標題: 大家CD時會點樣自慰架? [打印本頁]

作者: icandysweetie    時間: 2014-3-20 10:02     標題: 大家CD時會點樣自慰架?

大家CD時會點樣自慰架?
2 y5 K" y3 n. H* [係單獨一個玩定都有約埋D愛好者-齊自慰架?- N- G3 S+ y) P: e
我係好好奇想知下乍, 大家也可pm我
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-20 10:29

Cd好全套女學生后,用手捽JJ,射落底褲度。
1 h5 }+ W  x0 b4 K' UCd好女學生,5著pe褲同底底,就甘打,射落地下
作者: AlexiaTang    時間: 2014-3-20 10:33

最鐘意訓覺前著住成套內衣褲同絲襪自慰) A. a3 X- `" G1 w& Q
直接射係條底度唔除著住訓
作者: yoda0806    時間: 2014-3-20 11:02

cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...( c6 R9 ~& N& }+ I
以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-20 11:11

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:02 發表   / c7 C3 |; F/ v/ }: f% ]
cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...  \' q! U3 k& D4 W  k
* z& t. E; ]$ r
+ Y% R2 _) a3 `" @7 l, a我完全5得law
6 j7 N0 p$ P: ^6 r( l想著女裝已經硬哂1 u, f& z8 j" s1 I
著咗已經濕埋
作者: lose_zero    時間: 2014-3-20 13:53

我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-20 14:00

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:53 發表   ) I4 d- i5 r+ n4 R$ a0 }/ p, r
7 L4 {. i) z7 W- N1 P" J9 A. |+ v4 G1 O' Y8 _. x1 U1 f
肛門?( k6 V  T8 o1 ?8 K) {1 s3 P
好痛㗎喎!聽講要用好多ky㗎喎
作者: willy    時間: 2014-3-20 18:49

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   
. ~0 M( B( D8 k9 ]) O& o) ucd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題.../ i6 I& c) E) z  L5 c8 y9 C
2 b4 [+ h5 k- s. B* i
( Q# N. p8 V; ~/ Y, v8 Q' t( C9 ?
呢樣的都訓練緊, 遲少少可能會搵個鎖來幫下手.......
作者: kingphone    時間: 2014-3-20 21:11

我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
作者: NWFB_970    時間: 2014-3-20 21:14

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   1 D( e' s  W7 F, y/ z
4 G( v" K" o0 O
" D  I. n: H6 w* b# Q9 J
我完全5得law
7 D0 W  ^/ N* J# h. {' U1 G; L想著女裝已經硬哂
+ y- k9 Z  P: d! c+ ]著咗已經濕埋
5 Z5 l  E4 M; z' n4 R* a) u+ m" L8 ]0 V
我同你一樣!!!!!!
作者: kingphone    時間: 2014-3-20 21:16

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   5 d4 a" S" c( p+ s4 G3 s/ c

+ c! |& Y7 ~+ J7 [/ t2 u/ J2 N$ u% h) ?( a) N" |
我完全5得law0 l$ E6 K( N6 h) t  J3 _2 x6 b
想著女裝已經硬哂
5 [/ }" J7 [9 U) C著咗已經濕埋
2 i0 c3 d7 B# r% s5 H  T' ?$ g
我就見到都已硬晒出水.
作者: user9527    時間: 2014-3-20 22:12

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   ! q% r! B% p+ @# |6 q. |! \$ \' H$ ]
我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
, Z+ }9 a" X7 \/ D" {9 y8 U2 C- r( E2 @* T& [/ y/ \1 u8 l) q1 I
黏實左取唔到出來點算 ????
作者: kingphone    時間: 2014-3-20 22:16

引用:
原帖由 user9527 於 2014-3-20 22:12 發表   6 z# E; {" [- g& ~6 n, l9 F
% |, |  v: v  D+ W5 a: Q3 l! b

i6 A  }' [/ r& s8 E* ~黏實左取唔到出來點算 ????
) Q- k# v/ \4 @, ?- T# _一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.
作者: okmijn    時間: 2014-3-20 22:36

我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動,讓絲襪摩擦著,跟隨著玩弄的速度,越夾越緊,最後便滿足的把絲襪弄濕了,找張紙巾索走了大部份液液便睡了。對絲襪會一直在腿上到明晚洗澡呢
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-21 09:21

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:11 發表   
/ h3 I& v3 @4 M: s7 ?我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
6 ]4 W' R& `/ }( a

- {2 _  \/ U5 B# U# W$ K# J  N甘系咪會好痛?
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-21 09:22

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:14 發表   
# k- X6 z2 X, H& K
2 J) h& z0 ^4 M; j, r, }& g/ |3 y1 i
我同你一樣!!!!!!
9 u3 @# D+ Q( k/ G
& ]; O1 A9 ^' V4 a" ^2 ^6 Q1 [
Cd出街要打夠兩次先可以1 ]: r5 O/ N& {
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-21 09:23

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 22:16 發表   % H0 ?) e: |3 q) q# H. p
% p! K* w* @9 r  z' r
一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.
4 d' w: Z! W8 ^7 B會5會黐到去5到廁所?
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-21 09:24

引用:
原帖由 okmijn 於 20-3-2014 22:36 發表   
; u' Y7 j8 [; l/ C* Y7 Z我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動, ...
+ S. X$ }. e: B: V( o5 A
" `! [4 m) ]# Z% A
絲襪直穿系咪指5著底褲就著絲襪?
作者: acm2007    時間: 2014-3-21 10:42

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   % e/ O5 i' i* ^  Y
' l& Y/ n7 j3 l8 |9 |
2 N5 V/ X2 N- [! P) e  T
唔係好明,可否講清楚D?
* j, m9 F; M3 r& @4 e7 {; j* [/ H; Q點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
作者: jockey4605    時間: 2014-3-21 12:31

引用:
原帖由 lose_zero 於 2014-3-20 13:53 發表   # F" x# M( ^. u; E' p2 x. z
8 Q4 T" a9 Z7 Q2 i" I) N( @& @
好激wo, we chat我:jockeyub
作者: denisews1018    時間: 2014-3-21 15:18

( m& _8 G% i" t; I/ s' O
+ C: H4 B5 B8 l6 G' l. T
+ D  U( D2 T% p; e3 M
7 \- {' v0 X( X' r- {

/ {& C, ^5 r( F& @- u3 Y, F. j我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!. e# m% k. Q! ?0 t' R2 ^- M. L
3 ]# Q- ~2 V" B8 f4 F& v
請參看:
1 g% K% S  L* S0 s8 }4 [http://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)
9 z: {) S  B# M% H4 i$ I
5 n  [' b. v: h( @
/ s  w& O, q3 _) K: [3 d
' I" D; O% a8 D% {: S3 P% l* ^0 _! Q8 Q& |
4 b* b- C" P- a. ?: G
.
" B& B2 M$ i# L' [9 ?7 ^  ]; t8 g4 Z" ?
作者: denisews1018    時間: 2014-3-21 15:20

1 ~. ~( ]; @; @6 P; M, K) t

4 ?$ r. c+ |$ P) H' c( t; H  x1 \# u; t6 h
$ e+ o) \) ^' v; D2 L
聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:
4 `" _1 |4 o* o# |9 Z) s$ h5 P8 h8 D& \1 ~; e1 _
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D27 ~& B1 W" F+ V+ v
http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=1, {& S+ A: {0 h# x3 l

" u& t7 h3 y& j( R! E$ k# @2 b9 M7 X: h8 X
- u9 d# p2 _  b, m5 H/ }# w
3 B; H; r3 [& O1 ]% J

% s$ `' v+ x% w' n# V% ~/ l, M% v6 [.
作者: kingphone    時間: 2014-3-21 21:03

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   ) K* ~5 o4 W$ c/ a* K$ B+ e

; L5 V: w+ P( ^2 E) m. x3 ~& m5 Y' X! I5 W4 G
甘系咪會好痛?
& D# k6 v& M7 w% Y, c9 R確實好痛,但好有快感
作者: kingphone    時間: 2014-3-21 21:04

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   
6 X( x! W- s1 l7 m7 l5 @
  s, G) ]% z3 E! u: M會5會黐到去5到廁所?
% h" i8 ~, Y9 O6 W
呢D就要睇情況
作者: kingphone    時間: 2014-3-21 21:06

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   
7 I% z5 R: j2 s+ ~8 ?6 q2 g
) R1 [( N, J% s0 @0 p6 ^- a; [3 o  i* h5 q* y0 ^' E
唔係好明,可否講清楚D?5 ~! w1 }3 L6 [4 f' P
點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
5 \2 q/ T5 O0 f- Y. e7 y; Y! d相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................
作者: okmijn    時間: 2014-3-22 08:34     標題: 回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-22 08:49

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   
: H! r6 ]8 W1 v+ Y  y& {- {* w* K/ b; g3 Q4 T* d6 ^/ O9 `5 x( U
確實好痛,但好有快感
9 J! a! }* I5 r9 Q
: r. a, e: g* J, ]* }2 p* O痛旦系有快感,甘奇怪既
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-22 08:50

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   
0 U5 m% ^5 I5 V3 h! r. q; J6 I4 ~; {- M6 R/ u3 |
呢D就要睇情況
# ]. t/ i; y& `7 o7 y! F' t$ |! h
* s* \4 Z0 G8 ^
如果去5到廁所點算?
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-22 08:51

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   
) X% _- i4 _3 @無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
. I- O- H4 C* P4 B+ j. W; c4 W" f7 Z
% [" H( f' A/ {! p$ N* t著左c物才著底底,條底底都無乜用途
作者: uniformlover    時間: 2014-5-16 00:12

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死
作者: bb9790    時間: 2014-5-21 05:04

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁1 F7 e& }2 E# s
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度
: y" I' _0 F4 k6 ]- p7 u8 u  o另外一定要聞住條有味嘅女人底底- F: h: `- y3 r; ?& q: o9 c
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打
; B9 d2 }& a. u打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮8 {+ t; I8 z+ g5 p! t9 [0 g
仲要一定要睇人妖片
7 F! u( D) Z3 b+ ?# g5 ^同性戀無興趣
作者: bb9790    時間: 2014-5-21 05:07

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩
0 R  ?: v2 ]4 ~0 J: y我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛
7 U/ y0 |- r& ]最緊要落KY
作者: kingphone    時間: 2014-5-21 22:58

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   
/ W# z4 L; A( t0 i# Y( J. e8 \1 r6 ]$ C  a

8 c$ C; l3 u, H7 \  n. Q如果去5到廁所點算?
4 A/ M$ E; a, A, F* w/ G
應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.
作者: Lithium    時間: 2014-7-26 14:39

着好CD,然后飞机杯
作者: wondernight    時間: 2014-7-27 00:24

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。( M4 R0 R5 \5 I. B: X0 g
我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。# k& q' A7 v3 O) R- W

8 n7 ^  H9 b7 h. y[ 本帖最後由 wondernight 於 2014-7-27 15:57 編輯 ]
作者: loolool777    時間: 2014-7-27 00:58

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   ( a$ r* e4 L4 F- i% e
我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
" Y/ x/ G7 i2 s6 P+ W用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度
( c: {( f3 Y7 y3 P/ }1 I另外一定要聞住條有味嘅女人底底
* m5 v; X3 L, z: [條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
  o6 s$ h7 D3 b6 H$ ~  y
同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj
作者: angelbbyip    時間: 2014-7-27 01:48

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己
4 a3 Z$ R  \' a5 P3 ^( A. O. w3 ]5 E
作者: kidnappedyvonne    時間: 2014-7-27 11:19

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂
作者: dennis8888    時間: 2014-8-14 17:38

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!
作者: Jade    時間: 2015-1-9 00:49     標題: 回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射
作者: messi335890    時間: 2015-1-19 22:24

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-5-16 00:12 發表   ' I' z+ \8 E$ E) e5 n; K. o: T
著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死
" P1 E; N' G7 t0 a/ C7 C我同你一様,不過再加m巾
作者: salas09    時間: 2015-1-30 20:35

pantyhose~~~~
作者: carmenlee    時間: 2015-1-30 21:08

著住制服打
7 t- L; {4 Y8 r; C) {1 y試過射完仲係硬晒
  s4 ]7 j8 J: t
8 _5 S8 H) n- k. ~; F/ @[ 本帖最後由 carmenlee 於 2015-1-30 21:13 編輯 ]
作者: fine.ef    時間: 2015-2-3 20:27

打還打,問題是服裝的清潔真是一大問題
作者: 好奇者    時間: 2015-5-7 23:44

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   2 a5 A8 y6 Q6 V5 O2 [; C
cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...& k$ j  Y4 K5 d% @' J9 }; d
/ ~6 N: M$ `9 s7 j2 \& v8 G聽聞有女仔會用桌角自慰~6 B* d/ c+ ]  {
不用你用呢個方法感覺如何?
作者: royroy8888    時間: 2015-7-28 22:10

自己鐘意穿T檔剪個窿露條J出來再帶絲襪J套,插住陽具或震蛋,加震蕩器震J!但我最like著全身絲襪帶手套同人口交,射落口度果種快感又鐘意吞精,因我非常like精
作者: Zero_dec    時間: 2016-2-13 00:36

成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
作者: Carol0122    時間: 2016-2-13 05:30

基本上" O* B( M  R& t" K" _* q
著左女裝
* t" O4 J8 a) m  I我係全情投入作為女生1 P+ u1 n, W3 X$ O, H
但的確係會有一定係性需要8 C5 ?  K/ i4 o5 B* {8 k% V  ?
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮
& I2 U/ B$ I4 ]% }3 ^呢個唔係女生的表現
) H# c1 L5 C$ h. U) F" S! H; R, R  }0 R% {0 i7 P
暫時兩個方法1 V3 e5 y; x" z1 y6 ^3 E
一、用假陽具插肛門到自動射- ?' Y$ E% O9 ~% s- Y
二、放震蛋入肛門,著機,震到射
作者: Carol0122    時間: 2016-2-13 05:32

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:07 發表   
+ c" U3 I0 J1 Z. j: \其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩4 Q) p5 r/ i: I6 F
我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛0 f  H2 Z- d' c2 _3 {
最緊要落KY
+ }7 _4 E# ^% _  h- d6 T- |" O. b

* C  F* u3 R( s2 h3 A' u, C: J. k7 y其實唔得架; M0 _; {: X0 _1 \3 T4 R
我最初都係用好幼的
1 C8 Y4 b- k; R# X/ Q2 I) @越玩越粗就返唔到轉頭
( u3 [6 f2 N5 P# i( u
7 a& S: j! y  w! ]# t最緊要練習放鬆1 e5 O& }& Y# B" E+ {' h5 f
識放鬆就唔會痛或者整親
作者: dixiechick2010    時間: 2016-2-14 01:55

我是比較喜歡C D後户外露出加打J J。找一個冇人
$ m! q+ w9 D. f  D) }6 H/ {8 O5 `4 ~
作者: 73A    時間: 2016-2-29 03:53

著晒胸圍底褲拎多個胸圍,然後自搓胸,再反轉個杯位拎電舌,放埋一邊乳頭到,另一邊乳頭手指上下挑,扮到有人舔我乳頭,呢個時侯會有小小液體係小弟弟出黎,再用手塗小小上乳頭到,再用另一個胸圍包係底褲外,跟住一陣會射,抄小弟弟出黎射係另一個BRA到,如果仲係硬晒,就換已射呢個上身繼續
作者: willy    時間: 2016-3-1 19:58

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   4 R9 m6 F! U& n. [+ B3 L& L# I
基本上
. ]( N6 G5 J8 F7 r3 m2 y著左女裝& y; B' V# z  P/ E; Z+ `
我係全情投入作為女生
" a! t) N( O, [9 U但的確係會有一定係性需要4 A5 K2 T& D" W3 T* Z7 S
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮
: I: h5 u# Y! ^- w5 D4 Q2 J: t呢個唔係女生的表現' b# A, [. h, W3 `$ u
2 [2 s$ p2 e3 w! @6 i
暫時兩個方法
  \  v& R  i' q/ T一、用假陽具插肛門到自動射
. d: U9 w- y6 m$ _; [二、放震蛋入肛門,著機,震到射
: Y, T3 ]4 w1 J& R+ c' \$ `4 \/ s8 J9 t: ^/ B
呢個唔易學, 我都學緊....3 z3 d' n6 a/ ?! v
你個兩個方法我都試試方法二~
作者: fxxkyouall    時間: 2016-3-31 21:27     標題: 回復 48# Carol0122 的帖子

你真係個好乖嘅cd/sissy
作者: Blackcleg    時間: 2016-4-4 13:51     標題: 回復 14# okmijn 的帖子

同妳一樣 諗引誘男人搞自己
作者: a2887914    時間: 2016-5-7 12:51

我都想約同好一齊玩
作者: sungtat    時間: 2016-5-17 16:44

我會先洗乾淨,之後打開攝像機,然後慢慢的用手指擴張,等到開到2cm就開始用肛塞玩,玩到都張開後,開始用機器邊幻想被插,邊加速抽插,之後就出來啦
作者: sissylover    時間: 2016-6-15 13:23

我好鍾意淫蕩
作者: sissylover    時間: 2016-6-15 13:46

吃過偉哥, 著住一件完全祼露女性內衣, 露出光滑
作者: cdcd123    時間: 2016-7-23 21:17

最愛穿女裝到戶外自慰了
作者: stephanie.leung    時間: 2016-7-23 21:56     標題: cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂
+ b' L' o; R8 d' w* R* p& N: p! e! J$ }! Q/ b% M2 L6 ?) ?
that is my style !!
作者: cwm3657    時間: 2016-8-12 07:54

載上義乳胸圈加底底絲襪,一面自摸一面摸住JJ慢慢發破……正🖒
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-8-17 12:24     標題: 回復 60# stephanie.leung 的帖子

我都好鐘意咁做,扮學生或者有錢,然後比人打劫或者綁架,綁手綁腳,蒙眼封口
作者: Zero_dec    時間: 2016-8-26 00:39

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-8-17 12:24 發表   
8 ?2 W9 ~3 Z4 [1 I, y我都好鐘意咁做,扮學生或者有錢,然後比人打劫或者綁架,綁手綁腳,蒙眼封口
" G$ s- r$ h" a# r9 j
我都係甘, 有時仲會撕爛d底底, 再插探熱針
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-8-27 10:31     標題: 回復 63# Zero_dec 的帖子

點解要插探熱針?不過撕爛底底呢O下真係好激
作者: Zero_dec    時間: 2016-9-3 01:00     標題: 回復 64# kidnappedyvonne 的帖子

探熱針比人發現都當無事, 同扮病人比醫生探肛, 之後比佢用之探熱針玩
  F; X& Y. _3 o) j& i, b; c
7 G( K0 z+ r! q  n; h+ Q5 q[ 本帖最後由 Zero_dec 於 2016-9-3 01:15 編輯 ]
作者: loboiboi    時間: 2016-9-17 02:21     標題: 回復 6# lose_zero 的帖子

咁玩最正,你著得女裝,梗係幻想自己係女仔,俾男仔搞
作者: wendy    時間: 2016-9-20 17:44

著好條under再貼好塊m巾,攝個遙控震蛋,加條絹面既wacoal 5個骨既收腿褲包得貼晒唔會走位,享受磨果種感覺,穿埋開檔既玻璃絲... 趴係度磨   直至 .... 洩身....1 z, w& f* r0 r
# r5 K/ Q/ J$ {9 q/ m$ G
而家經己流緊出黎了...
% t. D# W* B" J, ~' V. ^& r" c, g* q8 d
太美好了....
作者: swcharlotte    時間: 2016-11-2 10:43     標題: 回復 65# Zero_dec 的帖子

中意探熱針。你會唔會每次都俾佢量體溫?
作者: Jessicaluv7    時間: 2016-11-2 11:38

用震蛋刺激JJ,像女人那
作者: Jade    時間: 2016-11-3 23:10

女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞
作者: bonnie95    時間: 2016-12-27 23:05

Cd完用假狗插自己
6 @8 X9 l8 D" Q% A6 ?5 J好似比人搞緊咁
作者: Carol0122    時間: 2016-12-28 18:08

[quote]原帖由 fxxkyouall 於 2016-3-31 21:27 發表   
- [8 T$ O9 F4 S! A你真係個好乖
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2017-1-7 02:38

引用:
原帖由 wondernight 於 2014-7-27 00:24 發表   
6 \3 b; t- `8 w' D8 d喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。
4 W+ j) R5 R/ z5 o我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。
) y6 d6 E4 Y) b$ C
% c+ q7 n. v# @% h4 h& W+ C
* H9 K7 I5 @( I4 l我都會咁做呀∼
作者: brabrabra    時間: 2017-1-15 12:32     標題: 回復 31# bb9790 的帖子

我都鍾意玩bra,底底絲襪粒頭,n年前都high到自己吞返
作者: brabrabra    時間: 2017-1-15 12:32     標題: 回復 31# bb9790 的帖子

我都鍾意玩bra,底底絲襪粒頭
# C1 _" [5 z$ L. N) j
& h$ P, U8 X, S' ]- O/ b[ 本帖最後由 brabrabra 於 2017-1-15 12:39 編輯 ]
作者: kidnappedyvonne    時間: 2017-1-20 00:11     標題: 回復 70# Jade 的帖子

呢個畫面好正呀! 我有時都咁幻想!
作者: hkblackbird    時間: 2017-2-13 11:29     標題: 回復 31# bb9790 的帖子

著住bra用支雙頭入晒後面,一路睇人妖幻想被人妖搞。
作者: bencheung    時間: 2017-2-18 20:15

i want to try
作者: comndtfwe    時間: 2017-2-18 20:50

穿絲襪
作者: Mayee    時間: 2017-3-6 03:47     標題: 自慰

屈起雨腳坐在疏化上,將陽具插入軟膠仿陰户,一面看着日本三仔,幻想自己是女人坐了在男人上面,跟着片中的女主角前後摇着屁鼓,雖然是自己陽具不停插入那假穴,但當你幻想自己是女的時候,會覺得自己给陽具插緊入自己陰道,D感覺真係好似俾人我講粗口正衰仔好爽的,欲仙欲死咁,竟然不自叫起床來
作者: cindylove9647    時間: 2017-3-6 12:00

求人攪我,我要,我要
作者: lztt    時間: 2017-3-18 20:17

cd後就不會自慰,唔會去搞jj
作者: joey221    時間: 2018-4-6 20:32     標題: 回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出
作者: brand1999    時間: 2018-4-29 06:52

鐘意著學生白色長襪
9 x5 G; f* B, P8 p4 o- X) ~6 r0 \或者日本和服二趾襪
2 W6 L$ k1 ]% b: S6 V$ ]; u/ b又或者睇日本和服AV
4 D) C; |0 T. r是但揀選一樣協助到7 }9 A" n" r2 Q- U; t
打飛機% Z6 C- b% R  n+ v% u% W

作者: joey221    時間: 2018-4-30 22:11     標題: 回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度
作者: wchingw    時間: 2018-4-30 22:26

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   
0 j( T$ m1 V! }  _8 T
3 S7 [) i# {% u$ m, u
/ \3 U6 M& d& `/ d+ FCd出街要打夠兩次先可以# L$ [5 d1 p2 J' n( [
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
) q( y% i* [0 k! L9 y咁好辛苦。。。。
作者: kidnappedyvonne    時間: 2018-5-1 00:22     標題: 回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-5-1 00:41

我都會咁幻想
/ v! q( {; E& O. t0 {4 {; _& a; t, N) ?. e) {4 G! d6 K
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   
2 N  \5 J) r. \女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-5-1 00:44

同意做咗女仔就唔打J 2 o! J3 k) h; C0 c

0 _9 j9 P5 Z* n, t/ z) U' ?) B3 H0 Q( X
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   8 |, N1 Y6 v; C  [( D: A
基本上
* w' y3 n; }  _8 e+ U0 g! U) U著左女裝% M" {& _8 {) V% Z! r1 c* D
我係全情投入作為女生
0 s" V/ L8 }3 Z* O  _' u; T但的確係會有一定係性需要& I4 \% S& e; o: {& W3 B
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮: W. S. J/ `! K' o" T8 [6 v
呢個唔係女生的表現
# ?# S7 I8 G" R! i8 S2 d( }3 T2 K+ p$ z, K
暫時兩個方法0 R5 }: x* Z1 G+ C. [- c5 {. a
一、用假陽具插肛門到自動射: P; u2 c4 `( I
二、放震蛋入肛門,著機,震到射

作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-5-1 00:48

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   * B6 [0 c5 R" x8 E3 O( ^
成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
6 C; N  _5 y' X* B) D
0 C& t; b2 U4 V6 T; W" _9 ]其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛
作者: boylovescd    時間: 2018-5-1 01:40

射落自己塊面度 當俾男生顏射
) [5 f5 R/ x0 h0 n1 o+ C當然要有返幾日
作者: Carol0122    時間: 2018-5-2 13:50

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   ! q. W6 ^3 Y2 _- [
同意做咗女仔就唔打J
1 r* ~% P9 r/ s! E9 \  W+ j: n8 t+ o: t, Z
- r$ y! _* T6 L$ y* Y$ e' m8 ~+ O/ n6 s, w
呢個心態
! X8 L7 f- c0 N8 c) R- b3 `我相信係較為忠於自己
作者: bkkss    時間: 2018-5-5 11:48

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機
作者: pexon    時間: 2018-5-7 13:53

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春
1 u# L; ^" w) [% g3 i偶然另一隻手會按摩後面
作者: StephanieCat    時間: 2018-5-26 10:24

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
0 Q1 G- f8 E" \* T$ n4 k而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式
作者: 好奇者    時間: 2018-5-28 23:28

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   ; _3 Q5 V+ e. @6 _
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
8 k, I2 ]; T. }9 v而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
8 |" G/ B  q, K0 z
有時間可以玩玩你的方法
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-5-29 01:54

我都曾經咁試過, Z. ^# P- l$ b, r/ u4 Q0 S& _

/ K9 Z; V9 i8 x  }. C& |
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   $ w# R2 M1 l' G
  ^2 a0 n8 P) O) F  r而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

作者: 好奇者    時間: 2018-5-29 13:50

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   
! O5 r2 r, R- \( F我都曾經咁試過8 J! e6 \) I# g- z6 l# O/ f' G  K
4 K8 c: X% e" j
# N$ O  ~% Y. h: H4 k可吾可以清楚講解一下??7 k! {6 R& r7 V: q
如果流出來,不進入聖人模式?
作者: wolfhell0204    時間: 2018-5-29 20:41

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
! ]# n6 J, G" {+ r# y: S我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
: h8 Y' D* k. V; |而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
- S/ R- Q+ ?6 b* W
' {! Q, H) p& p/ k' z
& f* M) B* d: m8 D, E我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話7 B5 |6 u- J$ U2 @3 S5 x7 I/ U: w

" @- d6 R9 R( n: j基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎; z; {: [) C4 ]' c3 R
! V! \& V+ c  j# a9 P9 T
當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透9 |$ k) p, e4 X3 L, y

" B5 ^8 }  u( z+ f0 q" v; \8 H; G而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事1 e2 x; s8 m* X7 F- i' s) L
9 v7 o5 T. E' m1 @
個刻諗番起都覺得又爽又正
作者: StephanieCat    時間: 2018-6-4 20:11     標題: 回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺: A3 j0 Y2 V. D3 {) B. c
其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘' M4 t# R" {; L8 v' ]) Z, C1 F& \. ]

% `; Y: q9 C! m; U$ Z4 Y. n[ 本帖最後由 StephanieCat 於 2018-6-4 20:17 編輯 ]

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0