標題: 一個假設性問題,當你著絲襪訓覺既時候 [打印本頁]

作者: kotaro2872    時間: 2013-12-7 16:35     標題: 一個假設性問題,當你著絲襪訓覺既時候

一個假設性問題,當你有一晚著絲襪訓覺既時候無啦啦出面嗌火燭,咁果時你會點做?! z# U* L: @: O! [) j
到底會慢慢除定著住走???; T7 ~  z3 {* n
前者除得尼走吾切隨時自己死
, {! P/ t! ^& \. o; H- N後者著住走又系死,因為實比人見到你吾想比人見到既一面/ l' C5 b: C: z  A7 S- R
有感而發,歡迎討論5 R/ F, ~* [) [! c0 o* m. l7 I
7 Y: s% H, e8 M
作者: wolford    時間: 2013-12-7 16:40

其實唔走,生還機會比走仲高,除非你隔離火燭啦
作者: sghk_abcd    時間: 2013-12-7 16:49

著番條長褲咪得囉...
作者: kotaro2872    時間: 2013-12-7 16:52

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2013-12-7 16:49 發表   6 o+ |' W7 V1 J0 w3 T+ J
著番條長褲咪得囉...
+ V5 ?2 l* R3 W1 n, Q: {

, i5 s% A9 K/ K8 ^6 p; p咁對腳呢?
作者: Florence    時間: 2013-12-7 17:14

我著吊帶透視睡裙訓覺都冇理過咁多野啦
作者: 橘子橙    時間: 2013-12-8 01:41

其實,著多個長褲+長襪就冇人知,因為係底果浸
作者: 1677    時間: 2013-12-8 02:06

首先,除一對絲襪應該可以好快!
* g2 {% ^. `) V- c: Q7 @$ d另外,絲襪係易燃,除左安全D!
作者: 橘子橙    時間: 2013-12-8 02:11

[attach]92773[/attach]
* C3 C& ?( i' H! P# d, v6 U
% v4 r$ k  \$ I7 y0 @雖然唔係絲,不過著返同色褲會唔覺眼. E6 I: `( i) x8 T% r" V9 b

# d- I+ |5 i% I6 K0 u[ 本帖最後由 橘子橙 於 2013-12-8 02:13 編輯 ]
作者: siuyan_7    時間: 2013-12-8 22:58

當然係即刻走啦,幾時都係命仔緊要,走遲一秒都可能會冇命7 Q% w8 `/ F0 J: p
俾人見到咪見到,又唔係乜都冇著,過多一排冇人會記得啦
作者: kwong0444    時間: 2013-12-8 23:39

除甘d都要啦!!!
作者: bkkss    時間: 2013-12-8 23:56

除咗佢,絲襪係尼龍做,尼龍係易燃架
作者: kochan88    時間: 2013-12-8 23:58

除都係一秒時間,我會除左先....
作者: eivilcd2007    時間: 2013-12-9 15:49

但著住訓好唔舒服啊
作者: ktp11542    時間: 2014-1-22 10:12

空姐教學時,有一條指引火警時第一時間除絲襪,絲襪一受熱溶左,係皮膚表面更容易燒傷
作者: ktp11542    時間: 2014-1-22 10:17

http://news.cts.com.tw/cts/general/201011/201011020599750.html
- k. Y4 J0 J/ E3 ]有片看
作者: panmiku39    時間: 2014-2-24 01:49

唔捨得除T^T
& e' u4 F# Z1 Q; c  Q3 g& H因為好舒服

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0