標題: 尷尬處境 [打印本頁]

作者: u123210    時間: 2014-10-20 22:31     標題: 尷尬處境

請問各位,有沒有男性穿絲襪或是變裝被家人看到的呢?通常是怎麼樣的狀況下被看到的?如果以後發現自己的小孩也愛穿,各位會怎樣想呢?
) m% S1 x; v. g$ s8 n我是希望自己而已...
作者: chantelise    時間: 2014-10-20 22:38

有一次...穿了brabra..女生校服..以為家中無人..3 L! R! s/ C5 i5 g
點知突然某人在她房內開門...我當時係大廳...無地方可以藏身( e) r" ^. p$ J  ^( X* s. y9 U
. i$ U$ X9 e! G1 l7 F$ ?
當時即刻快步走回自己房......
, P1 e8 I: i$ x( \! n# ?
( X1 U" C7 @9 H. D* P/ h" J. o3 W& l! A, ^
引用:
原帖由 u123210 於 2014-10-20 22:31 發表   & Q: u( @6 A" o/ U6 S
如果以後發現自己的小孩也愛穿,各位會怎樣想呢?7 [: \" h# \  Z# ~" \0 f/ G! L  Z! `
我是希望自己而已...
* d6 T# _5 A) t5 S+ b/ x6 P3 @9 H$ N# c: ]; K

) A! }( J) ~2 M% K5 r6 m因為我肯定自己不會有小孩..因此無任何可以想...
作者: citty2010    時間: 2014-10-20 23:04

我經常在穿女裝連身衣及絲襪褲打底。小朋友已習慣了。她有時也學我呢!
作者: u123210    時間: 2014-10-20 23:16

不過如果是兄弟也有類似穿著,我覺得怪怪的(穿起來真的很性感除外...* b8 s( l2 l) W* ~6 E7 X7 |
我是會穿啦~
作者: yuanyi91    時間: 2014-10-20 23:55     標題: 回復 2# chantelise 的帖子

结果你走出房间屋企人有讲乜野末?9 A$ q( z4 K7 [! M' [
btw 人头像又换左,好靚
作者: AlexiaTang    時間: 2014-10-21 03:13

著泳衣沖涼俾人睇到
作者: chantelise    時間: 2014-10-22 23:25

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2014-10-20 23:55 發表   4 }5 ?+ d  `, U) @* U8 s
结果你走出房间屋企人有讲乜野末?; z4 h% G5 h* ?0 e
btw 人头像又换左,好靚
0 {3 @& e6 N2 m2 ]
) e+ u) r' |! ^+ k# Q2 `- Z: L
無說甚麼...大家心照不喧7 g5 m* ^3 G$ t9 p  f
thx~ 我心大心細..成日會轉頭像
( s& |. D& R$ r# b, E# Q$ g8 d$ H. p( N7 W0 U9 F3 e" I1 u# K, C5 `# {

4 D' R7 L' t% q/ x4 U) D- l7 i1 T2 I( @" _/ z
+ S$ P5 t( F/ q
引用:
原帖由 AlexiaTang 於 2014-10-21 03:13 發表   
" M$ j0 u; V( {0 P( d) e著泳衣沖涼俾人睇到
1 N+ d, U8 i. ~
$ C9 W+ {# Z9 ^7 ~: K咁即係唔使怕被人看見...
作者: lying    時間: 2014-11-13 00:31

無聲勝有聲,各有各的私忍。
作者: hkopenb01865    時間: 2014-11-13 19:03

以為屋企冇人既時候著左,點知啊媽即刻開門,斷正
作者: 中國人    時間: 2014-11-14 21:34

試過著緊絲襪果時俾人見到
作者: kk3996955    時間: 2014-11-20 06:32

thx for  share

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0