標題: 巴打有冇試過用m巾黎打? [打印本頁]

作者: chocohui    時間: 2014-2-13 23:29     標題: 巴打有冇試過用m巾黎打?

巴打有冇試過用m巾黎打?
作者: pcken    時間: 2014-2-14 19:18

我有用的。想知你係點打架?
作者: jockey4605    時間: 2014-2-15 11:40

我想試, 是否包住打?
作者: 1677    時間: 2014-2-16 03:10

對摺包住係其中一個可行嘅方法!! S! i/ z8 c  s) n1 F2 K' T
  ]+ Y& B- b. n* ^% l. T
好處:唔驚走火,可以盡情射5 U6 x' D, B/ a  J
壞處:一定要有足夠潤滑
作者: pcken    時間: 2014-2-16 19:07

好似女仔用 m 巾咁,張弟弟壓後放在 m 內,開動按摩棒 ,按摩弟弟, 直資有射精的感覺 ,當你射精事,就射落快m巾道喇。你可以著絲襪,裙仔,校服都無問題 。又唔使動手 ,好方便 。大家試下啦 !
作者: kata    時間: 2014-3-3 02:58

用m巾黎打真係好唔舒服,好刮肉,另外m巾吸d濕濕又快,好快會好乾
( v# T! {* s) P* l% B) X用手既話真係唔建議用. K0 O# k5 ]2 G3 D: z1 v- V& E6 j1 m
用著絲襪加m巾再加震捧,真爽!
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-13 09:05

我鐘意用塊m巾磨個龜頭,然後扮女人甘叫,最尾射落m巾度,然後丟落佳
作者: denisews1018    時間: 2014-3-13 16:20

引用:
原帖由 pcken 於 2014-2-16 19:07 發表   
8 y4 E* @0 u8 G! |好似女仔用 m 巾咁,張弟弟壓後放在 m 內,開動按摩棒 ,按摩弟弟, 直資有射精的感覺 ,當你射精事,就射落快m巾道喇。你可以著絲襪,裙仔,校服都無問題 。又唔使動手 ,好方便 。大家試下啦 !
& Z' n' `3 G# t) o/ [. G% x% @2 u" P

/ \1 `/ z8 G  D* m4 [6 T9 X/ |% `* I8 n7 ~
用電震棒真係好舒服嫁!6 W; X6 U; G$ S2 ?+ p  x
- [$ p! {: v+ @4 \! X- Q' I

9 x, V  G  s9 P# l6 ?( I& D+ V$ u, h4 H% a& E( @& z. ?7 u
直頭正到好似下面個故事咁樣既呢:(!)6 H; z  x' s; U( e. ]
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35445&extra=page%3D2
& A. x# J/ V  Y9 S& D; w2 I
3 e# B% Z0 V) I/ X+ D2 g
! M6 K- J0 N9 v  |/ ?2 N" `" m% M
( A- _- o+ n; d; |0 ?  C4 G2 j$ m7 l8 N: @6 g6 @
.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0