標題: 想買女装裙,自己去買又怕。 [打印本頁]

作者: joe1977    時間: 2014-1-4 09:56     標題: 想買女装裙,自己去買又怕。

有咩鋪頭好介紹,我效喜歡性感貼身果類,或可以部我去買,6 |* X! W& u5 x* G
薄酬。
作者: gila    時間: 2014-1-4 10:10

想別人陪你去買, 先介紹下自己. 你是誰? 有冇CD 過? 有冇相POST 下?
作者: keithkan1212    時間: 2014-1-4 10:28

其實都唔駛人陪呀, 一開始你驚既, 未去馬莎, UQI, ESPRIT, 果D 買, 特別係有OUTLET做果D, 冇人會理你 , 之後你大膽左, 未可以去試下其他
作者: Sherman    時間: 2014-1-4 12:10

淘寶都幫到你
作者: joe1977    時間: 2014-1-4 13:25     標題: 謝謝各位提供意見

,,,,,,,,
作者: Meiko    時間: 2014-1-4 13:44

宜家都係習慣上淘寶買
作者: yoda0806    時間: 2014-1-4 15:08

唔知妳咩身形,無法解答...
作者: lrube    時間: 2014-1-4 16:16

我都很大膽耶,直接穿男裝去買女裝,  g6 U3 ~6 u7 W
買到店員都熟識我,一直說很像看我女裝的樣子說,哈哈
* e9 a0 ~' x! H3 D$ z' u& m- W! E不要想太多啦,我後來才知道很多服飾店對我們CD姊妹早就見怪不怪了,$ Q% c' F( d7 \) x1 _$ Z
只是露比說的是台灣啦,香港我就不是很了解說。
作者: MANYAN    時間: 2014-1-5 00:52

你去大型果d買咪得, e.g. h&m, zara, uniqlo, masa, forever21
作者: loolool777    時間: 2014-1-5 01:51

引用:
原帖由 Meiko 於 2014-1-4 13:44 發表   / S8 E4 W, y9 ~7 w% L
宜家都係習慣上淘寶買
* U$ I1 `: ]" p: Q8 [- x我都係淘寶買,平又唔使煩
作者: kinkinbb    時間: 2014-1-5 16:07

上網買比較好~ 5洗面對面 , 人地都5知你咩水
作者: Jany    時間: 2014-1-5 23:28

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-1-5 16:07 發表   
/ S3 N5 ^) g. N  y上網買比較好~ 5洗面對面 , 人地都5知你咩水
/ f; q6 N; F4 E* V+ _& n
壞處係上圖薄隨時會買到破產
作者: Umi    時間: 2014-1-7 02:56

會怯...但是會習慣的...努力!
作者: siuyan_7    時間: 2014-1-10 02:39

人地根本唔會諗您買黎做乜,有生意就做,樓主可放心去買,支持!
作者: Marie0749    時間: 2014-1-10 12:17

薄酬?
1 g. o# p/ u9 @
3 W7 Z" h' d4 }& s4 p+ q晤使啦!自已大膽d咪得囉!
作者: 29417557    時間: 2014-1-12 00:27

可以網購喔~~
作者: joe1977    時間: 2014-1-15 23:42     標題: 多謝各位意見

我已找人在淘宝買了,好其代啲货來,買咗千幾。
作者: 偽娘    時間: 2014-1-17 17:32

1:淘寶買
1 U8 V; }, W' C9 y0 F6 ^+ |, k+ M/ R# v7 z- `4 B# K
2:出街買 ,  馬莎 ESPRIT個D 沒人會理你
: o3 v9 e1 Y6 K% {, @! D
& W. z% M7 ^# F7 M7 [& u3:平GA..去女人衢, 旺角的大把..3 c7 ]0 _& y6 \! K# x
睇岩拿去 比錢走人   9.9成都唔會問買黎做咩..' |/ Z. `2 {' Y* D
都係做生意...你比得錢..點會唔賣比你
( ~& Y( Z8 R7 \- P/ j7 {# s. s
7 W( w* |% r- }) {1 R2 [大膽D吧
作者: angel    時間: 2014-1-19 03:14

去深水埗買! 價錢又平, 無人會理你男定女
作者: sukicdhk    時間: 2014-1-19 03:17

淘寶買
作者: 媾女聖手    時間: 2014-1-19 19:18

搵人陪買就ok
作者: 19632300    時間: 2014-1-19 22:40

去yahoo拍賣個到買,facebook網上商店個到都好好
作者: rolf    時間: 2014-3-11 00:44

從淘寶買的是如何包裝呢?
作者: smcktl    時間: 2014-3-11 09:24     標題: 上淘宝啊!

你们香港人不知道上淘宝么?什么都买的到!
作者: kelly1983102    時間: 2014-3-11 11:36     標題: 回復 1# joe1977 的帖子

hi, 你好, 我明白在店舖購物的壓力,又難抵shopping的樂趣, 有機會一起去吧
作者: pccw0000    時間: 2014-3-13 00:23

如果真係怕...不如上網郵寄啦... 你可以上網慢慢睇到岩先買.... 相反如果你怕....你親身去到...你都唔敢慢慢望
作者: lyffamily    時間: 2018-10-20 22:50

網路購物這麼方便
作者: joey221    時間: 2019-4-6 13:59

引用:
原帖由 joe1977 於 2014-1-4 09:56 發表   
  n; d8 P) `/ h% ^. k3 |# u有咩鋪頭好介紹,我效喜歡性感貼身果類,或可以部我去買,
' {# P" x5 I" B, e薄酬。
( B( K4 z5 ~" _- C3 J1 [& Q3 _2 }$ a4 U
我在內地,服務員通常不理會
作者: Nanase    時間: 2019-4-8 01:35

提供香港實體店代購
6 r( G+ ~% C3 d" `: \: D可以一齊行睇中邊件就俾錢# \' d/ ~5 }8 e0 I" q; \  A$ h

, O8 a/ K4 K! M$ [" [
作者: athl27    時間: 2019-4-8 01:38

其實香港來說,10間有9間店都唔會理你買嚟做乜,只係冇得試身
作者: leoleo    時間: 2019-4-8 03:52

淘寶最好
/ u6 [9 G6 L$ T$ @+ l1 r深水埗既都有
作者: joey221    時間: 2019-4-8 22:15

引用:
原帖由 leoleo 於 2019-4-8 03:52 發表   8 L" `4 w2 B! d* A  R0 Y
淘寶最好" R) H9 i7 H- R& b! x* [( [5 _
深水埗既都有
- s7 s* X, A9 W9 j
+ i# B1 w7 u6 x- M( v9 @" l* \在國內服務員,很好
作者: LolitaMinori    時間: 2019-4-18 07:02

等沒人的時候去買就好 一般黎講店員都唔會理你
作者: joey221    時間: 2019-4-19 22:57

引用:
原帖由 LolitaMinori 於 2019-4-18 07:02 發表   ) `9 e$ ]6 w9 k! n9 O/ B  X: h7 p3 H
等沒人的時候去買就好 一般黎講店員都唔會理你
; M- Q. J3 N0 k) R
. U$ Y! t- i" Y4 Z
我於国內買什麼,也冇所謂
作者: jessica820    時間: 2019-4-20 12:51

我直接去正常 boutique 買,基本上未試過有問題
作者: joeycd123    時間: 2019-4-24 08:04

H&M,或較大間的SHOP買。没人理你。任選!
作者: pocari    時間: 2019-4-28 21:37

可以在網路上買壓
作者: Cornming1    時間: 2021-4-6 00:09

我都想買,只是沒地方收放

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0