標題: potato [打印本頁]

作者: kidnappedyvonne    時間: 2014-9-25 19:23     標題: potato

我想問咁多位呢...觀塘廣場間potato係唔係就咁走入去,睇O岩款就同sales姐姐講自己著,佢就會比你入倉試?今日經過,舖面冇人,不過有個靚女sales姐姐,結果我冇膽走入去...
作者: fanbellayuki    時間: 2014-9-25 22:19

無問題…就咁行入去就得架喇
作者: kidnappedyvonne    時間: 2014-9-25 22:46

好,聽日去睇O下先~
作者: chantelise    時間: 2014-9-25 23:30

次次我行過都唔敢入...因為住附近怕被熟人撞正  {1 E5 a0 h7 F1 j4 X$ x6 V
可惜左..有間唔洗答車的店在左近
作者: kidnappedyvonne    時間: 2014-9-25 23:47

我直頭以前O係附近返工,不過我呢幾日放假,所以揀返緊工O既時間去,遇到熟人機會應該少O的
作者: lovable    時間: 2014-9-26 00:03

入去買啦, 買完之後你會笑自己之前的顧慮有幾多餘, X; X4 u; U) p
反而要擔心之後會大洗左
作者: chantelise    時間: 2014-9-26 02:14

要代..店長感謝你
! n" i! Z' @" ?) |其實都有想過一些東西想買..
作者: ra001    時間: 2014-9-26 02:20

don't worry
7 z; |5 q' j8 C$ N5 S( Y, m9 {their sales are very very nice7 `  W& e% ?2 ]' {
main point is........remember to bring more $$$$
作者: 芷桐    時間: 2014-9-26 06:45

樓主妳幾點去?我次次去到都人山人海
作者: kidnappedyvonne    時間: 2014-9-26 12:10     標題: 回復 9# 芷桐 的帖子

我諗住一陣矽點到去睇O下
作者: 芷桐    時間: 2014-9-26 13:25     標題: 回復 10# kidnappedyvonne 的帖子

誤會了,我意思是想問樓主上次去到冇人係幾點
作者: kidnappedyvonne    時間: 2014-9-26 15:36     標題: 回復 11# 芷桐 的帖子

都係兩點咁上下,因為O的人食完飯返返公司做O野,頭先我去O左,買O左兩對鞋啦!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0