標題: 有無人同我一樣:$ [打印本頁]

作者: Louis_Siu    時間: 2013-9-22 01:47     標題: 有無人同我一樣:$

第一次PO
* s. W7 }& F" g. N, R9 f我15歲,我諗我係一個正常男仔,我好肯定自己鍾意女性,但係由我細細個開始就好鍾意著阿媽D內衣褲,仲有幾次比阿媽見到
" ^% B# n- l/ L. N5 g,有時我會覺得自己有病,一著番自己D杉會覺得岩岩自己好變態,但係過左一陣又會想著番,咁係咪一種病態呢?好耐之前我就想CD,但係6 s. @) i9 C1 G, u, C1 H3 I" Y
屋企唔係大,我有金錢可以拿黎買杉,但係d杉同假髮真係唔知放係邊好,我睇過有D post 有人扮得真係好令,戈一刻真係好想同佢地一1 N/ A; m' b  f9 ]* I
樣:$

# R- e7 l# L- G4 e: x
& N/ I$ u- D* D* q& Y8 {$ I[ 本帖最後由 Louis_Siu 於 2013-9-22 01:49 編輯 ]
作者: rita0083    時間: 2013-9-22 09:42

我都同你相似, 對女性衣物好有興趣, L( s+ g& |; O3 m4 l
尤其係泳衣絲袜!
8 k+ Z: B, H, ]: Y8 M支持你!
作者: Louis_Siu    時間: 2013-9-22 11:32     標題:

我諗我係對大部分衣物都有興趣
作者: kingphone    時間: 2013-9-22 14:43

我就喜歡白色的校裙同女裝的白恤衫,
) {) W: d' r& Q4 [我都經常著女裝白恤衫瞓覺,但家人見到都無反應.
作者: Louis_Siu    時間: 2013-9-22 14:49     標題: 回復 4# kingphone 的帖子

同人不同命
作者: kingphone    時間: 2013-9-22 15:56

引用:
原帖由 Louis_Siu 於 2013-9-22 14:49 發表   
  I) I) {$ {1 S8 P同人不同命
7 t' I5 S' M5 `0 Q你都可以試吓呀!
作者: G雲喱拿    時間: 2013-9-22 16:38

我相信好多人,同你一樣迷惑過,其實只不過是青春期,對性一種好奇,女性服裝不論材料,款式、質地,
9 X8 ?/ z/ p5 C5 h; c. k& b( D都一般比男性服裝吸引,對男性自然來說,是一種很大的誘惑,出於好奇心理,作為一種女性幻想象徵,
4 q( G2 f4 i' G# x) u8 y3 T偷偷地去試穿女性服裝,打扮成女性,漸漸成為一種癖好,其實你也不用太擔心,無須有種罪咎感,這是正常的,
& r) O7 J* @: c2 v這是男性青春期,一種過度的表現,當你嘗試過後,或有其他愛好,你就會漸漸遠離,再不會鍾愛它.
; ^# V% z; l% E(我的回覆是不是,好像某某夫人信箱)
作者: Louis_Siu    時間: 2013-9-22 18:30     標題: 回復 7# G雲喱拿 的帖子

其實我唔係青春期係咁...細細個己經開始
作者: G雲喱拿    時間: 2013-9-22 19:52

細細個己經開始,就係對自己,性別的迷茫,明明自己是個男孩,5 ~1 u& ]0 k, f/ a
當看見女孩子,多數受人歡迎,又得到父母的痛愛,服裝又色彩繽紛,. k; p0 O# z1 @6 ]# _0 v  h
不像男孩子,那樣單調乏味,就算做錯事,受到的懲罰,也比男孩子輕,
5 A" b- ?( G6 Y; _- F因而羨慕她們,由此會產生,想做女孩子心理,卻開始產生對女孩子,5 W; i$ S' j& _( I1 H. u
的東西有興趣,.
作者: Samuel    時間: 2013-9-22 20:42

ME TOO
( R0 T0 m% n2 j! M: Z) m8 f4 w- w: A7 D我都係15歲
作者: jacjac    時間: 2013-9-22 21:47

我都係咁~~
作者: Nurd    時間: 2013-9-22 21:48

我都有d似樓主嘅feel
作者: G雲喱拿    時間: 2013-9-23 13:00

相信大家都會遇到這種迷惘,我本是男生,卻喜歡穿女性服式,作女生的打扮,; w1 D/ ]) E( y2 Z/ Y% m8 g
社會同家庭壓力,內心又有種,強烈罪咎感,又擺脫不得,內心往往矛盾交煎
作者: Louis_Siu    時間: 2013-9-23 13:34

原來咁多人同我一樣
作者: G雲喱拿    時間: 2013-9-23 17:05

你淨係鍾意著女仔衫,還是想做女仔?
作者: england4ever    時間: 2013-9-25 19:33     標題: 回復 1# Louis_Siu 的帖子

咁你可以試下著絲襪,仲舒服,要直穿(唔著底)wor!
作者: Louis_Siu    時間: 2013-9-26 22:15     標題: 回復 15# G雲喱拿 的帖子

我係鍾意著女仔杉
作者: 1677    時間: 2013-10-2 01:18

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 2013-9-23 13:00 發表   
% T5 V5 ~) _) Z9 l' e) Z$ u相信大家都會遇到這種迷惘,我本是男生,卻喜歡穿女性服式,作女生的打扮,/ C3 m# {* ]5 v6 h$ J: E3 l; H
社會同家庭壓力,內心又有種,強烈罪咎感,又擺脫不得,內心往往矛盾交煎
) R9 ]9 P# P% Y; J
3 P/ \, @3 w7 g呢樣野我又覺得好奇,如果倒轉,0 s/ o" C0 U/ Y6 v8 u, B0 u& f7 @
一個女仔中意著男裝衫,又會唔會有「社會同家庭壓力」?
  @& L" K, y. `$ U會唔會有「罪咎感」?
" L' O/ H" ^* \* K0 x3 r5 z) \# \8 N; X/ k
真係好唔公平囉!
作者: erica88    時間: 2013-10-2 10:30     標題: 唔著一日都好唔習慣了

我唔著一日都好唔習慣了
作者: judy99945678    時間: 2013-10-2 12:02

我都同你一樣
作者: denisews1018    時間: 2013-10-2 19:15

引用:
原帖由 1677 於 2013-10-2 01:18 發表   
+ Q0 i! Z9 }9 Q( v" ]4 V' s6 K9 ?4 [  [
! y9 _2 f# D( ]8 z- f9 i" s
呢樣野我又覺得好奇,如果倒轉,& y7 b+ e: C% q+ x
一個女仔中意著男裝衫,又會唔會有「社會同家庭壓力」?% I' b  L) {7 B1 M# P6 w
會唔會有「罪咎感」?( r' D7 Z  e0 }1 I1 O4 G
  ?" `, I7 R  R- F8 P. J. M
真係好唔公平囉!
6 k* ?. K$ {" x9 ^: f" f$ I( v
2 X. V. I5 q/ c

1 Z7 B- L9 j- W, }女仔穿男裝衫會俾大家贊『型』添!/ a( H+ R- k, h% ?# I1 Q

* s& b( S3 X! I1 B' ?3 a8 c8 I: Z嗚∼∼∼真係唔公平呀!(單向歧視呀!)
5 ~4 P7 I' Z. `  p# v# J請參看http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=25814&extra=page%3D3
作者: denisews1018    時間: 2013-10-2 19:39

再說,女男之問還有更多的不公平(唔制呀!),
( j) G& X4 H5 B請參看http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=25518&page=1&extra=page%3D1#pid738583
作者: G雲喱拿    時間: 2013-10-3 09:22

除咗個別衫外,而家男女衫分別唔大,唔係女裝男穿問題,
; z$ J3 f8 t( W1 I% M而係一啲人cd後,做出一啲非法行為.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0