標題: 新買的校服 [打印本頁]

作者: siuyan_7    時間: 2013-8-26 01:25     標題: 新買的校服

唔知有冇錯區~~
3 K) L" U: ^! T6 i! ~" T$ j[attach]87111[/attach]
作者: loklok0106    時間: 2013-8-26 02:17

不是該到校服區嗎0.03 i' H0 j6 R" {& W" s% c+ D# R
anyway  支持支持!
作者: siuyan_7    時間: 2013-8-26 02:23

引用:
原帖由 loklok0106 於 2013-8-26 02:17 發表   3 r9 x7 D4 P) w4 p: P$ `+ B$ j
不是該到校服區嗎0.0% h. u* `: ^2 r0 X5 ^
anyway  支持支持!
% d( r2 C! V" M, g+ l+ _2 v
未達分數進入校服區...
作者: fkm521313    時間: 2013-8-26 02:36

係邊買?
作者: siuyan_7    時間: 2013-8-26 02:55

引用:
原帖由 fkm521313 於 2013-8-26 02:36 發表   
) [* F- g- g8 r/ Y# I8 {& d+ U* ~5 D5 W係邊買?
8 D, {2 \: D3 J# b& k2 g; j; M. h3 K9 h/ R
柴灣嘩楓% k( M5 h3 w$ I9 c4 l  l: \. O
漁灣村對面
作者: siuyan_7    時間: 2013-8-26 02:56

引用:
原帖由 fkm521313 於 2013-8-26 02:36 發表   0 Q! V, A/ T# ~) T
係邊買?
+ T# \, p2 g+ Z3 I/ ?% x柴灣嘩楓
  L5 ?# Q4 K! j+ R$ C/ J$ ]漁灣村對面
作者: hellohi    時間: 2013-8-26 09:50

價錢如何?仲有咩靚校服買?
作者: siuyan_7    時間: 2013-8-26 10:21

引用:
原帖由 hellohi 於 2013-8-26 09:50 發表   0 Y: ~3 N0 i2 L! X1 B& Z# A- y% o
價錢如何?仲有咩靚校服買?
/ f  D8 p: V5 Q8 k$130,間舖頭唔係主要賣校服,得幾套掛咗出黎,有啲我唔知咩學校嘅校服,可能我唔係住嗰頭啦,其中一條係純白色連身加紅邊,好吸引。
作者: siuyan_7    時間: 2013-8-26 10:28

引用:
原帖由 hellohi 於 2013-8-26 09:50 發表   
/ k1 X( B8 J, [0 p& W# d$ f價錢如何?仲有咩靚校服買?
7 x" C" I3 ~$ V' G- _: c/ W$130,間舖頭唔係主要賣校服,得幾套掛咗出黎,有啲我唔知咩學校嘅校服,可能我唔係住嗰頭啦,其中一條係純白色連身加紅邊,好吸引。
作者: MUI    時間: 2013-8-26 10:30

點解你咁多回覆都係一次留兩個一模一樣?
5 F+ A7 H. ~; x呃分入校服區?
作者: 3rp    時間: 2013-8-26 10:48

師兄, 可以PM地址我嗎?
作者: siuyan_7    時間: 2013-8-26 14:25

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-26 10:30 發表   5 J/ _, N3 a/ B- Y2 W
點解你咁多回覆都係一次留兩個一模一樣?
9 }) l9 u- c! N呃分入校服區?
( v4 t2 _- u( c# ~5 R
唔係喔,唔知點解用電話覆文一出就出兩個,可能電話問題。
作者: yn_hazel    時間: 2013-8-26 21:02

立下眼以為啲豬er匙
' N, L% Z* w  M6 S7 ~& S# p$ Q7 r不錯 加油喔
作者: willkam    時間: 2013-8-26 21:34

樓主頭先話白色連身有紅邊的是衛理中學。華丰有賣小西灣至skw既學校,好易買,我試過話買黎做話劇,佢仲俾我試埋添
作者: siuyan_7    時間: 2013-8-27 00:39

引用:
原帖由 willkam 於 2013-8-26 21:34 發表   
% F# b7 ?: r% J; ~樓主頭先話白色連身有紅邊的是衛理中學。華丰有賣小西灣至skw既學校,好易買,我試過話買黎做話劇,佢仲俾我試埋添
( q# \* y& j0 I; G; R* \
姐姐您好勇敢喔,其實都有主動問我係咪話劇用,我只係話幫細妹買咋,始終試係好,即刻知道啱唔啱著。
作者: YUMIKOYUMIKO    時間: 2013-8-27 01:05

即係呢間係衛理?
作者: siuyan_7    時間: 2013-8-27 01:17

引用:
原帖由 YUMIKOYUMIKO 於 2013-8-27 01:05 發表   
3 S( A6 q, @- `- f$ J  K即係呢間係衛理?
1 `) Z" o) P1 P- J4 B* `+ h冇錯,小西灣衛理
作者: MUI    時間: 2013-8-27 06:18

同九龍塘果間差唔多
作者: siuyan_7    時間: 2013-8-28 01:07

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-27 06:18 發表   
' t- H- e/ W" \$ k同九龍塘果間差唔多
5 j% V0 `' @; N  q: W
九龍塘嗰間校服一樣嗎?衛理好似有好多間,佐敦好似係白色連身藍色邊的(有錯請指)
作者: gxttn2    時間: 2013-8-28 03:03

看起來不錯的樣子……!
作者: willkam    時間: 2013-8-28 04:02

其實幾乎邊到都可以話做話劇用,只要你見唔對路就話開玩笑而已,然後改口話買比人都照可以買到。不過我遲d都諗住去買套衛理,因為華丰真係易買,同埋其實我係衛理讀緊。唔知我著住衛理套校服去買衛理既裙會點呢?
作者: 我係膽小鬼    時間: 2013-8-28 15:58

準備開學啦
作者: siuyan_7    時間: 2013-8-28 23:20

引用:
原帖由 willkam 於 2013-8-28 04:02 發表   / V% b: z1 X5 p% J
其實幾乎邊到都可以話做話劇用,只要你見唔對路就話開玩笑而已,然後改口話買比人都照可以買到。不過我遲d都諗住去買套衛理,因為華丰真係易買,同埋其實我係衛理讀緊。唔知我著住衛理套校服去買衛理既裙會點呢?
, _3 W# z& o' s6 p$ U0 {2 w6 x
小妹覺得仲易買,佢會覺得您幫同學買
作者: ilovesnow    時間: 2013-8-29 23:49

呢套校服都不錯...樓主買到心水真係好
作者: uniformx    時間: 2013-9-22 19:56

引用:
原帖由 willkam 於 2013-8-28 04:02 發表0 B! b: A' A  s- j5 Q$ A
其實幾乎邊到都可以話做話劇用,只要你見唔對路就話開玩笑而已,# H$ W: H/ r  o1 [7 j3 Q0 x
然後改口話買比人都照可以買到。8 B) ~9 j, P0 Q. L( M. G
不過我遲d都諗住去買套衛理,4 G7 E3 X) ?& w! J- M
因為華丰真係易買,
+ `& s& x4 l5 ~! A5 U2 ]& Y" o同埋其實我係衛理讀緊。' t: f! ]/ S2 ~" Q  r
唔知我著住衛理套校服去買衛理既裙會點呢?
1 k2 e' u) ^  \+ C. H. @3 ]
我暫時最惡都係著里車制服去里車總會買制服* @" m. P7 Q4 o/ h) k
跨區就講得通,華灃幾近學校……4 h4 u( p/ ?5 @- g, \( ]! F
當然個別本壇會員大膽到學校對面馬路照掃貨8 q) `# x; h" c+ f
又如何?
作者: MUI    時間: 2013-9-22 20:06

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2013-8-28 01:07 發表   " R  L* x" Y- @+ T
0 c; J  O* V: m( }3 p& M" T6 a
九龍塘嗰間校服一樣嗎?衛理好似有好多間,佐敦好似係白色連身藍色邊的(有錯請指)
8 `" [1 t6 W! M
& c, c+ [8 y( ?: B* b8 l1 a
九龍塘轉左做兩截
作者: MUI    時間: 2013-9-22 20:08

引用:
原帖由 willkam 於 2013-8-28 04:02 發表   + M. c5 \1 x8 _4 T$ R- H! G7 m: a
: y+ k: T9 \" d% ]3 L  j' G
* F( g% V2 r/ y2 G: P
著住衛理套校服去買衛理既裙有咩問題?$ q7 n9 r/ z3 e, z0 A7 X& l( h
我試過著住自己學校男裝去買自己學校條裙都係咁
作者: MUI    時間: 2013-9-22 20:08

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2013-8-28 23:20 發表   9 i0 ~. K" C, i: b1 _( w

. ^8 ?. i! ~+ b$ g1 {4 s小妹覺得仲易買,佢會覺得您幫同學買
8 B. s& S1 j. V5 H/ `/ i& |
) d$ b" u- V3 H2 _; a* F吓…要諗佢點諗我架?我從來唔會
作者: angela_fung    時間: 2013-10-6 13:03

我覺得著校服學生會易買d,人地以為你幫同學買。另外,中年男士買應該都易,人地以為你買比個囡。廿幾三十歲嘅去買應該會最難
$ r" _. @4 f2 F( F
6 Q8 o9 o. Y& S5 n* G& r. f# q
引用:
原帖由 willkam 於 28/8/2013 04:02 AM 發表   
$ ~6 n8 @0 e; s1 @- E0 t$ X3 W. e1 }其實幾乎邊到都可以話做話劇用,只要你見唔對路就話開玩笑而已,然後改口話買比人都照可以買到。不過我遲d都諗住去買套衛理,因為華丰真係易買,同埋其實我係衛理讀緊。唔知我著住衛理套校服去買衛理既裙會點呢?

作者: allkca    時間: 2015-1-18 14:20

這件也不錯
作者: fine.ef    時間: 2015-2-3 20:33

引用:
原帖由 angela_fung 於 6/10/2013 13:03 發表   0 d- r- c& [: ^+ n
我覺得著校服學生會易買d,人地以為你幫同學買。另外,中年男士買應該都易,人地以為你買比個囡。廿幾三十歲嘅去買應該會最難
- P, n. y5 J! L' S" C
9 t# _. R$ N+ N) w5 p: o
, p% r9 {  \; @" R+ y
響澳門,我果個年紀入去果D鋪買條男用底褲都成四五個人serve
, P7 q( R8 J8 d- y9 g- R唔好話買D奇奇怪怪野Orz
作者: aaabbbcccddd    時間: 2015-3-16 15:40

咁夠膽買  仲係全新

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0