標題: 各位姐妹有冇著過隱形bra? [打印本頁]

作者: wendykl    時間: 2014-4-20 22:00     標題: 各位姐妹有冇著過隱形bra?

如題,0 ~0 |3 F6 B! N8 k5 i( H
其實係咪著一個已經有少少身材出左黎?! v% [" A- A- Z
CD既姐姐們有冇經驗?
- ^2 M  I( |9 O2 f$ `9 q歡迎討論~
作者: tinwai    時間: 2014-4-20 22:10

前題係要你心口有肉同埋要識得黐嘅方法
作者: user9527    時間: 2014-4-21 00:11

引用:
原帖由 tinwai 於 2014-4-20 22:10 發表   $ L- Y, m; G  k+ r' }9 `
前題係要你心口有肉同埋要識得黐嘅方法
( b/ L5 j# z/ `, E/ R) R7 h+ d5 k/ v

: g; H& s$ r. D如果你無料,戴戴下會成個跌落來
! b7 J% s! i" {4 O( t: B真空上陣+露兩點就唔係幾好
作者: 小山丘    時間: 2014-4-21 00:29

yes~~~但係戴法同一般女仔有d吾同
作者: candyofcandy    時間: 2014-4-21 07:40

我算是容易出汗,所以需要再加一件或兩件的內衣,才有點胸出來!!
作者: gmomo    時間: 2014-4-21 08:11

現今所講既隱形bra有幾種。# j8 C3 F0 v0 ?& ?4 R/ v1 N
1) 就咁貼上去,本身乜都冇既個種,只可遮點修型。
# Y1 u- s& a; d係唔會有身材既。
& m# j8 N' X1 N6 ~6 ^7 V3 z/ D
3 J$ P% x. M/ l2) 矽膠本身有個形的那種,視乎size、形狀,係會加少少身材既。
. L: b; ~2 P) j/ C本身設計係托高胸部。無胸變有胸,少胸變中胸,中胸變大胸…6 C, w5 G5 b1 B) r1 F6 i$ {# \( o
但CD無胸部,只可加少少。想少少就夠既話其實都可以。1 o' {/ h* ~  {( M
有人會戴double,咁就人間胸器了。* C7 r; T* I) w

! o5 V1 D7 \, r+ W& c, O7 [6 C3) CD專用的矽膠胸,則本身大過正常nude bra,可以無胸扮有胸。
作者: tinwai    時間: 2014-4-21 10:30

我triple
作者: sophia1234    時間: 2014-4-21 10:51

引用:
原帖由 tinwai 於 2014-4-21 10:30 發表   
" \9 Y2 ?8 c2 o1 g8 }+ L9 {# _我triple
; n- f2 x! }- ]2 B' n8 F5 m& _; X

- C  e$ C5 o7 I: H, b/ e這樣會不會太緊不能呼吸?
作者: wendykl    時間: 2014-4-21 11:10

引用:
原帖由 tinwai 於 2014-4-21 10:30 發表   % M3 ?' S' O3 o8 f3 a1 w5 j
我triple
9 Z: K! r" C) a8 @係囉, 會唔會好辛苦?
作者: wendykl    時間: 2014-4-21 11:17

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-4-21 00:29 發表   - U! R; i5 `5 b/ n5 ^4 }% H# q
yes~~~但係戴法同一般女仔有d吾同
, T* z% J5 k, A% Z" W, }可以分享下嗎?
作者: tinwai    時間: 2014-4-21 14:52     標題: 回復 8# sophia1234 的帖子

你~太重要使我涙亦落得多~) f( A# D- T  }. `2 z
愛靚唔愛命,其實呢個造山方法都幾辛苦下
作者: wendykl    時間: 2014-4-22 01:16     標題: 回復 11# tinwai 的帖子

都係諗住一個開始先~
) J# E9 V) j% F4 M" Z姐姐有冇買nubra既好地方介紹?
作者: tinwai    時間: 2014-4-22 01:32     標題: 回復 12# wendykl 的帖子

淘寶係我嘅好幫手
作者: wendykl    時間: 2014-4-22 12:15     標題: 回復 13# tinwai 的帖子

好既 等我又掃下貨先

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0