標題: cover pet pet 問題 [打印本頁]

作者: siumingc    時間: 2013-10-17 22:21     標題: cover pet pet 問題

想請教下各位姊妹有關一個著衫問題
- e+ {# f, g% _' q話說小妹係網上買了件百摺格子假兩件套連身裙衣
5 J/ b4 a# E# _/ ?但今日拎左貨試上身
% l6 u9 G+ w, t! l! J6 P不知道係我高定係條連身裙衣短
8 T( Z; ~' S* j0 r我企直先至好勉強地Cover到後面個pet Pet位
2 H* F; \5 i8 x- P% E彎少少身都已經走左D光 # A! C6 ~5 J5 [& T& ^+ x; t! o$ v4 W
想問其實可以點處理
, m) O; r: J; ~! D& q8 o正常女仔著法會唔會
9 W) ?' U/ s. R# l5 [' y, g2 I著左打底褲後由得條打底褲露左少少出黎?9 d4 r9 W8 N1 c* _) T
定係條連身裙衣太細唔適合我著呢?
. I9 L( U$ W& x( N4 a) N3 C  D  Y/ \* X; x; }3 H
請大家用女仔心態答
- @5 I; e; X- N: G6 c1 I小妹真係唔好唔想走光0 H( B+ h' y  p, [/ @( W
% [( A0 G) y6 j9 [. m
作者: dick200711    時間: 2013-10-18 00:05

著條9分得唔得
作者: Sherman    時間: 2013-10-18 01:36

應該係件衫唔O岩你著既問題...  加legging 吧
作者: MUI    時間: 2013-10-18 06:35

應該加七分褲
7 x: c2 D1 h3 o6 t但由得打底褲走出嚟都成日見
作者: yoda0806    時間: 2013-10-18 07:23

可以着而家好興嘅lace打底褲喺下面~
作者: 校服收藏者    時間: 2013-10-18 18:16

我問過一個女仔(以前tamato女sale)
- A7 H6 h! k9 Y9 J0 i+ v5 Q冬天衫連身短裙
  t/ y7 P! b6 h- G% _- C佢話唔會打底
作者: MUI    時間: 2013-10-19 09:20

引用:
原帖由 yoda0806 於 2013-10-18 07:23 發表   
2 J" T. @9 o* k9 g可以着而家好興嘅lace打底褲喺下面~
6 j7 B: `  I. M: h2 D0 X
) G. n0 x( i  L) V8 k即係lotita果啲dada褲
作者: Vickie123123    時間: 2013-11-15 13:01

呢條Vickie都買左

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0