標題: 連身衫 [打印本頁]

作者: eczqwdxas    時間: 2014-9-9 23:06     標題: 連身衫

想問一下,呢一類連身衫係邊到可以搵到?
$ C: X2 m- p' Z4 u# e( C同埋係咪淨係表演先會用到,唔該
0 [/ Y; [/ F! r7 o% @+ i7 ^5 C7 t
作者: xcctvb    時間: 2014-9-9 23:31

你可以搜索一下Lycra catsuit+ ?: b2 c2 E0 ]8 E1 E
這種衣服一般沒有人會直接穿著跑上街……
作者: HAZUKI    時間: 2014-9-10 01:16

那種滑冰衣服, 以前睇新聞講要2~30萬円的說..
作者: 偽娘    時間: 2014-9-10 02:28

之前有見過. @- g. I9 i1 P/ N
不過超貴的說...
作者: G雲喱拿    時間: 2014-9-10 13:15

上淘寶找,打「緊身連身衣」就可以,價錢都唔算貴。
作者: win_win    時間: 2014-9-10 21:07

我也很喜歡, 不過未買過, 有時用兩對絲襪改裝滿足一下
作者: 301    時間: 2014-9-10 21:33

我很喜歡,但真的不知去那兒買(淘寶外)
作者: eczqwdxas    時間: 2014-9-11 16:46

著上身應該有唔錯既感覺,不過點用2對絲襪改裝??
作者: garter    時間: 2014-9-11 17:18

taobao have ar
作者: win_win    時間: 2014-9-12 00:51

引用:
點用2對絲襪改裝??
, b! B- y" ], A其實搵一對厚身比較尺寸大的絲襪, 中間褲襠位置剪穿少少, 就可以當衫咁著
( H8 v* Z6 N; C. n+ }有時間等我 POST 張相, 太薄身絲襪會容易扯斷線, 試過 30D 好易斷, 180D 好少少
. L% K( \' U, a+ q4 c8 d7 \' |/ H6 r搵日再試下300D
作者: eczqwdxas    時間: 2014-9-12 18:07

我都仲係唔係好明
作者: win_win    時間: 2014-9-12 21:14

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2014-9-12 18:07 發表   
3 b. j5 ?) |6 h' H, Y我都仲係唔係好明
: C$ w- \0 X+ e" U& S% A
. s+ N8 z" Q  U# |, \2 z1 D
就像穿全身絲襪一樣呀

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0