標題: 你地點樣收埋d女人野? [打印本頁]

作者: seecsee    時間: 2013-11-10 05:24     標題: 你地點樣收埋d女人野?

話說我早幾年開始草bra同under,覺得好靚,有陣時覺得女人除晒衫都冇乜咁特別,反而d underwear仲吸引到我,滑滑既物料,巧妙既cutting,好優雅,有時真係好妒忌女人5 ~" M/ u0 c" Z. \- i. |
結果越草越多,泳衣,bra,under,不同牌子,好多款都有,我覺得自己有d變態,但鏓唔能夠比人知,怕比家人發現,而家衣㙺都唔係好夠位,打算買個旅行箱鎖著,唔會比人打開衣櫃就見到,你地又會點收藏d野?
作者: 音樂家    時間: 2013-11-10 10:05

無收埋, 通屋放。
作者: CDMECY    時間: 2013-11-10 10:24

袮總數幾多
作者: lrube    時間: 2013-11-10 10:40

沒有特別收納,1 u: I/ Y) f) w- y6 Z! S
都放在自己衣櫥內,
: g3 O- C8 a; e& R, f7 N- D3 w( a5 I只是會放在衣櫥抽屜中的下層,
; V- O5 q. N) X# k+ H上層再用自己的男裝掩飾。
作者: mabelmeow    時間: 2013-11-10 11:49

冇收埋,亦冇儲。
作者: piresarsenal7    時間: 2013-11-10 14:09

放置的地方真是令人很煩惱, 又驚比人發現
作者: `雅雅zZ    時間: 2013-11-10 14:41

要收埋的?!
作者: wing_9_27    時間: 2013-11-10 15:29

我用個頗大既拉鍊袋裝住, 有鎖鎖住.......+ w; Q4 `/ t4 x
再放入膠箱收好
作者: 我鍾意CD    時間: 2013-11-10 16:29

N年前和家人同住,高跟鞋收於揚聲器(喇叭)內,需要用六角匙才能打開
作者: 哈比貓    時間: 2013-11-10 17:51

點解要收埋?' e* Y9 G. P4 L% B" a4 y
我直接放係衣櫃都冇人知
作者: annachan    時間: 2013-11-10 20:00

這個問題困擾了小妍好久…: ~& e9 k1 _& O3 g: k. c
: l2 n2 p0 J8 l$ F! s- i
這亦是小妍一直以來只偷穿媽媽的衣服~~沒真正CD和擁有自己衣服的其中一個原因…(另一原因是小妍要先減肥)
8 P/ n8 _/ j& p8 |* I$ {; v$ `, U# ?9 W$ p! C+ Y
直到最近小妍終於找到解決辦法!0 P" n8 l; C% ^9 o( D
  V( U; P7 v0 L0 p  j, r
小妍在家附近租了一個約30呎的迷你倉~~月租才600而已…
; e8 w5 P! ~2 q2 c( M. w. u1 B
- m  X# [4 {( q( S那就可以趁媽不在家時去迷你倉拿需要的東回家~~慢慢CD...9 c- ~- G- C* T- \# @& V

0 q0 ]/ k1 a4 {/ b. \希望這方法幫到你!
作者: seecsee    時間: 2013-11-10 23:02

如果有一日你突然入醫院,屋企人幫你返屋企拿d衫/underwear既話咪會發現囉
% z9 c9 {0 ^7 |2 l+ P如果你有日突然過身,屋企人清理你既野既時侯咪會發現囉
作者: maria-ng    時間: 2013-11-11 10:52

我D衛生帶/大襟衫根本吾洗收埋........
作者: MUI    時間: 2013-11-12 09:54

根本唔洗收埋  S6 w+ ]& m8 d$ c) x
就咁放係度
作者: alexander    時間: 2013-11-16 12:24

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-10 23:02 發表   
5 V% r% F6 h1 {/ _7 p- h5 ?3 t% h& T如果有一日你突然入醫院,屋企人幫你返屋企拿d衫/underwear既話咪會發現囉
$ U; H- J' \/ Q+ Q如果你有日突然過身,屋企人清理你既野既時侯咪會發現囉
; h, ]; z+ Y, v4 B/ T/ ?+ a' A  B5 G" w! k
過左身, 俾人發現又如何
作者: maria-ng    時間: 2013-11-18 06:04

引用:
原帖由 alexander 於 2013-11-16 12:24 發表   2 U; f/ F$ r" g* E: G" C  M

0 e7 N0 S. I- [" Q
2 e) a2 P7 m( u* J7 b過左身, 俾人發現又如何
$ y. u, r4 J/ J人都死了仲忌甚麼?1 f1 c; K, {* j7 _  C
我希望死時仍塞住枝肛塞鴨左衛生帶
作者: kuranyi222000    時間: 2013-11-18 17:18     標題: 回復 2# 音樂家 的帖子

好幸福呀,一回家就見到。
作者: kuranyi222000    時間: 2013-11-18 17:21     標題: 回復 9# 我鍾意CD 的帖子

好想買高跟鞋,但較難到大size。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0