標題: 太太送左個女裝手袋比我!! [打印本頁]

作者: kr_12    時間: 2014-2-6 13:47     標題: 太太送左個女裝手袋比我!!

有個手袋我恨要左好耐。昨日我太太送左個女裝手袋比我,仲要係靚野!!COACH!!今日第一日拎返工,好開心!
. f: b* Z2 W- _7 l% N  Z看圖!
作者: PRETTYPETIT    時間: 2014-2-6 14:06

不錯
作者: maisie    時間: 2014-2-6 14:54

妳女裝返工咩?
作者: kr_12    時間: 2014-2-6 15:20

引用:
原帖由 maisie 於 2014-2-6 14:54 發表   1 [% l- O/ r: y2 s
妳女裝返工咩?
2 t# U/ j7 `% B8 ~$ ]

2 j  ^8 Q( }; M' k- f) p冇錯! 5 D: t5 v& V( i2 @- Q+ ^
著左出街都冇人覺。
作者: kwong0444    時間: 2014-2-6 16:39

引用:
原帖由 kr_12 於 2014-2-6 15:20 發表   % Q/ V0 p9 I" P2 y$ w* Q: }, h
% B# Q# P* D( S: k& k1 z

3 R" L; y$ d0 h冇錯! 9 B9 p8 l9 T7 m5 C" Z$ N0 n4 c$ \
著左出街都冇人覺。
6 R8 v9 P) |6 m4 ]; R8 ~
好羨慕的女裝神級……仲可以著出街!太太又支持
作者: kr_12    時間: 2014-2-6 17:32

引用:
原帖由 kwong0444 於 2014-2-6 16:39 發表   
* t8 u! I2 O+ H# }8 t
" `9 M1 [- V) |+ y! {, H* Y5 ~! R好羨慕的女裝神級……仲可以著出街!太太又支持
( [+ Q+ W) u) g/ w0 ?: X/ z( D2 R8 V! u& z
其實你識點配襯的話,真係可以全身女裝出街都唔唔會引來奇怪目光。當然唔好搞到自己騎騎尼尼,無啦啦一大條裙著出來啦! . h6 f- m  |1 y' [6 H' R

. H1 s4 O, n4 O7 c6 \基本上我由上到下,外到內全部都係女裝。包括大褸,上身衣,牛仔褲,內衣褲都係。Converse就中性款。0 b5 l# z; r! o+ ^  D' L# g; k

' p: X/ m" |7 `5 a
% W- N3 z3 g/ t後加一句:識得用色及揀衫著的話,出街戴埋義乳都完全冇問題。而加我上身full time係34C既義乳   F4 A8 q6 ~" r0 l+ H
- F& L& ]) [0 c  N0 I$ Y' n' t
作者: sasalady    時間: 2014-2-6 18:44

so envy~~~ i wish my wife is like yours~~~
作者: willkam    時間: 2014-2-6 21:04

你見工嗰陣老細唔會發現嫁咩?
作者: o_cambridge    時間: 2014-2-7 02:20

有無上班LOOK分享下??
作者: kr_12    時間: 2014-2-7 10:05

引用:
原帖由 willkam 於 2014-2-6 21:04 發表   1 y/ l4 o# c3 H5 M0 ?4 [5 ^( C
你見工嗰陣老細唔會發現嫁咩?
0 z9 S' k( j/ W

" i  m5 d" H/ J# {見工...??!! 本身打緊工架喇喎。
作者: kr_12    時間: 2014-2-7 10:06

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-2-7 02:20 發表   
) c* W) o' W2 [4 u. |& \6 r. P有無上班LOOK分享下??
4 n& b3 R% @. f6 T, g' d; s0 o
( a- Y' P- a' I1 x8 |, K稍後提供
作者: kwong0444    時間: 2014-2-7 15:52

請問點可以令太太接受呢?我都有太太!可以pm你嗎?
作者: kr_12    時間: 2014-2-7 18:11

引用:
原帖由 kwong0444 於 2014-2-7 15:52 發表   ; X- A/ E9 ~8 T& y8 Z" c. }9 h
請問點可以令太太接受呢?我都有太太!可以pm你嗎?
! w/ d6 `: Y# L
- T; ^8 }. P  f2 Q$ t$ v
Yes feel free
作者: Riven    時間: 2014-2-23 02:37

可以教教如何穿搭女裝而不會太誇張嗎?
作者: retsop12    時間: 2014-2-23 04:49

How much??????????
作者: cythina    時間: 2014-2-23 17:33

very nice bag
作者: alien39547    時間: 2014-2-25 05:23

請問點可以令太太接受呢?我都有太太!
作者: kr_12    時間: 2014-2-26 14:10

引用:
原帖由 Riven 於 2014-2-23 02:37 發表   
' j  p. a3 L* f. \% A' _可以教教如何穿搭女裝而不會太誇張嗎?
/ o& A- R  {/ Y) W% u
- ]+ v$ Q* Q1 V" J$ D1 F) u" a3 u歡迎 PM我 =)
作者: kr_12    時間: 2014-2-26 14:11

引用:
原帖由 retsop12 於 2014-2-23 04:49 發表   8 G" S5 f% b, C! G# z* A! w' M: ~
How much??????????
* F& [0 _- [  i& J1 N4 G
) t: ]0 r9 L1 B) ~! b3 D
$5,500左右,都幾貴啊!所以自問好幸福
作者: kr_12    時間: 2014-2-26 14:12

引用:
原帖由 cythina 於 2014-2-23 17:33 發表   
- ^* e5 b: p3 H+ N+ L/ }very nice bag
, g; a( V" r; Q2 o$ I多謝你
  Y; {0 o3 n5 h) z7 S2 a6 w, L我都覺呀!恨要左呢個手袋好耐了!!而加仍有貨啊!* J' {! Q, F. |$ ?$ A
http://hongkong.coach.com/pdc/?s ... false&tpType=ut
作者: kr_12    時間: 2014-2-26 14:13

引用:
原帖由 alien39547 於 2014-2-25 05:23 發表   0 a( ?: ^( S2 h! W/ p7 p3 i- w
請問點可以令太太接受呢?我都有太太!
) _. x+ k8 s, ]& c8 [歡迎 PM我 =)
作者: tommil    時間: 2014-3-4 12:48

好羨慕妳, 可以做返自己, 太太又支持, 我都有太太, 真係好難想像
作者: Jeri    時間: 2014-3-4 13:13

我有未婚妻,我有哩個嗜好都唔敢同佢講。。可以下教我嗎?
作者: kr_12    時間: 2014-3-5 13:35

引用:
原帖由 Jeri 於 2014-3-4 13:13 發表   8 v+ x( E/ |- U, m
我有未婚妻,我有哩個嗜好都唔敢同佢講。。可以下教我嗎?
: T1 S" G% H: D. z
歡迎 PM我 =)
作者: kr_12    時間: 2014-3-11 12:05

; F- x+ \: l0 o% ?* Q2 |( _# ^
# B. c5 `" N4 L. k$ Z6 G+ |我的一身女裝連手袋就是這樣了
0 r# v  \5 e- L8 U
( o* K3 y* o$ U) s看不出吧?
作者: sophia1234    時間: 2014-3-11 12:47

有家人支持是最讓人羨慕的
作者: applebaby    時間: 2014-3-12 15:06

同意,只要自自然然,女裝牛仔褲係無人理你。
3 Z4 O2 k( S! \: z" d4 B義乳,我實在唔明點解可以咁自然。
作者: kr_12    時間: 2014-3-13 13:13

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-3-12 15:06 發表   # Q/ X9 S: G6 h; s+ }: @
同意,只要自自然然,女裝牛仔褲係無人理你。
" X) ]! j- X! g, H6 q* o義乳,我實在唔明點解可以咁自然。
6 g6 n" J/ _7 }9 ^
# a7 I9 p8 z1 M+ |
我有位女性朋友知我一向都鐘意CD外出,有次問佢睇唔睇得出我身上一身女裝,佢話唔覺。跟手我就捉住佢對手放响我胸到。佢眼都突埋話睇唔出直到摸到。: D2 _  p2 `* i& l% ]
戴上假乳都一樣可以好自然。
作者: applechoi    時間: 2014-3-13 20:34

引用:
原帖由 kr_12 於 13/3/2014 13:13 發表   
6 O: ?4 D- Y( m/ a
7 R9 i( }! }+ [  A: K! r  ^9 g2 ^9 @( @( v/ V0 ^- ^* k) ?* F) L
我有位女性朋友知我一向都鐘意CD外出,有次問佢睇唔睇得出我身上一身女裝,佢話唔覺。跟手我就捉住佢對手放响我胸到。佢眼都突埋話睇唔出直到摸到。" B5 c! e; E9 G. T2 \
戴上假乳都一樣可以好自然。
* |, ~& x5 u+ J% y' o( u% k: l
連用埋假乳都唔覺...樓主功力好深厚呢; J- u3 s- ]$ C8 {7 \
不如樓主分享下當時點同太太講,大家都好想取經(當中包括我XD)
作者: jessie002    時間: 2014-3-20 11:22

女裝返工, 非常佩服9 c  H$ j0 x3 W
我自問一定唔敢
作者: kr_12    時間: 2014-3-20 16:40

引用:
原帖由 jessie002 於 2014-3-20 11:22 發表   
# \; ~% n4 j8 t/ O/ n女裝返工, 非常佩服
5 v# {9 M1 x! r8 n我自問一定唔敢
; @& N, b5 |# @! U' N& }
你的是什麼工?
作者: gloriacute    時間: 2014-3-22 11:07

如果妳的老闆同事細心看, 其實會知道妳著女裝,$ B( B- a0 D% E" m. G1 I
同事真的知道了, 對妳工作有影響嗎?
作者: kr_12    時間: 2014-3-24 12:54

引用:
原帖由 gloriacute 於 2014-3-22 11:07 發表   ; R* y9 Z1 \5 |; {
如果妳的老闆同事細心看, 其實會知道妳著女裝,
1 x0 e( C# i8 U( k0 Q# E同事真的知道了, 對妳工作有影響嗎?
# A/ X! |; ~' P) h

2 p0 k6 f% d: B9 }4 w/ f唔識答你。+ C$ K8 w+ z* B) w  }
8 [5 C8 Q+ D+ J
一來,等同你問一個亂過馬路既人比差人捉住,會否比人罰款呀咁。=__=!!
( s8 H) L1 i& t) \2 h3 o0 m二來,都講左方法令你著女裝唔會令你太異樣或吸引奇怪目光。當然有信心咁著出來冇事先會咁做。; P3 h& w5 y9 C: o5 K" w3 W$ L
三來,你都識講老闆同事(或咩人都好)細心看。其實你倒返轉頭諗,你會否突然無啦啦去細心睇一個人啲衣著呀,胸部有冇突出呀咁?好多時同事都掛住做野冇時間理你;出到街啲人都掂行掂過啦,再唔係低頭族玩手機。就算過街有啲人做fashion界眼利見到,你行過時,佢拎得手機你都走左了。9 V& Z0 o$ N1 N9 w$ u/ [( B
9 U6 y6 h# n3 K5 w! [8 P7 @4 U% T
著女裝出來的恐懼一切都係心理因素。
作者: sharonlin    時間: 2014-3-28 07:35

咁夏天又如何呢?
作者: kr_12    時間: 2014-4-2 12:06

引用:
原帖由 sharonlin 於 2014-3-28 07:35 發表   3 {3 }: u* z5 i. J" l0 r
咁夏天又如何呢?
/ f% L6 [- y; e# _% v6 J
/ o8 q( I& [& x* H冇分別,都係咁著。
2 ?% ^& o' A' W/ v3 @" E- J" R/ I  ~# ^! ]5 L+ f: _! U1 ?2 Z
係對義乳用細啲size
作者: sharonlin    時間: 2014-4-17 15:27

引用:
原帖由 kr_12 於 2014-4-2 12:06 發表   
8 `: z/ s) X6 d" V) f8 R- p/ ?
+ N! Q. C5 l' O) y4 i( k$ n7 y8 a/ b! P5 `( U& H9 a
冇分別,都係咁著。
6 R8 G7 @+ n2 W" z  Y( |4 I$ D5 z- M* {3 |7 `+ N. e7 \% e
係對義乳用細啲size
& [4 A/ }  D' i! E! b& _
+ D1 Z, M( s: `$ b  b/ ?  t- H- v即係夏天都要穿件外套?
作者: AlexiaTang    時間: 2014-4-17 16:34

幾好
作者: dragonslayerm    時間: 2014-5-2 23:46     標題: Support

Support!
作者: kali    時間: 2014-5-9 00:05

好利害 + @% H1 b. ]6 y: L3 Q
你見工果時老細都唔睇你身份証男定女咁利害
作者: lonny125    時間: 2014-5-17 23:51

不錯

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0