標題: 直穿絲襪訓覺遇到的問題 [打印本頁]

作者: england4ever    時間: 2014-1-3 19:36     標題: 直穿絲襪訓覺遇到的問題

著絲襪訓覺係好舒服(我係會直穿d又薄又滑既絲襪),但對我黎講有兩個問題:
# x! j- |0 Q8 d1. [難訓著] 著左絲襪太舒服,好興奮,訓之前會忍唔住玩返陣,半個鐘到啦(但又唔射住,等訓覺果時可以享受埋著時著絲襪既感覺),訓上床在被窩好舒服,又成日摸自己對腳,搞JJ,好難訓得著或者要花一段時間先訓得著。9 r' l+ E. X8 B/ U8 s$ s9 y
2. [唔夠訓] 有時候,都真係會訓得著既,但好快, 大慨一兩個鐘到會醒返(可能係因為太興奮既關係掛),醒左即刻覺得成身有d好滑既野包住,果下個feel會好開心,跟住就會忍不住係咁摸同埋玩對腳,由於訓之前已經忍左一次無射精,醒返果下我每次都忍唔到,又玩返一兩個鐘,最係打J,咁搞法,由著絲襪果下計起,前後都起碼4個鐘之後先可以再訓返(而當中可能只係著住絲襪訓左一個鐘), 咁即係起碼會玩左3個鐘,咁搞法實唔夠訓,所以我放假先會著絲襪訓。唉,只怪我爛玩,我對絲襪既感覺真係太強烈la....
! T/ B7 H% U: N8 b4 U+ j* l
  Z4 K- x0 [- g! B/ N% f% V希望大家分享下:: C* B# a, I( s' [; q
1. 你地鍾唔鍾意著絲襪訓覺?" L: q( @  Y* N7 Q$ P( r
2. 如果鍾意既話,著絲襪訓覺時會唔會有以上兩個情況呢?9 ]" c4 E7 Z) ^3 v5 E9 Y
3. 大家著絲襪既時候有咩感覺、趣事可以分享下?
作者: delhang    時間: 2014-1-3 23:28

我都有覺絲絲瞓覺, 但一定要著薄嘅, 因為太厚就似著褲一樣.
5 W2 n" q) ?1 w, C1 I5 I5 @; r7 h2 \1 Q
起初我都係好難先瞓得著, 但試多幾次就會慣啲, 快啲會瞓得著. 我通常係瞓醒第二朝先打j.
/ j0 y( a6 W5 n: ^6 `
+ p9 ]" J( z- X不過講真, 真係好容易札醒, 不過醒咗feel倒自己著住對薄絲果種感覺真係舒服到難以形容
作者: PRETTYPETIT    時間: 2014-1-4 00:17

著多幾次你就慣架喇
作者: MANYAN    時間: 2014-1-4 02:30

咁你打完先訓咪得
作者: okmijn    時間: 2014-1-4 08:10

我都係每日都穿住絲襪加短裙或者熱褲睡睡,可能我基本上除洗澡外大部份時間都一直直接穿上絲襪,jj習慣了所以無乜話睡不著。通常摸下自己對絲腿,任由絲腿互相摩擦或者夾緊雙絲腿下jj才開始曳曳。想打JJ的話想點色色事幾時隔住絲襪打都得,不須太刻意控制呢。
作者: 1980718    時間: 2014-1-4 13:51

唔敢著, 驚比屋企人發現!著運動LEGGING也有同樣效果!
作者: england4ever    時間: 2014-1-5 01:26     標題: 回復 4# MANYAN 的帖子

打左飛機先,訓覺果個感覺又會大打折扣,甚至係即刻唔想著 ;(
作者: england4ever    時間: 2014-1-5 01:27     標題: 回復 2# delhang 的帖子

無錯,醒返果下既感覺真係好正!
作者: EDDIE016    時間: 2014-1-6 02:27

著多幾次你就慣架喇
作者: y38d47    時間: 2014-1-7 05:43

鍾意 係幾容易醒~
作者: ZOE.HO    時間: 2014-1-16 12:34

請問姐姐們咩叫做直穿牙?
作者: pantyhosemancc    時間: 2014-1-16 18:04     標題: 回復 11# ZOE.HO 的帖子

直穿,即不著底底。8 |0 w" G; b$ H: t* _, u8 d& V# m
$ e! O" a# e# D" ?  c* t
回作者:% k$ b: z% Q/ @' Y3 C0 E1 m! z+ m2 V. x
有著絲襪訓,但不是直穿。
. j5 a0 O; K+ ~0 |1 {2 R習慣了便不會容易醒。
作者: ZOE.HO    時間: 2014-1-17 08:56

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 16-1-2014 18:04 發表   2 P3 R+ [/ ~. f+ C/ @
直穿,即不著底底。
+ N# M# H5 |( e6 y
' q- K; Q8 q9 {回作者:/ \; ^5 j; }& }- b  c) W1 O
有著絲襪訓,但不是直穿。
8 z9 j* @/ a, V: ~* V習慣了便不會容易醒。
9 L5 f" d7 w6 X2 u
1 K( [5 e1 [4 q4 K: e
明白了,有機會都攞屋企果d泥試下
作者: england4ever    時間: 2014-1-19 01:29     標題: 回復 12# pantyhosemancc 的帖子

唉,我太鍾意著絲襪啦,直穿絲襪真係舒服好多,JJ同絲襪直接觸摸既感覺實在太正, 所以我每次著絲都忍唔住一定要直穿... 一試過就返唔到轉頭...
( e  W0 h3 ?8 P- g9 S  K: x: J" [' ]) |
點解你唔直穿?
作者: england4ever    時間: 2014-1-19 01:29     標題: 回復 13# ZOE.HO 的帖子

建議你直穿wor, 舒服好多!包你一試就鍾意!
作者: ZOE.HO    時間: 2014-1-20 08:52

引用:
原帖由 england4ever 於 19-1-2014 01:29 發表   8 N$ S0 l7 f* o; a! d0 J5 V7 d
建議你直穿wor, 舒服好多!包你一試就鍾意!
4 R* K$ c1 P6 r6 @

$ R* l5 C; @- F) z; T' X& y阿妹得跳芭蕾舞果d白色絲襪咋
作者: michaelbus    時間: 2014-1-23 02:06

而家我著到麻木哂 完全控制到
作者: delhang    時間: 2014-1-27 00:25

著住絲瞓覺真係好舒服!!
作者: citty2010    時間: 2014-10-6 23:30     標題: 著絲襪連身衣瞓

我會先帶好JJ套後,著絲襪連身衣瞓。隔著絲襪攪一陣才睡。半夜再攪,因有JJ套,所以玩足一晚及乏力。
作者: rossanebaby    時間: 2014-10-6 23:38

connection lost# G/ a+ W# M& m
% J: C4 k+ k  |$ ^& j' L
作者: england4ever    時間: 2014-11-23 01:53     標題: 回復 20# rossanebaby 的帖子

唉,我就係中意直穿絲襪覆蓋住JJ果種又滑又舒服既感覺嗎,著男內褲完全隔走晒果種感覺,無晒意思 :(
作者: AlexiaTang    時間: 2014-11-23 03:27

著住打完訓好正
作者: jl220    時間: 2014-11-23 08:56

引用:
原帖由 AlexiaTang 於 2014-11-23 03:27 發表   
' s3 K5 f2 G: e) u, e) T著住打完訓好正
# o! a% K# a) M8 x# Y
# s3 R- \& x) k$ t7 _  z
但係通常打完就想即刻除
作者: AlexiaTang    時間: 2014-11-23 12:12     標題: 回復 23# jl220 的帖子

習慣jor自然就得
作者: louis1358    時間: 2014-12-5 07:28

會有樓主說的狀況( H* U7 n# X1 t/ F& F
有時後要忍住1 ^6 N6 `" Y5 [, g& Q8 O7 j
不然會受不了,又想去.....
( Q. V% |8 q# P9 f  P; {
作者: england4ever    時間: 2015-1-28 15:27     標題: 回復 22# AlexiaTang 的帖子

打完就立即想除了 :(
5 K8 R) h/ M/ N8 I& W1 z
% `* z/ v$ V  k8 S4 M, j6 w) Z所以我不會即刻射那麼浪費了,我會先玩一會(約一小時haha),然後睡一會(自然很快會醒),醒後再玩一會然後才射!
作者: Wingki00    時間: 2015-1-31 12:42

搽d潤膏先着感覺自然d
作者: cyleung    時間: 2015-2-2 08:30

每次都係忍唔住打咗先訓,結果即刻唔想着,超sad
作者: 131072    時間: 2015-3-2 03:24

無著絲襪訓過" K/ m1 W# ]& B# y$ G" A8 m
本身好鍾意著中學PE褲 對我黎講著PE褲訓同你個感覺好似
$ O; e- u) X7 q$ v6 k6 N4 a. D& r& Q3 V我係會直穿PE褲 仲要係好令好滑果d
) ?8 g- j! J0 L3 M+ X& T: \4 P穿上身係會好興奮 會訓係度係被窩係甘摸條褲同搞JJ
7 v) O4 I" w$ O  A6 J- l+ _但係只會摸到好想爆而唔會真係射 (得條薄PE褲 射左會極麻煩)
# n5 O1 b- V7 f$ g可能我慣左差唔多晚晚搞JJ 搞完訓都好快訓到
/ t/ _, _/ P8 q2 l7 y  e2 j到朝早醒 覺得下面條褲包住JJ好滑好正 又會忍不住係咁摸 摸完一輪先會收埋條褲起身
作者: riceold    時間: 2015-3-7 16:53

我都係睡一會, 很快會醒)
作者: smaffir    時間: 2015-3-20 05:01

著住訓會好驚整壞,平時都好鍚住著~
作者: england4ever    時間: 2015-3-21 03:27     標題: 回復 29# 131072 的帖子

咁點解你唔著絲襪既?絲襪應該仲舒服wor!絲襪長好多,由JJ去到對腳都有滑滑的感覺wor,而且絲襪薄d,對JJ無咁大壓迫感,應該容易d扯wor
作者: pantyhosemancc    時間: 2015-3-24 17:57     標題: 回復 14# england4ever 的帖子

同家人住,不方便直穿!!
作者: angelbbyip    時間: 2015-3-24 18:28

直穿絲襪訓真係好舒服
作者: messi335890    時間: 2015-6-14 20:40

我也是,我會半夜攪攪,不過真係舒服不得了
作者: wahkaka    時間: 2015-6-15 15:30

穿上後,通常都忍不住射了。就算可以訓著,也很快醒。
作者: 12345qwert    時間: 2015-6-15 15:33

試多幾次就會慣la
作者: Mrng    時間: 2016-7-27 09:19

咁自己好少直穿,感覺好唔舒服。平時點都會著番條底底(當然係t-back)先著絲襪.屋企啲t-back同絲襪計計埋幾十對同約十條t-back 。基本上日日都係著t-back先著絲襪訓
作者: onethesky    時間: 2019-12-20 12:36

那么舒服吗,也找个机会试试啊
作者: citty2007    時間: 2022-1-16 18:52

我都穿住絲襪加束身連體內衣瞓,我基本上除洗澡外大部份時間都一直直接穿上絲襪及束身連體內衣,JJ就帶往套後用絲襪褲壓實,習慣了所以無乜話睡不著。通常摸下對絲襪腳摩擦或者夾緊JJ隔住絲襪上下摸下,不須太刻意控制呢。
作者: kwyyds    時間: 2022-1-16 21:15

習慣後就無問題
7 X' A$ v: V4 E1 O" ^睡得很舒服
作者: heidiqueen    時間: 2022-1-16 21:54

我中意直穿絲襪覆蓋住JJ果種又滑又舒服既感覺,我通常摸下對絲襪腳摩擦或者夾緊JJ隔住絲襪上下摸下) V1 i% s: f' S, _

作者: wadashi    時間: 2022-2-6 21:24

同你一樣∼∼
作者: candy.siwa    時間: 2022-8-8 17:28

我非常喜歡穿絲襪(褲襪) 睡,我經常也有你的經驗,情況比你嚴重,我會濕會流水還會洩,怕起床清潔,所以很多時會放m巾,這樣可以放心半夢半醒睡在床上
. W" Q* V5 k1 w7 l9 p# R
2 o% W3 \2 A+ c/ H$ U2 R[ 本帖最後由 candy.siwa 於 2022-8-8 17:34 編輯 ]

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0