標題: [請教] 絲襪質地 [打印本頁]

作者: silkypanties    時間: 2014-2-11 13:15     標題: [請教] 絲襪質地

我記得好耐以前買過一對薄黑絲襪, 穿上之後摸上手有少少似絨既質感. 唔知呢種絲襪叫咩名呢? 最衰唔記得左個包裝點樣同咩名, 而家買極都買唔到 & Q, L- G; p& {- p) C
有無姐妹可以幫到我呀? Thanks.
作者: mjtakeeasy    時間: 2014-2-11 13:26

係唔係包芯戈隻呀?定天鵝絨~~~我都係最鐘意尼龍~
作者: 心儀    時間: 2014-2-11 20:22

應該是天鵝絨
3 |* M2 g- I- g& F7 y: D" k- @天鵝絨是最舒服的
作者: yshlmtwo    時間: 2014-2-12 02:05

應該是天鵝!!" x. B0 ^3 i" B* N& G9 I
我最喜歡尼龍
作者: p6123    時間: 2014-2-12 17:11

我最喜歡尼龍多
" K, m) X; w$ T; w; `2 K1 s
作者: 校服收藏者    時間: 2014-2-13 00:49

會唔會係拉絨呀?
2 Z1 W3 v( O2 Y3 t0 M' L1 S裡面有絨
) {- x/ }. L/ u8 Q好最架
作者: silkypanties    時間: 2014-2-13 13:36

thx 咁多位
  b2 o. g2 \' O) S- d入面唔似絨. 我估係天鵝絨. 有咩地方有得賣? 或者 packing 係唔係有寫架?
作者: 校服收藏者    時間: 2014-2-20 01:09

唔同架
$ h, t  f6 q0 X6 B3 F% `拉絨好暖2 }- o, z) k3 O: T( z8 ]- g
今日先著完
$ ?1 m5 t5 w7 z3 h, ]7 e天鵝絨等同絲襪  @" U. h, E2 C; |
只係厚D. D+ Y, z2 S, A# a% `
冇咁暖$ i$ @& o$ r' c
通常大約40D以上既絲襪都係天鷓絨

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0