標題: 大家中意用絲襪嚟做咩多? [打印本頁]

作者: brian123    時間: 2014-7-21 21:58     標題: 大家中意用絲襪嚟做咩多?

絲襪控交流下
作者: xcctvb    時間: 2014-7-21 22:37

當抹布抹窗
作者: lovable    時間: 2014-7-21 22:43

女人用絲襪征服男人
: W" O0 |9 f2 X0 W男人用絲襪征服銀行
$ C4 ]( Y1 ]) W7 I
作者: yan-1995    時間: 2014-7-21 22:46

掃天花頂的灰塵
作者: xcctvb    時間: 2014-7-21 22:55

還有
7 s3 V! E, p& r$ R1 ?5 t用來當鞋套
; u2 d( x* U/ i9 j8 K- @
作者: lovable    時間: 2014-7-21 22:56

用爛絲襪包臭丸
作者: tinwai    時間: 2014-7-21 23:33

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-21 22:43 發表   % D& Z  w+ |9 }# y2 p+ }4 b
女人用絲襪征服男人
9 x, \: i8 t9 M/ F! h% I男人用絲襪征服銀行
. u: M+ R4 f0 T# b0 E
/ \8 s) B( L, u& N6 M9 X神回覆 7 L! K+ B: Y" B% H! D" _! K
小可愛已突破盲點了
作者: 變裝家務奴    時間: 2014-7-21 23:37

著住做女僕
作者: PRETTYPETIT    時間: 2014-7-22 01:17

著囉,唔係要黎做咩
作者: lovecd888    時間: 2014-7-22 05:40

著住果陣会成日自摸
作者: longisland604    時間: 2014-7-22 07:58

著!著完拎去賣!
作者: 12345qwert    時間: 2015-6-16 15:58

著,著,再著!!
作者: heidiqueen    時間: 2023-3-14 22:19

著囉!! 著囉!!2 F% k3 X- C3 A. `' `

作者: kdkid    時間: 2023-3-15 00:09

用黎沖奶茶,出黎d 茶真係滑d
作者: HKReindeer    時間: 2023-3-16 22:20

引用:
原帖由 brian123 於 2014-7-21 21:58 發表   
! Q) c0 D/ p4 N; {絲襪控交流下
: A% f& ^4 N7 u  B
( x$ `- _6 D1 m! |0 X
係我眼中絲襪用黎著,如果著到破損、爆線的話,我先用黎當抹布抹窗...等等之類
0 g6 G2 ^3 c# K% c2 \
  t/ i" w) H! S0 Q/ A3 n同埋我已經著到絲襪係不能自拔的地步,但我又未去到任何時候、每分每秒都要著緊絲襪既地步0 ~& B2 G7 Q0 E5 g) P0 [' f0 c
+ ^$ l7 N# f* v! o5 h+ @& p- `+ f4 M
可能你地會話我一種病態或成癮,我已經唔理。
作者: england4ever    時間: 2023-5-19 20:59

著lor
5 r6 Z* k0 p: N. |( n; L2 u# _& C& V% y就好似依家咁,唔著底褲,直接著上歐洲名牌超滑既閃令令薄絲,然後出面加條無縫絲質底,加條女裝絲質睡裙。滑滑既絲襪緊貼住成對腳同jj,然後再被出面既超滑絲底撫摸住,再同絲滑既睡裙磨擦,真係勁舒服ar   , E. ?, b8 J7 U6 w
而且宜家著緊呢對係新開既,特別緊,所以特別舒服,又特別滑wor,真係好正
作者: miwaep    時間: 2023-6-2 10:25

人生中许多当下は解的难题,度过的唯一方式就是是苦苦的煎熬幸运时时彩走势图台湾宾果走势图SG飞艇走势图

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0