K4 Y( G3 w4 ]# n
因為liking不見,有圖睇的!
作者: 尸先peng    時間: 2022-7-16 16:12

吃藥後遺症很嚴重的
作者: aoi.cd    時間: 2022-7-16 20:41

引用:
原帖由 kwong0444 於 2013-10-12 20:41 發表   : V- @0 Y. {9 H) ]0 R% P8 A
我尾後jj,把eggs塞入腹腔,再把陰郎皮拉出做成女陰形狀,5知係皮拉得多,已經鬆了好多!好似女陰甘啦
1 n" X# E6 L3 O  h8 p
$ m: O) k6 x& k) e3 \
好似好高難道

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0