標題: 將校裙剪開一個孔打飛機............ [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2014-7-17 23:31     標題: 將校裙剪開一個孔打飛機............

大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?7 \/ y' b/ l( W* |" s5 X  D- ~4 X( N
我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,
/ Q0 M$ E( K0 s5 h9 ?9 n 都相片不雅所以唔放上來.
作者: jesscd    時間: 2014-7-17 23:52

唔好咁浪費啦..............
作者: 1980718    時間: 2014-7-18 00:41

直接真空穿上校裙打JJ更好, 這樣太浪費
作者: uniformlover    時間: 2014-7-18 00:47

5會整爛條裙蘿
作者: crazysimon    時間: 2014-7-18 01:36

咁做浪費左條校裙
作者: hellohi    時間: 2014-7-18 02:14

唔好咁浪費
作者: ilovebra    時間: 2014-7-18 06:19

我最鍾意用個bra包住條J打,要有pad果D,好正,有乳交feel,不過最好是女女穿過的bra,邊度有得買?
作者: Charisse    時間: 2014-7-18 09:58

好浪費條裙
作者: lovable    時間: 2014-7-18 10:06

性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜. / O! c+ }% ?' C3 K2 _1 w) E
比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁: E9 T& P$ j2 V/ L, e6 f

) |5 E' t+ o: v[ 本帖最後由 lovable 於 2014-7-18 10:08 編輯 ]
作者: TYRONE_0113    時間: 2014-7-18 11:52

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 10:06 發表   , G* l: ^* @; ~
性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜. 9 K' i- I* o7 O1 h+ D4 [
比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
8 A" l$ T0 P9 s+ d0 e1 G( V
( u  r5 b; q5 ]係lu!!!真系浪費><"
) i9 F! [; y! c3 H* A我都好珍惜條校裙,好似女朋友咁!!
作者: lovable    時間: 2014-7-18 11:59

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 11:52 發表   ; u3 Q: x) e. _- _7 E2 @4 x! k/ k/ P
$ n  y5 a5 G# |
係lu!!!真系浪費>
3 b) X) a: M; ]9 _2 t
0 B( v- `5 U5 X5 r0 o* Z咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地
作者: TYRONE_0113    時間: 2014-7-18 16:39

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 11:59 發表   
5 N6 F  s% T5 A
1 a! R( m5 T' s+ x9 r
$ K9 C% b# a% ^咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地
: B# }! }8 C1 D8 H8 T1 Z

; }) w, G$ g! }* `唉....無言7 A+ u* ^  h+ q0 x
就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!3 H3 F$ ]% `3 ]8 o$ X$ ~
更何況整爛條裙=.="""
作者: kenyip77    時間: 2014-7-18 17:24

咁做浪費左條校裙
作者: lovable    時間: 2014-7-18 18:24

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 16:39 發表   0 O$ ~# j) k3 |1 |6 ?% o% i8 F' J

# [* T% t' p4 t唉....無言+ T; U' Q' {/ P' `
就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!/ t3 u! v2 Z# f' U5 P7 h
更何況整爛條裙=.="""
6 H' w0 c  i4 ]& A8 q2 j+ c

3 O' }2 X% c% n  h+ x不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過
作者: kingphone    時間: 2014-7-18 20:48

因為我有好多條校裙,選條唔喜歡嘅來打,打完之後洗乾淨佢,曬返乾,下次再用來打過.
作者: TYRONE_0113    時間: 2014-7-18 21:21

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 18:24 發表   
  {8 P( Z- m$ b/ j% Z- q% P5 }% @
( ~8 u$ F2 N  \0 R. b# \5 v6 E* u8 B$ e* e0 ?3 C+ u2 t. z
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過
) Z, x$ h% c. l8 v3 |% j$ h( z* K- w+ G
% U2 [/ \* _6 c7 ~% y. E+ q. K算了。。。樓主咁土豪,由佢去。
: o6 |' j' {: E: a4 ~(平時睇av都睇得多,都唔使講出面牙化)
5 w- q8 |9 k, q. y; g佢條校裙,我就唔要lo=.="
作者: Heyee.L    時間: 2014-7-18 22:41

浪費左條校裙
作者: 好奇者    時間: 2014-7-18 22:45

整爛條裙太浪費~建議直穿絲襪穿校裙打j
作者: user9527    時間: 2014-7-18 22:54

套裙咁貴要剪 ???
作者: kkp1415    時間: 2014-7-18 23:25

不,因太浪費
2 \- P2 X- H3 {$ C+ l' @如上述的
作者: siuyan_7    時間: 2014-7-19 00:07

冇試過,應該唔會試
' c6 R! N/ v8 U( `' h  \$ d不過亦想像倒樓主有幾hi
作者: kingphone    時間: 2014-7-21 20:27

其實我呢條校裙不是太貴,放且質料麻麻,所以攞來試吓咁玩囉!
作者: lkysu    時間: 2014-7-24 02:54

你個洞開多大?
" [5 F6 u" H7 f, L整到剛剛好?
+ f: u/ x: i, }- k, B  m- d唔知點形容,你指用個洞塊布的邊位來磨?
* o! B! P" [! m/ }/ |好難形容個個位,希望你明
2 W& g: Q7 H' P9 R你好有創意,有機會試下
作者: kingphone    時間: 2014-7-24 21:30

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-7-24 02:54 發表   
; |6 ~6 O! U" v5 b7 R  T你個洞開多大?
. o2 d# o8 h2 x4 @; `整到剛剛好?( \( @* x5 r$ u% T
唔知點形容,你指用個洞塊布的邊位來磨?
( y. f) T% g) A4 n' x好難形容個個位,希望你明+ o+ o7 G/ C) R
你好有創意,有機會試下
* `7 K5 O4 ]: R# G1 x; W- {) j
比JJ大少少,
作者: endless_sugar    時間: 2014-7-24 23:14

咁浪費?
作者: kingphone    時間: 2014-7-24 23:24

引用:
原帖由 endless_sugar 於 2014-7-24 23:14 發表   
+ i) a  e" h9 K) F* U咁浪費?
8 T2 z2 a7 F" q5 D, E* A我有好多條校裙,選一條唔多喜歡來玩
作者: sexynut925    時間: 2014-7-25 03:17

我也好想試試看
作者: Lithium    時間: 2014-7-26 14:34

太浪费了,买个飞机杯啊
作者: lkysu    時間: 2014-8-8 01:37

咁你會點磨?
作者: uniformx    時間: 2014-8-8 08:29

綜合資料後建議如下:+ _# s* E5 Z/ q5 z3 _) y
僅有一條校服裙/一套校服,當女朋友愛惜錫住著同勤洗熨打理。
  _& u! q" |" }1 ^6 ]/ i大量校服中偶有夜冷平貨不喜歡,為所慾為。# t  r6 o8 r4 [
打完立即妥善處理,並不一定會留跡損耗。
% s- s$ V) G) f6 R: v使用前開鈕的衫裙兩粒鈕中間的空間插入
作者: shatun100    時間: 2014-8-10 22:14

有無圖片可以分享呢??
作者: misslady    時間: 2014-8-11 21:25

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-17 23:31 發表   
. T1 S. C/ m2 B5 |% F: D7 s大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?
. I3 O2 u, @: I: Q我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi," @+ B4 y( W: X5 b, K  |3 c) M0 `3 q
都相片不雅所以唔放上來.
" l$ V+ y* l1 m. \
& a' N: k/ F- c  v* j6 K
wasting...
作者: kingphone    時間: 2014-8-11 21:38

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-8-10 22:14 發表   
2 n6 j( s# }1 u# x9 W) g有無圖片可以分享呢??
; k) r0 Y# T. \0 L/ v" `- A8 t# g
無呀!  c) Y& ^: m' r1 H/ o0 f
因太不雅,所以無影
作者: kingphone    時間: 2014-8-11 21:43

引用:
原帖由 misslady 於 2014-8-11 21:25 發表   
, O: N: P4 m2 ?) W. O  E- n$ ~
! a9 `, Y4 T" K' c
  N: }! R  t% r  z6 x5 F+ Fwasting...
( y3 I7 c; i3 _' z8 N. N8 U
我有很多校裙,這條質料不好.
作者: dennis8888    時間: 2014-8-14 17:25

我就唔會咁!!!!!!!!!!!
作者: ATETAM    時間: 2015-1-28 00:46

不好要啦,買過條啦。我就覺得什麼的理由都不會好過說浪費的理由。希望版主可以考慮其他方法代替Cui校服裙。
作者: pauline009    時間: 2015-1-28 01:02

很像很有趣,真想一試。
作者: alan2872    時間: 2015-3-5 11:13

好浪費喎我覺得...
作者: decade00    時間: 2015-3-5 11:33

真傻!浪費左件校裙
作者: aaabbbcccddd    時間: 2015-3-16 15:43

對我地黎講  校裙好難先買到
作者: isuzu4.3    時間: 2015-3-16 17:55     標題: 回復 40# aaabbbcccddd 的帖子

我之前都會咁諗,當你試過第一㳄之後反而覺得原來咁容易就買到
作者: KR7723    時間: 2015-3-16 18:20

咁就好怪,
" ~7 l, n7 z& k  M如果你想著出街或影相會點?/ }0 d% q0 ^$ b% o" _. X0 Y9 f
8 ^( p% Y' `1 g: M
咁做無非唔想整污糟條校裙姐,+ i. P+ Q2 u2 h' a
不如著底裙或体育褲打飛機仲好。
作者: kingphone    時間: 2015-3-16 22:58

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2015-3-16 15:43 發表   
) _7 y+ {8 E4 G6 y1 r對我地黎講  校裙好難先買到
' M- \+ }8 _9 G. ~
不是太難,我次次都買到,九龍城,旺角,深水埗都買過.
作者: smaffir    時間: 2015-3-21 05:41

雖然浪費,但係爽就得,做人最重要開心! =)
作者: Panadol    時間: 2015-3-23 11:24

剪開條裙真係浪費左小小wo
作者: mike1156    時間: 2015-3-23 21:34

我絕對唔會剪條裙,因為真係有d浪費
作者: li800126    時間: 2015-4-7 14:11

這麼浪費
作者: adaniels    時間: 2016-9-14 19:14

樓主土豪
作者: comme    時間: 2016-11-28 20:43

浪費了 試過剪底裙
作者: aerospace55g    時間: 2016-12-11 00:12

what a waste
作者: tom12318    時間: 2016-12-16 15:07

樓主這麼浪費呀!
作者: mimiwong    時間: 2017-9-11 08:08

雖然我有二十幾條校服裙、不過我都好珍惜佢地、好似之前啲人咁講、當曬啲校服裙係女友、唔會剪得落手、而且會俾最好嘅野佢地(精)&#128517;
作者: HKReindeer    時間: 2017-12-7 10:32

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-17 23:31 發表   3 P0 i. c8 w+ s% \2 g$ F! N
大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?
+ A  Y0 R) u  U我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,+ w9 \: @7 L( [2 n" {# T' t
都相片不雅所以唔放上來.
8 H9 l3 K4 [' B$ z, i  S; S+ q
將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機,咁我又冇渦
  H1 i, ?1 M/ X5 v9 v  O
; ?* Q+ n- q* h& i/ V$ _" f不過我都唔鐘意著校裙,覺得每件校裙都普普通通: u: X2 q2 R! T6 k# ~' q; o' d

: @3 M% |/ }. y& h: f  y6 ~是但係咁我最鐘意著緊身連身裙+絲襪高跟鞋9 E7 Q5 b! K! @6 x. k0 d- P
  `/ Q" [7 j" h; O' ], Q8 S
而且我試過JJ位置扯破著緊對絲襪,美腿還穿上性感高跟鞋,然後配上飛機杯,7 h/ }/ {* D% k* c: N
1 B' O, v, \6 x' Y5 A0 s) e8 d" f0 y
原意幻想D男優會有時對D著緊絲襪女優進行狂插及顏射,結果真係好爽。
作者: Vitamin-C    時間: 2017-12-7 11:27

浪費 .... 說明大家都是戀物的, 對於靚的東西
作者: sinson    時間: 2017-12-9 16:55

xx三院小學
作者: YuiKeung    時間: 2017-12-21 16:08

太浪費了⋯⋯&#128545;&#128545;
作者: jacky900624    時間: 2017-12-30 08:38     標題: 有點浪費

其實你不減破他反而更舒服
作者: TommyYuen    時間: 2017-12-30 19:33

好似幾好咁喎
作者: Winniecute    時間: 2020-5-30 22:55

我會穿曬成套女學生裝備先打
作者: hkopenb01865    時間: 2021-2-4 23:03

我會珍惜條裙,因為好難買到
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-2-5 01:03     標題: 回復 1# kingphone 的帖子

咁樣好似浪費了套學服哦!
作者: qwertyuiopo    時間: 2021-8-26 12:42

你也是个人才
作者: wee999    時間: 2021-8-29 12:19

有d浪費
- m' d, i. Z. x  x著住其實已經很hi

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0