標題: 請問百佳絲襪嘅detail [打印本頁]

作者: volumebass    時間: 2014-2-15 09:04     標題: 請問百佳絲襪嘅detail

如題,有冇加襠之類。有圖更好,吾該
作者: 1677    時間: 2014-2-16 03:29

唔夠長% U* q4 L  M) O

8 e$ I# L+ [8 P$ j好易爛
5 Z# V1 F- f. n( D
2 x5 C% B+ v  M, H, Q1 G) j冇加襠
. }' {1 M. L8 _7 k
# h# T1 V: W# E& S# k* v質地鞋0 [/ I  u! d' _8 H0 h$ y

5 T1 J' I" p3 w* O) g# |+ j總言之' {+ O% Z. v3 C9 G2 T

, E5 L' w; n% @) m, \( m! I唔好買
0 F! j8 V' d: x+ `( `( z$ J* {! `' `, f1 `; i  j; h) x
作者: yshlmtwo    時間: 2014-2-17 03:19

都好似樓上咁,唔夠長。* y" R% Y% w' x* _$ M
我第一穿著時仲以為我買錯,之後再睇真係freesize,但free size都唔夠長,可想言之…1 K& s1 w* t8 q. [4 N; V
質地好似同平時果啲差唔多,始終我果次著都係八月果陣之後就無再買百佳絲襪而去專買絲襪鋪到買。; U) k# w5 M3 [
而第一次買嘅去百佳買係最好嘅嘗試
作者: winniegobby    時間: 2014-2-17 03:37

真係麻麻地架乍,唔好貪平,只會令你屋企多左件垃圾,因為佢唔舒服,又易爛。
作者: tracy4    時間: 2014-2-17 22:51

真係好垃圾. Q. O2 ?1 d7 S
同其他無得比

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0