標題: 依家基本上日日都著女裝 [打印本頁]

作者: 夏路兒    時間: 2013-12-7 08:49     標題: 依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係
  {2 B# D- |7 x& r3 D' p+ x1 c6 G. j' [有時就全身都係
- r2 _& Q( u) S; ~$ Q6 @不過底衫褲就唔係
; ?' R1 {! S0 I) b3 |0 \/ @, v* d冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔
0 S& k2 {# H4 Y咁我其實算唔算cd緊?
/ M" M# o: t. Q) u" P- \( H* d5 `  k) {2 L) R' N1 d8 _5 Y
近期又開始想自己買藥食* J9 Y& Z6 g* E' j
有一次行過見到萬零,屈人子有賣就好想買& ]2 b5 g" i  @8 r
不過好驚比人歧視 6 U. ?$ y% v- Z* ~; A) z
+ K9 r! Q! P, a- X' Y% D) O
有冇自己買藥嘅姐妹有係依兩間鋪買藥嘅經驗?4 y9 f  P- V) o! ]& L
已經知道啲藥好傷身
0 F: k! O( w- B+ D但係都好想好想試下
作者: 愛.o    時間: 2013-12-7 09:28

唔洗返工返學?
% m" c2 V" d; C+ m  \- e9 uTAOBAO有得買雌激素
作者: 夏路兒    時間: 2013-12-7 09:40

引用:
原帖由 愛.o 於 2013-12-7 09:28 發表   + v6 k( z' _9 ^/ O# @# q0 c
唔洗返工返學?
, h4 X& o. D" y# V. LTAOBAO有得買雌激素
, B+ \# g* {5 d3 V* D2 D要返工呀: A% e5 x5 J/ E$ E4 T
不過taobao寄去屋企怕被屋企人發現
作者: gila    時間: 2013-12-7 09:51

藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.* B# ]2 \4 s$ x' v* F' H1 N6 g0 Q
大家更加要小心 !!
4 C2 y# ?! I# O. A* Z寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.. T6 o" l4 f7 J
都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.
作者: 13funny    時間: 2013-12-7 10:20     標題: 回復 4# gila 的帖子

良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我們CD只當生活遊戲、情趣!千萬別玩到不能自拔!
* j. r+ h/ N" |$ m1 h1 M. i' \% n: ?* e8 x2 K
作者: 夏路兒    時間: 2013-12-7 11:19

引用:
原帖由 gila 於 2013-12-7 09:51 發表   
+ V9 [. u" f) G) Z- `藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.: K& B; W' T7 _% c9 Z+ R/ P
大家更加要小心 !!5 G1 ^; b6 e/ W, e$ D
寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.6 ~) F4 D8 P# `# a5 i! d, B; h. B
都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.
" }* K' Z0 C* }: C  a: N藥房之類會唔會有?, f$ l( o. A& U. B8 [0 ~
但係要問佢拎
5 {1 ^3 m3 G& F/ i$ `好似好尷尬。。
作者: 夏路兒    時間: 2013-12-7 11:21

引用:
原帖由 13funny 於 2013-12-7 10:20 發表   
6 s/ Y' k2 y, w良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我 ...
+ A$ O, ^- ?4 v
我知用藥唔好* _/ v! H! w+ n5 M# c
不過我唔想睇醫生
% }! c* W+ `0 x" \/ b0 j. B( I2 m唔想真係變性
0 {7 q4 k5 Q+ y# Z1 d
5 T2 [3 y5 Q1 p" o5 x我做運動好易令身體變橫。。。
作者: lrube    時間: 2013-12-7 13:30

如果可以我也想呀,可惜家人不准
作者: Ricci    時間: 2013-12-7 14:11     標題: 想清楚,乜亂試

一旦上心癮,妳下身那話兒痿縮至冇用,想清楚先好開始耶
作者: -  Yeung:D    時間: 2013-12-7 15:31

食藥始終傷身同傷下面..
* o% H! D1 M: y0 X你要三思..
作者: maria-ng    時間: 2013-12-7 18:53

日日都穿女裝但內衣褲吾係?
" @% `/ A7 f, k0 ?) j, J有點不可思議???
8 Q* P7 `! W5 U# r- @9 F' e/ n其實女性內衣褲才是CD人士最愛8 W# B3 `$ @& \' `! z' i
我長期都只穿亞婆底衫褲
作者: tyhnjki    時間: 2013-12-7 19:22

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 11:21 發表   7 @3 d- S. {# M2 l2 n' L& r6 w' `5 {
9 @, o7 i) o. N' L
我知用藥唔好
$ F: f0 k3 `0 F) G不過我唔想睇醫生0 U, U7 ]+ i* |$ s% Q3 \7 W
唔想真係變性
, F1 T: d- C! a. ~, H  y0 b3 f! m# p, Y  u+ k" a
我做運動好易令身體變橫。。。
9 n( h$ K) t$ ?) c/ c
9 c* _8 Q( K8 `4 F. d, Z& m& M唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢...
: F9 y; ~6 p6 V基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...
作者: 夏路兒    時間: 2013-12-7 23:00

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-12-7 18:53 發表   
, q( E9 j$ T: @  e日日都穿女裝但內衣褲吾係?
5 x& ~$ w1 J" X5 Q/ d- A有點不可思議???! b% a& p7 K& t# Z; J) q) o8 a
其實女性內衣褲才是CD人士最愛
, A$ A' f9 b0 q9 S我長期都只穿亞婆底衫褲
  B: C" r( g+ D2 t4 m6 J7 z! |& v因為唔想比屋企人知
2 @( w5 L2 S  M- n/ m可以著女裝都係以舒服同襯衫做借口
作者: 夏路兒    時間: 2013-12-7 23:01

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2013-12-7 19:22 發表   
% ?5 k9 O$ O. i' }2 d9 z2 \$ h5 P2 {  ?/ P! ?
2 W; m/ I0 h& K# e
唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢...
6 b5 v6 L% F! p( l) _) K基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...
, h: T. ~8 V- d7 w8 i; R我唔介意下面冇反應
作者: 夏路兒    時間: 2013-12-7 23:02

好想去買但係又冇勇氣。。。
作者: 1677    時間: 2013-12-8 02:13

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 08:49 發表   
( m( s4 ^* ~9 _0 I) M( \依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係6 H- V0 f' A9 R, a
有時就全身都係
( D2 a  \' a6 C- c) L. ?9 _不過底衫褲就唔係
# }; l' Y4 ~# ?# Z6 N, F冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔2 H; q; B5 f* Y
咁我其實算唔算cd緊?
; X! x$ x2 i, [; R0 W
- F3 w) ^9 Q9 v1 Q# j$ Y0 L& Y" n6 v+ z! [% E- t
反過黎講,如果有個女仔日日都著男裝,
+ i: {8 v$ U+ |不過底衫褲就唔係
8 R$ z3 F$ n0 ^咁佢算唔算CD?" B8 z. u7 x+ y* J- h4 w" N4 v
0 L, v7 o2 ^8 r! v6 U7 f
日日著男裝嘅女仔,香港起碼都以萬計啦!
3 H; k' h; s" r  z# x" V, t- Q" i% }我從來都唔講CD呢樣野,D衫覺得舒服就著,
, t0 O8 \5 k* a1 w$ l. A) W* e9 ^理得佢另裝定女裝!
作者: sintak    時間: 2013-12-8 12:11

男女裝只是人為服裝下的定義,只因約定俗成,令人覺得有標準答案。
作者: 梁山伯    時間: 2013-12-9 10:58     標題: 回復 5# 13funny 的帖子

作者: cd_kana    時間: 2018-4-19 00:46

做藥娘請三思0 `" ]1 L5 z/ F# m1 p
唔係話要食就食
. o" c6 v7 i+ E+ O  ]& w3 c- |9 j亂咁食 隨時會出事架
作者: Kelvin997    時間: 2018-12-21 14:10

can make fd with you?
: l7 A" H8 ~7 l2 qadd me wechat: pep9yck
作者: 偽娘貓    時間: 2018-12-21 15:31     標題: 回復 13# 夏路兒 的帖子

我媽見到我啲女裝就有理無理罵左先% H0 E, ?6 K3 U8 ]5 v# B3 D5 g7 y, K9 u
雖然佢更多既都係心疼我「亂使錢」買女裝, h# b4 j+ B. m/ A& G
但係佢講到我好似變態咁就真係好唔開心囉
8 x! ~+ ?2 J3 D% r. i6 \雖然我啲bra同底底又真係多過啲t-shirt、連身裙、外套、睡衣既......
作者: yoyochan    時間: 2018-12-21 16:28

用唔用蔡, 都系一件苦腦事 ! / b. B9 x" t5 f1 F  T
下面缩唔縮都無所謂。5 N6 W) Y$ K3 a/ l5 _
一把年纪都想試下
作者: joey221    時間: 2019-4-29 22:58

引用:
原帖由 偽娘貓 於 2018-12-21 15:31 發表   5 w. y' K; [3 c( Z* V
我媽見到我啲女裝就有理無理罵左先
. c% ]+ q# V/ M0 }7 r! a- K雖然佢更多既都係心疼我「亂使錢」買女裝. k, ?( o4 N5 P$ c
但係佢講到我好似變態咁就真係好唔開心囉" b* H4 U# k3 k0 r* u
雖然我啲bra同底底又真係多過啲t-shirt、連身裙、外套、睡衣既......
& x4 [$ Q! ?% E6 n. H  u4 e

) Z8 ?8 |5 u  A& Z, H9 N你媽媽的心可能難以接受⋯⋯
作者: Winniecute    時間: 2020-6-1 21:17

小妹晚晚著校服返夜校讀書。。。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0