標題: 請問有冇邊位知仲買唔買到聖心商科校服? [打印本頁]

作者: UALangham    時間: 2013-10-1 17:41     標題: 請問有冇邊位知仲買唔買到聖心商科校服?

因為新聞話會停辦...
作者: uniform    時間: 2013-10-1 20:03     標題: 回復 1# UALangham 的帖子

但係呢度啲人話幾難買,無人敢對(維記)校服店員話自己著。
作者: UALangham    時間: 2013-10-1 20:43

引用:
原帖由 uniform 於 2013-10-1 20:03 發表   
( h0 ?0 c8 I* ?5 I7 u8 K但係呢度啲人話幾難買,無人敢對(維記)校服店員話自己著。
7 P% O& k; ^  z$ m' x6 V! r5 ?7 l: [" [; P) h
我唔係自家用...去過維記新界區分店買野都冇咩大問題...; @# Q! m8 C; n7 K, y6 r+ r% V
我見維記個網仲有show出黎,但怕佢要學生証或已經停產
作者: ewoomi    時間: 2013-10-1 23:54

我只喺想要佢哋d校章
作者: UALangham    時間: 2013-10-2 00:16

引用:
原帖由 ewoomi 於 2013-10-1 23:54 發表   
( y; t0 L- ]3 Q5 v# Z我只喺想要佢哋d校章
! x/ _& F- R  A; }8 R' v
; u5 W2 x1 ~( g- }2 m, r) v& m% P
個金屬校章早幾年買左,現在配件真係難搵過以前好多...
作者: sheepkiwi    時間: 2013-10-2 15:18

佢個金屬章係點ga 樣架??
作者: UALangham    時間: 2013-10-2 19:47

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2013-10-2 15:18 發表   
3 \: s0 ^3 d" u, ~3 Y佢個金屬章係點ga 樣架??
" ?8 `: ~. U- e+ t+ C3 V
3 O8 {! w3 z$ I1 W
[attach]89210[/attach]
作者: 校服收藏者    時間: 2013-10-4 04:03

係咪粉紅/藍間條恤衫,藍色百裙個間?
" H0 c- \0 S& S我唔記得係咪呢間  |* z3 r+ C: M$ F& o9 H/ S4 F$ C
如果係我表妹十幾年前讀過一年
" Q" d7 ]) J$ _. O+ }, l) @之後出國讀書/ f+ t% ^- {( R) o. A; c  _
我把握機會問佢拎左套校服(好似連埋校章)2 U& A- P$ K8 ?$ u7 b: R+ f7 e
而家放左係個櫃度
: X- c* @& i9 O) N仲未有機會重見天日....
作者: UALangham    時間: 2013-10-5 04:04     標題: 回復 8# 校服收藏者 的帖子

好似粉藍係上午校, 粉紅係下午校
5 }3 `9 y/ p2 m  m遲少少得閒去維記睇下仲有冇...
作者: uniform    時間: 2020-8-2 14:31     標題: 回復 1# UALangham 的帖子

依家旋轉拍賣好似有代購。
作者: uniformx    時間: 2020-8-2 17:39

引用:
原帖由 UALangham 於 2013-10-5 04:04 發表   
( j4 c# _' k1 M$ e' H+ M3 d. [好似粉藍係上午校, 粉紅係下午校
9 {- S( t8 R6 N遲少少得閒去維記睇下仲有冇...
老早話咗冇

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0