標題: 自己日常用M巾的習慣 [打印本頁]

作者: P_M_kam    時間: 2014-5-25 13:58     標題: 自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯7 X/ m7 h1 }+ y/ z: A# F
今日想同大家分享用M巾嘅習慣。# o& ^& ^6 l5 t3 \5 ]1 d
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,2 x: u" H7 l* Q: C  @
果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,, |4 z. F. A6 M
由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,
( H$ B' x3 X; X$ V) I# Z不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,! E) K' B( u& |) `: b* O
其實係一切女性嘅貼身物品。/ g  h5 J* F4 @+ i) l% {5 K
而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。
% m. `8 M$ ?# B" o1 i不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,
: v7 `/ X- I5 t! z! X, n因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。* W. w, J- b8 `
而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,1 V5 i6 Q2 Q3 {. b
哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:
6 O' Z1 b. x4 I$ Cc褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、
% P* f; \3 P: l) |睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯/ U1 ]  |& K2 a: K/ L- B0 f& T( B

2 s$ Z! F' L. m我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,
- [+ t1 Q& {9 J1 ]6 I! [6 X本來諗住加埋我D收藏品嘅相,: |/ o; K1 Y9 i( x+ N6 u; C# j8 c( d' C
放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,7 X4 n: l/ G2 J- I$ i
所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯, L/ m9 d7 z) L8 z
  跪求大家請教我如何貼圖吧!
: B+ ~, _6 x1 j, B* A請大家多多支及分享
作者: idashe    時間: 2014-5-25 14:03

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
作者: P_M_kam    時間: 2014-5-25 14:10

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   
8 Q2 }* K* {9 U  t太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
2 y4 m: _( K/ k! V
⋯⋯為有係啦
作者: sophia1234    時間: 2014-5-25 14:14

每天都用很花錢吧
作者: P_M_kam    時間: 2014-5-25 14:29

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   ( {  [6 l5 K2 C8 K4 j8 S9 ]% _* Q
每天都用很花錢吧
' `- O* \- ]- @1 ]! e( L
買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼
作者: skirt    時間: 2014-5-25 23:30

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
作者: janicebaby    時間: 2014-5-25 23:33

我係泳衣控, b% Y0 e" A  x7 J
你好
作者: P_M_kam    時間: 2014-5-26 09:28

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   
0 z% |; `7 h& E5 D咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
- P! a6 @" C4 _) O7 A( N; ?, }6 X其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,6 ]1 f. h' ]8 @4 C* X) `
屋企人點會唔知 : F$ H6 Y- z! L( `
一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房
作者: P_M_kam    時間: 2014-5-26 09:32

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   
) m' Y6 N( [0 o* x* E3 G我係泳衣控, N. N5 b7 {4 e% T/ j; z4 u
你好
0 N) ^  f6 r* [+ q2 v
Hello
% [3 B# ?% u; X3 ^) w9 K. H泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?
作者: zzjordam    時間: 2014-5-26 12:35     標題: 回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下
3 M7 Y+ m* X5 K' l$ M& ?& b我蠻想惕一下的
+ E7 b3 K* q9 z2 X很多人都會有用的習慣
作者: jockey4605    時間: 2014-5-26 18:08

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   
! ]3 m0 F8 q0 z% r+ ^2 h大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
, x$ V  L8 ?, Y2 [今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
- t6 n+ r5 }# F% T" q% g其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
9 w9 q6 X! H; f) [1 x果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,. @; f. A5 q& Q3 M
由細個到現 ...
0 A& c2 X# N. C; i* q
你甘多珍藏, 好想睇下!
作者: 壞女孩    時間: 2014-5-26 19:51

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
作者: P_M_kam    時間: 2014-5-26 21:00

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   
' Q# A, ~" s6 F6 s( H2 s! Z8 s; O, P
% k0 }$ t1 T2 Y  C1 O* X: U1 P; ?1 A你甘多珍藏, 好想睇下!
0 |$ ?( l/ T. I
今日終於比我記返起點樣貼圖啦
, X2 v. g8 |  [5 l' c1 |我會陸續貼上我的所有收藏
' ?' x* i7 t3 W而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品
- D( q6 Z# q+ M; j3 |5 ~& s今日我都發左兩個有圖o既題呀
2 A, {; ]* g& T" A+ H& _! w支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~* W! N1 N7 U' ^& I% P! T
前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!
+ h' J1 H- _. }http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost
5 o; U9 D' M  a/ o/ L二手6ixty8ight Bra Set+低低( M  ]# r$ a, W' ]
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost
作者: delhang    時間: 2014-5-26 23:49

但係屋企人嘅反應係點呀?
作者: P_M_kam    時間: 2014-5-28 01:10

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   
) c' G$ F) L/ W但係屋企人嘅反應係點呀?
2 f! t# L9 u9 ?( b/ S/ s( K0 W咪覺得我心理唔正常囉。
- x  S6 }5 c# [4 \8 ~不過時間耐左,見我又正正常常
2 x; a7 f9 `# v- ?- V至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼
( y  {! a& b3 K9 {最初發現我戀物個時,
+ o4 V% ?( _8 I. E佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯: l* z$ C# Q  x  d! V+ n4 k9 \
驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯2 w% p$ O& C: z$ F
而家就緊係冇咁諗我啦,∼, d! Y9 Q4 q2 B1 u
但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。
3 W+ Q: d" `! T但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。8 }5 c" n0 D& L; m; n9 s; e) E
都係個句啦:寧比人知 莫比人見
$ X$ [4 b. z6 e& ~1 K% p: W! v6 t- W0 Z; t$ R
作者: 美車    時間: 2014-6-6 23:16

太棒啦 我也是都這樣啊
作者: 美車    時間: 2014-6-6 23:38

我也是這樣喔
作者: 夏天    時間: 2014-6-11 23:55

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????
作者: 美車    時間: 2014-6-17 02:01

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身
作者: ulus    時間: 2014-6-18 10:45

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,7 Q: {# ~0 b) v, o
怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。
作者: annachan    時間: 2014-6-18 10:54

引用:
原帖由 P_M_kam 於 28/5/2014 01:10 發表   
2 }9 C8 _0 a: I  p
: i3 G  s7 c! P% R2 P, [6 r咪覺得我心理唔正常囉。
$ Q7 m. k: b9 R: K9 C) ^7 |不過時間耐左,見我又正正常常
- i* K# `4 v) f! ^至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼& w' I- S. e5 e7 e) @6 I  P. C
最初發現我戀物個時,
- J- I0 s+ ^% |! h佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯" K1 A8 ]1 h0 N2 C+ L8 c& U3 R' J2 ]
驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯
5 k& j) x! ]! Q6 P/ J ...
) E- b8 ~% D2 |# Y, T
家人理解真好…
作者: Edward0917    時間: 2014-8-23 17:30

其實著C字褲唔會好辛苦咩-_-* ?9 r8 u' a3 p( A% A
你係邊到買c字褲,我想要番條
作者: 526209814    時間: 2014-12-11 02:15

多谢分享!唔错~~~
作者: prodigaz    時間: 2014-12-11 15:47

諗起都正呀
作者: umbrellawsk    時間: 2016-7-24 10:44

漂亮漂亮 !!
作者: sexyvictoria    時間: 2016-7-26 21:53     標題: 回復 19# 美車 的帖子

大大有推薦哪幾個牌子的嗎?
' ?" ~& {6 F9 b% X% @7 {3 {) Y之前穿過媽媽的華歌爾感覺好粗糙1 |) G4 i& I; t% R, u+ V; C0 H2 p
不舒服
作者: candylavie    時間: 2016-7-29 00:22     標題: 回復 8# P_M_kam 的帖子

我也是從小學到現在耶
作者: kkkddd    時間: 2016-7-30 03:42

中二哪年我係櫃搵到一包媽媽謢舒寶32CM好奇下用黎包住JJ好舒服由個時開始就迷戀M巾
作者: 美車    時間: 2016-7-31 02:32     標題: 回復 26# sexyvictoria 的帖子

自己買一件大小剛好的來穿; ?& O. c0 M) N8 ~; d
貼衛生棉超服貼* A  M- y5 y& b! W5 s* |
尤其出街貼23-28超爽 超服貼夾住股溝
2 g) ?/ r5 E5 N) Q9 O" [' ]當然要超薄的" Y9 O  a+ u" K8 r5 C. n
不然35公分以上太厚的' m" _/ o0 q; v, l
股溝很難夾著衛生棉& O# d( C! ?" _
就會感覺空空有縫隙* k9 j0 m1 g( r- L2 n" n
當然衛生棉不是穿上就會服貼( I+ H) N  r8 W" n
要貼上後走動或座下約30分鐘到1小時7 @4 L2 e/ v' a# `9 A8 f
才會慢慢的服貼股溝
作者: 阿姨    時間: 2016-8-23 08:06

衛生護墊係生活需要,猶其是做愛後一定要用,避免嗰日的精液,分泌,潤滑劑慢慢滲出污染底底。
作者: ladycici    時間: 2016-8-27 16:53

外出會用28cm超薄,在家則用貼身款。
作者: wendy    時間: 2016-9-15 13:31

寧比人知 莫比人見 # m1 Q; g: H( b/ o/ k4 W( Q% v
# W# h) [  p. X" K2 e4 B
因為咁,以前就係比gf發現左... 接受唔到   散左.  S- S6 w* {! ]' j
2 N; {, d# [1 u2 X& l. Y" C
通常我穿一條生理褲加一條3分彈性冰絲褲,兩條會包得貼d.+ S  S7 n( j  M" N8 F6 j
鐘意用夜用多 夏天用真係幾熱下
作者: wendy    時間: 2016-9-20 17:47

引用:
原帖由 美車 於 31-7-2016 02:32 發表   4 e  Y8 ]. g- l2 K+ T
自己買一件大小剛好的來穿- }- M! d4 Y3 g4 J2 _) q) z5 P9 I: b+ y
貼衛生棉超服貼& E7 u# ]2 p4 `" X+ E6 |4 ?* P
尤其出街貼23-28超爽 超服貼夾住股溝2 }4 a- D0 V2 C6 ]/ n
當然要超薄的
) F# x" H4 Z0 A& \7 L2 ]7 C不然35公分以上太厚的  S9 x, |8 C  S2 D5 }2 e
股溝很難夾著衛生棉) C) B1 E0 ?8 J
就會感覺空空有縫隙+ C; O* K2 X1 ~, R
當然衛生棉不是穿上就會服貼( L& U- T# ~3 O4 g
要貼上後走動或座下 ...
0 h0 [0 j  D7 `# S6 o
) g+ C, E, d8 l6 r4 O有沒有貼上前先把衛生棉先捽一下  + ^5 I0 i/ P, y
這樣做棉棉很快就會很貼身的. 不會卡卡的9 V+ N, h" `& C$ _
& _/ u# s) v( S2 D0 t
感覺空有縫隙很不爽啊. 或多穿一條短的彈性打底褲,感覺也很好的

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0