標題: 有冇人去過旺角呢間嘢? [打印本頁]

作者: Shion    時間: 2014-12-13 22:06     標題: 有冇人去過旺角呢間嘢?

叫做唯美館8 i3 s$ b) Q2 ^; }& q( k9 z4 w# l
百寶利大廈入面(唔記得幾多樓)4 a* Y6 J' I5 ~0 Y
有次行過附近見到有易拉架廣告,有好多內衣同Cosplay服裝8 u) ], d  Y; |
我去過佢門口.......但係冇膽行入去...... # w9 J% e! {8 \4 k# e- J
跟著上佢個網睇返,有好多Party服裝同內衣可以買
# M$ j* l& s7 V' K# h: |" Z
# r) W: \' x, D( E; n! t唔知呢度有冇人去過甚至幫襯過?
作者: Miku    時間: 2014-12-14 01:10

很久之前去過一次。9 b/ t0 o+ T+ @7 J7 Q) ?) x
好像在百寶利大廈20樓吧? 在某Gothic Lolita店上一層。
作者: Nanase    時間: 2014-12-14 01:21

入去講我名"Nanase"介紹...有電視框+ s, [& G0 M" J& a; u: G: E2 L
男仔入去Ok...不用怕羞
" K$ I/ e% p. i! D- {9 ~. X' s+ n人地做生意...唔會有錢唔搵
作者: willy    時間: 2014-12-14 18:20

經過旺角時都見過佢地易拉架, 上佢地個網睇返, 有唔少野都想要.......
作者: lavina0127    時間: 2014-12-14 18:53

我之前男裝入去買大腿襪, 店員都好nice
作者: Shion    時間: 2014-12-16 21:51

引用:
原帖由 willy 於 2014-12-14 18:20 發表   
& l# b- Q) A/ S( e$ z4 f! ^# {經過旺角時都見過佢地易拉架, 上佢地個網睇返, 有唔少野都想要.......
# ]1 P5 I: }* D/ E; Z
x2
& y* q  o6 H+ H$ C) @, m好多衫好多內衣甚至連Sex Toy都有得買% C1 m6 S8 q& X6 l
但係要做會員先俾上網買
' M# i+ R& w6 d1 s$ D; n; o好煩
作者: Shion    時間: 2014-12-16 21:54

引用:
原帖由 Nanase 於 2014-12-14 01:21 發表   
& ^8 {1 g8 t1 r) B; W# `入去講我名"Nanase"介紹...有電視框
$ |; M  H# L7 O: u* e7 D( O: |男仔入去Ok...不用怕羞# M3 B" G$ N) D6 {2 N( F0 h! J# o/ _
人地做生意...唔會有錢唔搵
( N6 M+ ~  t6 M# F! e" f
可能係我個人問題,好唔鍾意有人Serve我5 T/ H+ k: K/ c+ t$ k9 L. @
令願俾我一個人慢慢睇,睇啱先問先買  t# t. S- |  @1 J7 r5 L' a
. B+ ^- F! c& o9 g5 ?5 I
同埋佢個門口有幅牆,睇唔到入面有咩- f* x7 l* m- U% Q. m, u9 e& V' b
我會驚
作者: milkmilk    時間: 2014-12-18 20:35

多唔多較大SIZE GE衫?
7 z4 I  |; X' l4 hD衫價格如何?
作者: Nanase    時間: 2014-12-18 21:36

引用:
原帖由 Shion 於 2014-12-16 21:54 發表   ! r3 f1 r% X3 B2 P
* v0 [* Q$ R& |+ e) C
可能係我個人問題,好唔鍾意有人Serve我
8 A+ W" {8 [* Z: {9 b+ Y令願俾我一個人慢慢睇,睇啱先問先買4 Q1 _% I5 {% ?2 F3 g  `
- J) D" l, k7 L$ V, |3 |$ L( j2 G+ O
同埋佢個門口有幅牆,睇唔到入面有咩
3 }) T1 w5 I0 P: C% p我會驚
) Z3 H! l! R) X  d$ ]
; T& q3 y) w7 i' w# q7 _4 l
入面地方唔大 , 放唔到好多衫" U. l: n4 o& z3 [7 h9 }) B7 m
除左衫之外
+ a3 Z7 ]& M* ?5 w( d仲會有幾本相簿放響到
6 G2 W( n' n3 x! _/ x可以在相簿揀衫 , 揀啱再同人講/ }4 V, A# o/ W' y0 f
Sales要做既野就係Serve客
3 r' @0 h9 W' _# R2 [9 X$ v其實你可以講一句 " 我睇睇先 , 睇啱再搵你幫手 "
: y! r  u7 s# L6 |8 ]佢地自然就會醒水彈開架喇1 P0 v5 `- L/ z& ~) n

6 _' x: R6 w" k[ 本帖最後由 Nanase 於 2014-12-18 21:38 編輯 ]
作者: Wingki00    時間: 2015-2-27 03:00

買過!裡面好細,有一個男人sales我,不過他sales得唔夠體貼,之後有個女sales我,她好好,介紹得好清楚,買到我喜歡的cosplay,駛咗伍佰元,買了兩套衫連裙+吊帶絲襪,好開心,還入埋會,入會後儲齊印仔,還有嘢送……
作者: kami    時間: 2015-4-1 06:42

上過去~款式多但價錢就有點點負擔,手頭鬆又唔太敢直接行街既可以考慮~
) F8 x" j6 R8 C, |% D* v3 i人流少且店員NICE~
作者: zz67098    時間: 2015-4-1 14:44

樓主想買呢類衫可以試下去(愛到底)度睇下!& u; a( ]7 N6 [; u
價錢應該差不多!
作者: Annie2009    時間: 2015-4-12 02:29

nice place to buy
作者: 綾小路穗花    時間: 2016-7-12 02:08

最近COSPLAY 衣服多左好多,我都上左去幾次睇~7 p! L) _1 k' L) ^9 A% D
都買左幾套COSPLAY服
1 t6 T; c) I  V/ O最近幾套熱門動漫ge cos服都有~
作者: YukiMinakami    時間: 2016-7-24 00:26

引用:
原帖由 綾小路穗花 於 2016-7-12 02:08 發表   
3 T% X/ f9 h" \9 z: @  k最近COSPLAY 衣服多左好多,我都上左去幾次睇~
- t% G1 f, J; a1 s. _+ M都買左幾套COSPLAY服
3 W3 D3 @. r" [  Q( K$ k0 v6 h0 E最近幾套熱門動漫ge cos服都有~
( ^2 h  t- k  f" I* ]2 d7 E
: x) y; [* S2 b' ^5 }9 B& A" ~好想買COSPLAY服, 但真係唔夠膽買呢......
作者: F2plus2019    時間: 2019-4-14 23:11

Really? Who has tried before?
作者: kimo    時間: 2020-1-31 00:13

我都想買cos服, 不過男人老狗感覺上有啲唔好意思
作者: ping456    時間: 2020-1-31 00:47

上左個網睇,好多款淘寶都有
作者: thomas813    時間: 2020-3-17 07:34     標題: 回復 18# ping456 的帖子

網上當然會有喇
7 K3 G$ a) \4 O# ?- A5 F. _但有實物睇到係唔同d

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0