標題: m巾 [打印本頁]

作者: Bryan0909    時間: 2014-3-28 20:20     標題: m巾

想請教下大家係邊度買m巾同咩牌子
作者: yan-1995    時間: 2014-3-28 21:40

各大超市,藥房⋯
作者: AlexiaTang    時間: 2014-3-29 12:32

藥房大把
作者: kr_12    時間: 2014-4-2 12:05

真係驚既咪上百佳網站order再送貨... 但你一買就一大lot。
作者: cdelli629    時間: 2014-10-13 07:26

萬/屈 多
( j& s8 z1 u3 q" P每月會員日添貨" d  U2 F( t% q5 g3 N1 R9 g* w
, z( J  ?0 d) I1 [7 c
kotex草本抑菌35/41cm
作者: kotex    時間: 2014-10-30 03:08

通常都係超市買個人喜歡kotex草本抑菌同whisper pure skin
作者: volvo02    時間: 2018-10-6 18:11     標題: 護舒

護舒
作者: joey221    時間: 2018-10-16 22:33

引用:
原帖由 Bryan0909 於 2014-3-28 20:20 發表   ! \7 j4 b& x! ~- v) N9 }
想請教下大家係邊度買m巾同咩牌子
% o. h- P/ s/ V1 C- q! E
" w3 Y! \8 _; |, c! w我冇所謂的
作者: wuchen    時間: 2018-10-23 15:08

各大超市pure skin
作者: Frank123    時間: 2018-10-24 08:35

男人去買,會不會比人眼超超呢?
作者: wuchen    時間: 2018-10-24 12:03

引用:
原帖由 Frank123 於 2018-10-24 08:35 發表     ^$ c1 Q# F/ R! {) k
男人去買,會不會比人眼超超呢?
1 t( _7 _+ N: M, l% \0 A2 r咁多間鋪頭,呢間人多就去另一間
作者: kdkid    時間: 2018-10-27 10:21

多數係百x或惠x,  都已經慣左,有時如果有女士
/ u5 \  A8 e4 G' x! i一齊揀時阻住,我仲會話"小姐,唔該借借", 然後# ?& T# s2 \8 T" Z9 N4 d! D6 V: o
取自己果包
作者: 169188142    時間: 2018-11-23 07:48

我通常係超市買,樂而雅,護舒保,高潔絲同其他牌子都有,只要包裝吸引我就會買
4 X' o* h4 G7 U1 D習慣咗自己買,但如果有其他人揀緊我會行開一陣等等佢
作者: joey221    時間: 2018-11-23 18:29

引用:
原帖由 169188142 於 2018-11-23 07:48 發表   2 w3 p, w! w  a" f5 D! r# q4 W/ h# {; B
我通常係超市買,樂而雅,護舒保,高潔絲同其他牌子都有,只要包裝吸引我就會買# l& O# s/ E( K% Q6 d& u* M5 s# O
習慣咗自己買,但如果有其他人揀緊我會行開一陣等等佢
7 H3 f+ m, P* X! ~; j: }+ u
7 ~0 N2 A9 t( H+ X, c( H4 d我也在超市買
作者: joey221    時間: 2018-11-23 18:40

引用:
原帖由 169188142 於 2018-11-23 07:48 發表   7 b7 U2 Z/ |# [. C) b5 J
我通常係超市買,樂而雅,護舒保,高潔絲同其他牌子都有,只要包裝吸引我就會買
# K0 C* j, e9 i1 C習慣咗自己買,但如果有其他人揀緊我會行開一陣等等佢
0 J# g# k+ ^4 r: Z: r
- H$ {" ]0 a( k4 f7 l# B2 x
我也在超市買

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0