標題: del [打印本頁]

作者: signdx    時間: 2014-11-16 18:19     標題: del

del12345674$ ^0 @  N$ |+ s5 ]$ ~! \- I

; F6 d9 _1 P$ N[ 本帖最後由 signdx 於 2018-7-27 10:28 編輯 ]
作者: JoJo1217    時間: 2014-11-16 18:51

' K. v, {  b$ n$ U% a原來咁難保養。如果用番普遍洗髮水護髮素得唔得架?
作者: gila    時間: 2014-11-16 21:20

多D焗油同護髮素。
作者: regina1010    時間: 2014-11-16 21:24     標題: 回復 1# signdx 的帖子

我聽過好似當自己的頭髮去洗同吹乾。請問喺邊度買?幾錢?我都想買一個。
作者: jl220    時間: 2014-11-16 22:00

我有時覺得買假既仲好...我上網買都係幾十蚊有找
作者: template03    時間: 2014-11-16 23:43

引用:
原帖由 jl220 於 2014-11-16 22:00 發表   ; h% p9 D$ p0 B- E
我有時覺得買假既仲好...我上網買都係幾十蚊有找
* H- t. m; w# N/ C3 n
2 T2 |5 u6 O% g: X* T" b
但用得2,3次就會開好難打理.. 買貴少少重可以玩耐d
作者: signdx    時間: 2014-11-17 01:03

引用:
原帖由 template03 於 2014-11-16 23:43 發表   
$ S- A! ~9 y3 l* N  C5 ]2 ^  e) C( u* ]4 [

: [$ D( B( n  N2 C9 O1 S& ^5 W但用得2,3次就會開好難打理.. 買貴少少重可以玩耐d
  D$ M3 w  p/ r4 c* i9 o# x  h4 ?
真人要千幾2千蚊..唔洗就無問題../ J0 Z. z* u( a( ]
一洗就好似上面咁
作者: joey221    時間: 2018-7-9 18:25     標題: 回復 1# signdx 的帖子

加点護發素
作者: 黑絲襪    時間: 2018-7-9 19:51

引用:
原帖由 regina1010 於 2014-11-16 21:24 發表   
8 z4 x- Z- a, h4 a5 ]9 Z我聽過好似當自己的頭髮去洗同吹乾。請問喺邊度買?幾錢?我都想買一個。
1 R$ m8 Q+ g+ b. g% ~
我在網上看教法,像說不能用hot風吹,洗完最好自然乾5 W) p. T. V! p8 i+ E
同埋有些說。。。一個假髮最多都係玩半年,識保養最多一兩年要掉了
作者: 黑絲襪    時間: 2018-7-9 19:52

我的第一個,不懂打理,已變鋼絲刷咁了,不過好彩吾算貴,40幾蚊

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0