標題: 我想問用絲襪打j,點先最爽? [打印本頁]

作者: chocohui    時間: 2014-6-6 18:07     標題: 我想問用絲襪打j,點先最爽?

如題.............
作者: longisland604    時間: 2014-6-6 18:38

我係女仔,都很好奇∼
作者: chocohui    時間: 2014-6-6 18:59     標題: 回復 2# longisland604 的帖子

色色
作者: longisland604    時間: 2014-6-6 20:16

八卦姐
作者: okmijn    時間: 2014-6-7 00:13

直接穿上它,夾腿摩擦,隔著它摸往已站起來的弟弟。
作者: Chamber    時間: 2014-6-7 05:50

絲襪拉撐,直接摩擦馬眼
作者: longisland604    時間: 2014-6-8 11:49

咁對絲襪會唔會重用?
作者: 好奇者    時間: 2014-6-8 23:29

用什麼類型絲襪比較爽?
作者: brian123    時間: 2014-6-12 22:36

直接套上去囉
作者: england4ever    時間: 2014-6-17 21:46

我自己多年著絲襪打J.我經驗係,無論你點打都好,爽唔爽最重要既因素係對襪既質地.呢幾年我都一直試緊唔同牌子睇下邊對最舒服,我覺得最爽係薄薄地而質地超滑既絲襪,越滑越好.我推介Platino Cleancut 15!
" C  ?3 h" F  J8 U5 R7 p/ d& B* r' C2 m2 r- ?
直接著上去, 記住唔好著底褲wor, 唔著底褲舒服好多爽好多架. 如果你介意整污糟對襪, 你可在JJ上墊張紙巾, 又或者戴套.如果對絲襪夠滑既,你一著上去對腳JJ應該會開始硬,將絲襪越拉越上就越來越扯,然係你再將絲襪拉上kum住JJ.我覺得呢個動作最爽!我成日不斷重覆這動作,讓JJ不斷被絲襪覆蓋拉扯!
' `5 ?; e% g0 K5 e$ O$ b: o4 M: P/ l. B; [" u5 H' Y* v. H
咁你就著哂全對絲襪啦,著上去後你應該會忍不住係咁摸對腳,越摸就越硬,你又可以不斷擘開大髀,爽到爆啊!未夠既,可以著多對無lace絲質底褲在外,JJ隔著絲襪同滑滑既底褲摩擦仲舒服啊!未夠?可以在外著多對絲質睡裙,咁你就可以享受絲質裙同滑溜既絲腿撫摸既舒服感,JJ又可摸到絲襪絲底絲裙,成身好似查哂潤滑油咁!如果你第一次玩d咁既野,小心早洩啊!0 F5 i: W) g8 D4 ^& O
" m2 H& Z* S6 j# ?6 i
你會舒服到欲仙欲死,但千祈唔好打飛機住,咁舒服既感覺梗係要再享受多一陣先啦!控制住唔好打J, 一方面又係咁玩卅摸卅磨對腳,可以同薄被一齊摸.嘆到你enjoy夠啦,就打飛機lor, 我同常都玩返一兩個鐘先打, haha.
* {& @7 A$ r, r* {) d& s$ ]& A9 J# @8 N" k2 }) m
你如果再享受耐d既,有個進階版,就係做哂以上動作(除了打J)後,著住黎訓.訓著之後,應該好快(一小時左右)會醒返(可能係太爽既關係),醒返果下好L正,你會覺得成身突然俾d好滑既野包住,你會忍唔住係咁摸對腳,於是你又可以重覆返以上玩絲腿既動作,然後打飛機!(咁樣玩法要4-5個鐘, haha)
作者: 好奇者    時間: 2014-6-19 22:41

引用:
原帖由 england4ever 於 2014-6-17 21:46 發表   
) ?2 r4 E5 P, |+ L2 L1 @' f( U我自己多年著絲襪打J.我經驗係,無論你點打都好,爽唔爽最重要既因素係對襪既質地.呢幾年我都一直試緊唔同牌子睇下邊對最舒服,我覺得最爽係薄薄地而質地超滑既絲襪,越滑越好.我推介Platino Cleancut 15!
0 u8 r5 l9 `5 ^' s' ?" l' Q6 K$ ~! F9 X4 R" t0 U- }% ]# [1 Y3 y
直接 ...
* h8 z3 C1 f* l$ Y8 D$ C" s
好似好好玩~
作者: england4ever    時間: 2014-6-22 21:27     標題: 回復 11# 好奇者 的帖子

梗係好玩啦,我成日都咁玩,好爽!
作者: 好奇者    時間: 2014-6-23 22:30

引用:
原帖由 england4ever 於 2014-6-22 21:27 發表   " e9 L$ [" D, _- F# v4 F
梗係好玩啦,我成日都咁玩,好爽!
- ]9 J5 |0 I& m6 n8 u
我決定聽日買幾對試下先
作者: 好奇者    時間: 2014-6-23 22:43

Platino Cleancut 15去邊度買?
作者: england4ever    時間: 2014-6-29 02:44     標題: 回復 14# 好奇者 的帖子

http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=31559&extra=page%3D1' B3 A. [4 R7 h& c6 g7 S7 z
, f) w9 c5 m9 T" E7 J1 f
上網買, www.shapings.con
作者: 1677    時間: 2014-6-29 03:14

如果驚整污漕對絲襪,可以加個套套!
( h3 I9 A; u( P+ s* ?雖然有少少浪費,但會冇咁乾
作者: ph2007    時間: 2014-6-30 20:14     標題: 回復 10# england4ever 的帖子

聽落好正, 我都好鐘意著住滑滑絲襪褲打JJ; y3 v( r) {1 q( t2 t" c  H
唔知邊度有得一齊著住絲襪 ML, 腳交同口交呢?
作者: phfans    時間: 2014-6-30 21:09

引用:
原帖由 ph2007 於 2014-6-30 20:14 發表   / Z* p& U% \- o7 q2 c
聽落好正, 我都好鐘意著住滑滑絲襪褲打JJ4 J9 y- ?) n: u) C% t, O; ]* Y
唔知邊度有得一齊著住絲襪 ML, 腳交同口交呢?
' @+ N" ?9 g9 ?) S+ w' |4 a; o; `
  l8 i5 u* m9 x你有地方咪得囉
作者: chans_chans    時間: 2014-7-1 08:45     標題: 回復 10# england4ever 的帖子

聽落好正... 買幾對試下先...
作者: ph2007    時間: 2014-7-1 12:29

引用:
原帖由 phfans 於 2014-6-30 21:09 發表   : Y. j& S5 ^7 l5 p$ w2 P
0 l% d' M, b. E! @" {: I' y1 k" V

; H  l9 g' _. C' E  R4 {( A6 o你有地方咪得囉
' p# t' p$ K/ C/ ~; L1 P
0 V0 e: m2 y' k1 R, S/ b. o( Q
就係無地方,而且係想同女 ML 隔住絲襪口交同腳交
作者: fat_hei    時間: 2014-7-2 22:15

用av d jelly玩好爽,同老婆玩過,正野。
作者: england4ever    時間: 2014-7-23 22:48     標題: 回復 20# ph2007 的帖子

著住絲襪去叫雞lor
作者: mandycheung520    時間: 2014-8-6 10:18

呢個方法打JJ真係好正,好爽
作者: england4ever    時間: 2014-8-7 19:50     標題: 回復 23# mandycheung520 的帖子

你話邊個方法?
作者: bregenz    時間: 2014-8-23 10:37     標題: 回復 21# fat_hei 的帖子

c hing 可否講多少少呢?同埋點樣令亞嫂接受妳著絲襪呢?
作者: otto0209    時間: 2014-8-26 23:50

不錯哦 很讚
作者: donnie9    時間: 2019-3-1 21:48

不錯哦 很讚
作者: Wonder    時間: 2019-3-1 23:45

好似好好玩喎
作者: phfans    時間: 2019-3-6 17:29

我喜歡直接穿上絲襪後# W/ G7 p" W$ W* t
抱著綿被上下移動,幻想被人從後進入的感覺
  E9 B1 l, h# {7 H$ [0 c8 O絲襪包著 J 時磨擦的感覺很爽
( O( E" k9 W% i8 ]" B) q7 F當差不多要射的時候就包著紙巾
& S( D7 E% d+ Q避免絲襪及綿被弄污
作者: astigu    時間: 2019-3-13 01:37

用薄絲襪褲, 先一邊完全套入J, 然後慢慢向下拉出
6 O: k' A0 n% ^  N; ?) _: s拉到浪位轉套入另一邊絲襪管套到最入
! V* \) Z$ Q* W完全享受絲襪輕輕磨擦J頭, 非常爽會爽到腳痺6 ]0 _& y; H2 i9 r

5 P( P3 L1 m* C試過剛射完即刻加KY再用絲襪套住拉出拉入, 爽到大叫
作者: heidiqueen    時間: 2020-10-18 15:18

我喜歡直接穿上絲襪 , 絲襪包著 J 時磨擦的感覺很爽* e, `9 u% M0 |7 D
1 a% d$ A6 X- S9 z  f
想同女 ML 隔住絲襪口交同腳交
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2020-10-19 07:58

用一對四骨長絲襪套住弟弟,再用一對三骨絲襪套住, 再著一著絲襪出街,外面著一條絲質底褲,好爽 …
作者: HKReindeer    時間: 2020-10-20 12:22

用得絲襪黎打J或絲襪被扯破就唔怕弄污,就算射都直接射吧!# g! ~2 @) D$ P9 }: c5 g6 k: U
8 {8 k) J+ R  B( `7 E. G
絲襪弄污或被扯破大不了唔要買對新,但在乎就弄污對鞋,依個真係接受唔到" G+ u2 m9 a* [, M2 z. a
* |, }/ c) E* H8 p1 m, J

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0