標題: [求助] 有冇鋪頭做男客修甲JEL甲架? [打印本頁]

作者: 校服收藏者    時間: 2013-9-9 12:49     標題: 有冇鋪頭做男客修甲JEL甲架?

呢幾個月突然好鐘意睇女仔塗手指同腳指甲9 T6 q; y. ^6 H" A! U4 W: |/ m
覺得好靚
- K1 \+ b& [% n4 _攪到我心思思想整黎玩下
2 c3 @3 {7 [2 Z/ @2 a) M9 U不過唔知點解點整都整唔到佢地咁靚
* P1 `! ?0 J& G. \% r唔知各位有冇相熟介紹?
作者: adam5354    時間: 2013-9-9 13:04

女裝去間間咪差不多
作者: 校服收藏者    時間: 2013-9-9 13:10

老朋友
' O1 E# Y3 d2 j+ _6 y原來之前係ICQ年代已經ADD過你架啦% u' e) N- ~" x. Z0 H
講番正題
, I& A3 {% s, k+ U如果我可以女裝出街就唔使係度問啦
+ M- J3 ~+ r" w% S6 F. \# C因為我唔識化妝9 H) y  K9 B6 L6 }
就算識化妝我諗化左出黎都唔似女仔
# ^$ U$ ~/ i3 `0 ^邊好似你地咁靚先得架
( p5 B: _) e) E- j而家我都係自己塗指甲玩下咋
* t" Z% _" o2 P  \: r# L5 O真係點整都唔似個D女仔咁咁令咁靚
作者: adam5354    時間: 2013-9-9 14:08

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-9-9 13:10 發表   
! k8 h  I. @. y老朋友' Q/ t* A! m1 L) [( T6 T( Z6 `
原來之前係ICQ年代已經ADD過你架啦5 ?9 D+ {& i. Y1 A
講番正題: l. d) T: B; K
如果我可以女裝出街就唔使係度問啦
8 w( S' p8 M9 o/ f1 t/ B1 F8 w因為我唔識化妝; L, G+ _) v6 k2 K* x" R' p
就算識化妝我諗化左出黎都唔似女仔' |( X9 f% M2 T1 z5 J
邊好似你地咁靚先得架
, r! s% @- v% _2 j- r9 ~/ ]: j  i而家我都係自己塗指甲玩下咋; X! p$ I; A; L" l3 Y
真係點整都唔似 ...
, F4 V& y8 z- h0 P+ g
係深圳有D姊妹有相熟o既~~- u( l( D( t2 a3 v4 V5 z5 j4 Q
你點會ADD過我~~?你個號碼係乜?: ~/ V" e+ P4 {( l1 z
我呢D老人家O黎嫁O播~~

作者: gila    時間: 2013-9-9 20:27

我都想整一次漸變色效果.
作者: mercury1    時間: 2013-9-9 23:57

有錢,邊度都會同你做
作者: 校服收藏者    時間: 2013-9-10 01:46

起碼知道有相熟介紹
2 z5 z0 E$ w1 f  \: |/ k方便D
作者: 校服收藏者    時間: 2013-9-12 00:18

引用:
原帖由 gila 於 2013-9-9 20:27 發表   
5 l0 A4 V6 V( N+ y' K' U) [* H+ `我都想整一次漸變色效果.
+ t3 H/ W. A/ i; ^3 u/ J1 s* ]

/ I7 O. L1 J5 X% s: H9 u) w4 W, _  H' w
好靚呀
+ B/ N3 h: u/ k8 F你D指甲係自己塗架?* ?! G0 }! g( N" C6 Q# n% z& F
如果係3 _) d( b/ R6 k, F! R- v6 l
點先整到咁靚架?
作者: gila    時間: 2013-9-12 09:53

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-9-12 00:18 發表   8 M: }# E' i6 I  p8 f5 e9 l! c

: N6 h2 V% R% _( n' s$ }
$ ]' j; H6 |7 Y& Y  v! G- l7 S
$ Q0 X! a$ C( J& U5 l好靚呀) p; a5 U$ R: n6 Y1 D
你D指甲係自己塗架?" J  D0 K8 ]; [
如果係
* Y* X5 c0 m! W- i7 ?" Z點先整到咁靚架?
# P9 q9 G/ J# N" V. M- j) o! p2 G$ w9 X, j$ G
搵人整好D. 始終款式會多D, 佢地技巧又會好D.
作者: 校服收藏者    時間: 2013-9-12 16:55

但係始終都係想男裝去
作者: gila    時間: 2013-9-17 00:01

想襯中秋節去整一次甲. 有介紹嗎?
作者: 校服收藏者    時間: 2013-9-19 03:47

我都等緊人介紹
作者: chiu0183    時間: 2017-10-16 01:46

香港有嗎?
作者: jacky9200    時間: 2017-10-31 10:05

你地多唔多搽指甲,有興趣可以加我微信jackybgs傾下,開群傾都可以
作者: regina1010    時間: 2017-10-31 11:03     標題: 回復 14# jacky9200 的帖子

去藍田匯景吖,果陣唯一第二果知我易服便是女友,她抄作任性迫我jel甲,店主話難得有男性懂得欣賞。
作者: Nforest    時間: 2017-11-19 02:15     標題: 回復 15# regina1010 的帖子

邊一間?
作者: 校服收藏者    時間: 2017-11-27 14:20

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-9-9 14:08 發表   ) I2 v" G) y4 ?7 Q! P" O
6 }, F; |) Q9 {
係深圳有D姊妹有相熟o既~~$ b2 h* P# b# d6 ?
你點會ADD過我~~?你個號碼係乜?2 N' h/ R( k7 H6 J$ @
我呢D老人家O黎嫁O播~~
  G* _* o3 c" w
6 m2 }* K+ w$ e3 M' W
PM妳啦
作者: 校服收藏者    時間: 2017-11-27 14:24

引用:
原帖由 regina1010 於 2017-10-31 11:03 發表   
; _; L( l4 M; W% ?* E# k去藍田匯景吖,果陣唯一第二果知我易服便是女友,她抄作任性迫我jel甲,店主話難得有男性懂得欣賞。
0 w/ j1 P& |( T8 K% c0 }. S* d7 R; n7 x' b' C
你男裝定女裝去?
/ l$ S! z. Z9 b$ b* f仲有去整指甲嗎?0 r, z9 N0 C  N# t0 {8 C
求地址
$ `: O5 g4 Y# U& H$ X5 O7 W如果可以既話想一齊去
作者: Cdkelvin    時間: 2019-6-15 14:31

我是在舖頭做的……這間招待男客……
作者: Stephyl401    時間: 2019-9-9 16:50     標題: 回復 18# 校服收藏者 的帖子

我都想男裝一齊去整甲' O$ b9 g* }* ^+ Y( B* E
可以有店介紹約埋一齊去整嗎?
作者: thomas813    時間: 2020-2-20 00:19     標題: 回復 17# 校服收藏者 的帖子

店舖還在嗎 求地址

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0