標題: 一田冬日內衣後樂園 [打印本頁]

作者: kathw1984    時間: 2013-11-7 18:34     標題: 一田冬日內衣後樂園

又到換季買內衣時間 0 i9 l: h1 K  t( k
http://www.yata.hk/tch/promotion.php?hid=33672
作者: lrube    時間: 2013-11-7 19:07

感覺好棒,可惜人在台灣,
# K  m; j  S; M6 c/ J不過特賣會女生不是會很多,
  e, E* a$ V$ G- V* [- {5 S& I6 N. a& I跟女生搶購特賣內衣感覺很尷尬,* m' p  y% k4 \: l  n4 ]
除非CD出街。
作者: kathw1984    時間: 2013-11-7 19:29

早上比較人少才去, 其實習慣了不介意
4 o5 t/ d# U$ x/ A: x- l今次目標是Private Shop, Triumph
作者: 愛.o    時間: 2013-11-7 19:49

姐姐你可唔可以代我買~~!!!!?
作者: kathw1984    時間: 2013-11-7 20:15

自己買的過程也享受的 , 你自己去享受吧
作者: 愛.o    時間: 2013-11-7 20:58

引用:
原帖由 kathw1984 於 2013-11-7 20:15 發表   ! Y3 e; b5 v9 m) Z- n
自己買的過程也享受的 , 你自己去享受吧
0 y- a& f# t2 N
唔夠膽啊
% t& u* \& o* \7 r% a平時響TAOBAO買多
作者: yoda0806    時間: 2013-11-8 06:20

我慣咗去sogo買wacoal多,一年兩次,一次買4-6set...
9 L) [5 S1 z, m3 {- y2 X  W# E: q不過今個星期六都會去觀塘買tutuanna絲襪~6 ?. F* q, k6 u' W  f
19蚊對,我諗會買1-2打~
作者: yoda0806    時間: 2013-11-8 06:30

詳情請睇.....
' t" Y% L, t8 r# @4 c* `http://www.getjetso.com/forum/thread-605457-1-1.html
作者: lrube    時間: 2013-11-8 10:10     標題: 回復 3# kathw1984 的帖子

雖然我也逛女性內衣店逛的蠻習慣的,
4 ]1 L2 ]7 U/ }6 }7 i: c: z+ M雖然說特賣會是撿便宜的好機會,- q2 r: c! T$ V5 ?" p
但目前我還是那個沒勇氣,$ g. H) H6 i& v6 ^5 l9 n
不過還是祝姊姊妳享受這次特賣並滿載而歸。
作者: kathw1984    時間: 2013-11-13 13:53

今早去了,已經有一堆C9在場7 D) A3 m2 C1 s7 D2 _
結果都買了不少心頭好
作者: MUI    時間: 2013-11-15 06:45

都係果句,人少係唔怕的
作者: yoda0806    時間: 2013-11-15 07:38

我係幾多人都可以照買嘅...1 m+ _) E+ i2 Z# G4 N$ e
俾幾個師奶夾喺中間都可以慢慢睇啱至買~
作者: MUI    時間: 2013-11-15 08:05

引用:
原帖由 yoda0806 於 2013-11-15 07:38 發表   8 g7 ]# u- @& G7 j
我係幾多人都可以照買嘅...- W; W* K7 s) Z8 F* j4 u
俾幾個師奶夾喺中間都可以慢慢睇啱至買~
1 o- c5 I: C: |: O5 |) Q. N

$ m7 B* Q. w1 H試過呢,去百貨公司買胸圍,佢叫我等啲女仕走左先入去

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0