標題: 灣仔內衣鋪,不知道大家去過未,感覺如何? [打印本頁]

作者: kwong0444    時間: 2014-2-4 12:57     標題: 灣仔內衣鋪,不知道大家去過未,感覺如何?

我係其中一位姊妹的帖回覆的,大家可以試下去買野!!!
; K$ S) y$ O  r2 g9 N0 y灣仔"玩具街",係kfc隔離的內衣店,; _$ e; T7 \$ U* ^
無記錯係8點半至9點開,係2位中年亞姐看鋪,
4 W/ R2 _$ I) `1 i$ N( u( v0 p比錢仲問你有咩要,- Z4 V- S: E5 X0 e
她們應該見慣曬,不會歧視亦不會熱情,一入去她們不會有"打突"的感覺  [1 X. s4 x# n+ K  W* ^5 Z5 c
只是普通客!
* l4 x" L9 ^, J/ i3 d6 ^, E不過10點後人留開始好多!!!
, }+ x3 D& i  L1 Z" d我都想知有無姊妹去過,感覺如何!* L" u+ n$ o: }0 X5 K7 ^
不知道有無得試,多數無……有就好了……
作者: pcken    時間: 2014-2-4 13:09

想知多唔多款式呢?
作者: uniform    時間: 2014-2-4 14:41     標題: 回復 1# kwong0444 的帖子

有無絲襪賣?
作者: kwong0444    時間: 2014-2-4 20:49

引用:
原帖由 uniform 於 2014-2-4 14:41 發表   : ]$ _$ Y& W: Q) ^( H( m% s
有無絲襪賣?
# w0 M4 h- N" C7 n+ V
6 U% w5 I; z9 w* h1 {  P8 k有得買,好多款………………
作者: user9527    時間: 2014-2-4 21:27

引用:
原帖由 kwong0444 於 2014-2-4 12:57 發表   
. z' q8 [# {' t3 Z% _) d我係其中一位姊妹的帖回覆的,大家可以試下去買野!!!; t0 b6 V6 a& C1 p
灣仔"玩具街",係kfc隔離的內衣店,
- ^, v  X1 C9 I% b) H/ }. @無記錯係8點半至9點開,係2位中年亞姐看鋪,
- M$ z( ]5 K) L5 |' y) f比錢仲問你有咩要,5 ?, i/ H% R( p# W" A) _# F
她們應該見慣曬,不會歧視亦不會熱情,一入去她們不會有"打突"的 ...
# J* K" V5 m3 f! ?' m
7 T+ x2 I4 [7 K$ Y' b3 E
有幾款幾抵玩的,綁帶款真係唔貴 6 t! ?+ p9 {( z2 E
D Bra 款 ok , 但清貨野好平... D 款唔靚..
作者: kwong0444    時間: 2014-2-4 23:52

引用:
原帖由 user9527 於 2014-2-4 21:27 發表   
2 |8 E' D8 a- U- t0 B
  ~; c/ ?1 _9 Z8 D3 ~, [3 _, f( W
5 T5 p* p, r! D/ H! \. C7 h有幾款幾抵玩的,綁帶款真係唔貴 ' W' z) J7 e, s% H% B7 q
D Bra 款 ok , 但清貨野好平... D 款唔靚..
3 S6 A6 Q4 G- Z2 N7 \' C/ |
, F3 B' U5 w4 l0 P% _! a
絲襪真的好多,而馬甲,萌衣等等都有
作者: kwong0444    時間: 2014-2-4 23:55     標題: 回復 2# pcken 的帖子

都多,貴少少多款,不過貴,所以無望真
作者: c4defusekit    時間: 2014-2-5 00:06

但係真係好多人行,對出行街口就對住地鐵站
作者: kwong0444    時間: 2014-2-5 11:16     標題: 回復 8# c4defusekit 的帖子

所以要9點就去到!
作者: james9096    時間: 2014-2-8 00:39

可以一起去shopping嗎
作者: gmomo    時間: 2014-2-8 00:43

行過都會入去望下,但永遠無乜野合心水。
作者: ching    時間: 2014-2-11 21:19

間野係咪KFC係玩具街個出口 再向入2-3個鋪位?
, d  y( {+ t# P* H6 d" R6 ~今日去見到2間店連住都係賣內衣果D 同埋間野係咪無名?8 i9 S! l+ G& G& ?6 v3 e4 @
但好似唔見有絲襪?
作者: kwong0444    時間: 2014-2-11 23:17     標題: 回復 12# ching 的帖子

有呀,我上星期先買完吊帶連絲襪,不過要行到好入,我買開入d個間。
& U* X; s* l$ j# s' V% i, w. x我買左個bra,兩條底底,一條吊帶絲襪,
8 a9 t. C0 y+ _. A店員仲叫我慢慢睇,可能算係出入口,我又不是太多要求,款就見仁見智啦
作者: ching    時間: 2014-2-12 20:19

好入 想問下大約邊個位..? 因為上次去好似搵唔到
作者: gmomo    時間: 2014-2-12 20:28

近出口/大街,兩間連住個間根本有賣成人情趣用內衣等等,當然好正常歡欣男仕。( S5 N* R( s- s* K; l) C" B
貨同旺角等等個d野都係一樣。
作者: ching    時間: 2014-2-12 22:34

所以sis講緊果間就係兩間連住呢間野?
作者: kwong0444    時間: 2014-2-20 22:51     標題: 回復 16# ching 的帖子

係呀!我太多數幫親入d個間,不過兩間都ok
作者: kwong0444    時間: 2014-2-20 22:54     標題: 回復 15# gmomo 的帖子

請問姊妹旺角邊間會歡迎我地入去呢?因為不太敢去其他鋪頭呢!
作者: Riven    時間: 2014-2-22 17:01

等我遲D路過入去望望先!
作者: D27    時間: 2014-2-24 11:06

我早兩個禮拜去過買bra,個姐姐都幾好人,仲可以即場試身,
+ t1 e" G0 `4 V9 r1 b7 \/ k結果買左一個bra,99蚊,
作者: applebaby    時間: 2014-2-24 13:34

其實灣仔好好,人流多,賓賓多總之你唔好制做麻煩,搞到人地做唔到生意,你點揀都唔理你。再者,條街有幾間都賣內衣,競爭好大,始終係一句:認錢唔認人。
作者: kwong0444    時間: 2014-2-24 16:05     標題: 回復 20# D27 的帖子

的可以試身,我都未試過!!!
% u3 w- ?4 A9 s& c; E3 n7 f兩間的那間?
  E2 o9 V: a4 N# W1 }% T你是男裝定女裝試??( y# B3 b# p9 s" \7 @
我都想試呀!!
作者: egg913z    時間: 2014-5-14 23:33

我試過係個度試身,但唔可以鎖,比較危險
作者: lucylau    時間: 2014-5-25 19:38

剛剛買左個bra 都係$29

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0