標題: 買底底巴巴受奇異眼光? [打印本頁]

作者: KR7723    時間: 2013-10-13 14:41     標題: 買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。
& @, T' u3 r; U+ w0 _2 J有冇人試過係咁?
作者: p6123    時間: 2013-10-13 14:45

去九龍灣買會好小人
作者: KR7723    時間: 2013-10-13 14:57

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   - s  W1 m& F$ e/ g! g
去九龍灣買會好小人
/ P$ s0 W) T% {3 x3 f& {

2 d; `5 J2 W" O: {! N" [! X九龍灣那兒?我當時係旺角買
作者: MUI    時間: 2013-10-13 16:08

會就一定會,問題在你理唔理佢
作者: angela_fung    時間: 2013-10-13 21:39

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
作者: christychristy    時間: 2013-10-13 21:50

都係唔買啦。比人望住好難受
作者: mabelmeow    時間: 2013-10-13 22:28

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭; V. }: E: i; A; ]
入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
作者: karenp    時間: 2013-10-14 01:50

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~
作者: MUI    時間: 2013-10-14 10:22

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   * {$ O; c' ~& M
如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
2 s: O4 l7 k- P" ^2 N7 h" Q
8 f# z6 b) g) `; O. C. {0 }只有學生妹先會有少少眼光
作者: haruka    時間: 2013-10-14 14:52

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…
作者: 偽娘    時間: 2013-10-14 15:12

正常都會望 + D* [4 H! v2 }, x
但任唔理佢地照自己去買就得 !!
' p8 e% K; n8 p3 g  J; WCD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....
4 }* `; o; U. q* |* V3 N唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得
作者: 校服收藏者    時間: 2013-10-14 17:00

想買時
( f. J& r8 y+ S1 d& a2 l& E1 Q你已然唔理其他人眼光
作者: eczqwdxas    時間: 2013-10-14 23:26

係香港人食古不化姐,
5 v" y0 C' D! I) E8 D受中國傳統封閉思想影響,: c# F! j, O9 U6 k! l3 O/ ]
係外國冇乜呢D情況,
2 o9 A8 V3 f& L1 H  `5 t但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
作者: misslady    時間: 2013-10-14 23:42

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   % m0 E, I  `0 G) [' ?. ]: [+ }) u& r
係香港人食古不化姐,
: E, P- o6 v3 z; H: i受中國傳統封閉思想影響,  G/ n) t4 Z1 |4 M8 G: O' M
係外國冇乜呢D情況,8 v  h  U& O2 ~- ~
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
" E3 ~$ K! G2 C% H; G# X
9 A) K1 n" p9 E& }$ F0 f) M
yeah.  Only HK will have this.! `- W9 S+ d3 e! F
- J& h+ r/ Y5 Y! u
In Taipei.  No such issue.
作者: MUI    時間: 2013-10-15 06:31

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   + l8 X: ~& t+ E- s% B% r
想買時9 f$ o) q0 h; G0 i' n5 M
你已然唔理其他人眼光
: O9 J( P6 H& Y$ U. a+ G  V: X0 I$ i9 E1 E! m5 r8 i
係…我入得去都唔理得咁多
作者: angela_fung    時間: 2013-10-20 15:28

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   
5 ]/ T9 r9 |4 E& Q) _
# ]& F9 M) ?2 @" k9 m% c, L, p
9 ^; n! h% C3 i) D9 J. l7 w係…我入得去都唔理得咁多
: Z% K# i4 L1 k5 O9 c2 ~$ U
& J# ]* V! L) M1 I, _) k& _6 K5 J/ o/ w0 Q
同意!
作者: loolool777    時間: 2013-10-25 14:24

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
作者: MUI    時間: 2013-11-15 16:37

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   4 u7 h* O' {+ `5 }* X
  x, k' S( D# o, K0 M  t

9 W9 |; \2 m2 \$ z
. k1 a" V% `# [  b+ f# V- Y同意!
( E5 X9 Z+ x- r. f: U: a但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去
作者: MUI    時間: 2013-11-15 16:38

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   
0 D2 F1 e7 P, B4 h8 d如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
! P+ K( R/ r0 S$ ~2 Y  ]
𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹
作者: lrube    時間: 2013-11-15 17:07

習慣就好了,& @' v0 X7 _# T- c7 L
男生買女裝都可能遭受異樣眼光,
5 j9 x! o& d( U% U更何況是挑選女內衣褲,
# R+ c9 e- f$ B( e, `2 ]0 Q如果妳對自己裝扮有自信,7 X: Y# Y' j% U* v/ x4 J; K( w1 u6 _
著女裝逛內衣店會好些。
作者: MUI    時間: 2013-11-16 08:49

買貼身女裝最好是女裝去買
作者: keung47    時間: 2014-1-2 21:04

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-15 06:31 發表   
* Q2 N, Q1 h/ E  |; t8 X; S# p$ s4 I3 p6 Y
" ]8 ^" L' |! E5 h/ r3 ]4 D/ U
係…我入得去都唔理得咁多
% v: z& g, H5 s& i; h
同意!.....................

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0