標題: 訂購了 全包式緊身衣 [打印本頁]

作者: chantelise    時間: 2014-10-10 01:29     標題: 訂購了 全包式緊身衣

有點少興奮, 想快點收到貨, J0 g: Y6 H+ l( W4 V* l- U
希望合身, 不要爆線..
3 P: @8 d) P- p8 o. d0 T+ t; `; B/ A% n# s
附贈皇家雙妹
2 y9 [+ N6 q8 D+ O* m5 b/ I2 j; U
作者: 小山丘    時間: 2014-10-10 03:05

呢d真係無乜興趣,不過各人有各人喜好
; r( A: D) I: @# ?" ^$ _玩得開心就好
作者: chantelise    時間: 2014-10-10 03:50

應該不太關CD事, 算比較係BDSM之類..
/ }- P* F, G) W" a
% c5 o$ Z* b3 g5 [& R+ T[ 本帖最後由 chantelise 於 2014-10-11 13:10 編輯 ]
作者: citty2010    時間: 2014-10-10 08:25

有無一同訂購Nubra及無肩帶胸圍及高腰女裝內褲?
作者: oh_terry    時間: 2014-10-10 13:05

嘩..重口味~會唔會好熱?
作者: willy    時間: 2014-10-10 17:59

件野睇上去都OK, 不過唔知貴唔貴.......
作者: chantelise    時間: 2014-10-10 20:39

全包的我估為免出汗, 我必定會在家開冷氣...5 S( k4 v6 Q) J) U
nubra 和女裝身形內內..會係我未來的目標, 目前無咩銀彈
/ O4 k! Y; @( V
4 F( _/ c0 B& r" H. E9 t有平有貴..外國的比國外貴好多..3 h. j' I, H: n0 e
我很久前在yahoo同人買..比人食水食好深..
2 c0 K! {  o# V7 D. j: P大陸平均都只係100蚊人仔..當然不太可能很合身..4 ]9 Q$ h" a1 g, }  {
(好在我身材都唔算太差)4 m, z( G- k. N( s% Z1 g) w) W' O) x

% D, S! W# [5 i) M/ i% Y4 ^4 l1 z另..BDSM都有很多類..重口個D我都唔受的起...5 g' {' e  {* q7 O5 Q
莫講會整到自己痛, 我沒有S 和 M 的特性..我好中庸..( w2 _6 n7 ~/ r
我只喜歡有點包圍起來的感覺
作者: s200110621    時間: 2014-10-10 21:31

全包衣有無分男女裝?
作者: chantelise    時間: 2014-10-10 21:36

依他們網上的說明..也是有的
8 ]. W: s, `' {! ~好似男的比較高,,身形比較狀, 因為體重都大一點
作者: win_win    時間: 2014-10-11 00:52

my cup of tea( Q4 a6 F+ F* B1 B4 _1 h
0 `7 v3 e( z! S1 A$ s
不錯, 是不是訂購時要提供很詳細的尺寸?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0