標題: 去左RM 買底底 [打印本頁]

作者: silkypanties    時間: 2014-12-18 09:03     標題: 去左RM 買底底

心思思左好耐, 上星期日終於去左 Regina Miracle 買底底, 摸上手質地好薄好滑, 而家做特價幾抵, 即場fb比like加share出去,送無痕底底加洗衣袋, 不過應該完左呢個promo. 四條都好舒服, 無「走蛋」問題, 最靚果條反而唔係最舒服, 最舒服係下面第一條,然後第二..
6 {! q* S6 H6 b
' e! O4 P$ n7 j. ?( u[attach]107345[/attach]
0 `0 U, Y* D9 ][attach]107346[/attach]
5 O- D( Y( @. ~7 n: R" l' O[attach]107348[/attach]5 z/ Y! ?9 P0 r; a' x3 K! g
[attach]107347[/attach]
作者: applebaby    時間: 2014-12-18 09:45

著上身感覺如何?
作者: prodigaz    時間: 2014-12-18 11:41

幾錢呀,好似幾好
作者: 陳玲玲    時間: 2014-12-18 12:11

店員服務如何?有無奇怪眼光?+ y, g. H, B( x# f' E7 v+ I0 \
上佢官網睇,可惜online shop未開
作者: silkypanties    時間: 2014-12-18 13:43

而家做緊$248 三條 (限$98~108款式)1 S( p1 J$ ]3 W' @
著上身好舒服, 係第四條成日感覺想甩咁囉.9 h/ O% S$ a3 a! J/ T7 ~
店員好 nice, 我同個上午去左兩次, 開鋪無耐入去, 原來有個中年客揀緊, 應該係熟客, 店員同我講慢慢揀, 隔左一陣主動行來介紹左一D款, 我同佢講睇下先, 佢都好識做唔阻我, 然後佢個客入左去試身, 我就問下佢野, 不過見有客我又唔想問得太detail, 所以去食野先. 一個鐘多D再去, 離遠見入面無客就再入去, 佢認得我, 咁我就買底底, 佢問要咩size, 我問返去點計, 佢話中碼28~29腰, 3Xhip, 我話中都得, 其實好似我咁既身型呢? 佢就話要大碼好D, 中碼怕擠肉, 佢原本拎左D全透 Lace低腰出來比我揀, 不過當我講好似我咁既身型既時候佢收番晒, 改拎中腰同埋前面無 Lace比我揀, 話呢D會舒服D, 唔知佢係唔係 get 到呢...3 p  o0 I% d4 V! y5 }
呢個店員唔錯, 平時有三個店員看鋪, 其餘兩個唔知好唔好.
作者: 中國人    時間: 2014-12-18 22:09

我都有最後果條,仲有條紫色,都係著得幾舒服
作者: prodigaz    時間: 2014-12-19 06:09

第三條無痕,我鍾意,特價做到幾時呀
作者: misslady    時間: 2014-12-19 11:20

I like the last one.
作者: silkypanties    時間: 2014-12-19 13:32

引用:
原帖由 prodigaz 於 2014-12-19 06:09 AM 發表   
; f" m8 a" E: P0 D* G4 e1 y- e' c第三條無痕,我鍾意,特價做到幾時呀
2 J5 e+ K3 f8 c5 V( u
( g# y) B  u* _) n1 ^& b9 \第三條係送既, 不過買的話 $88 連洗衣袋
作者: peter60    時間: 2014-12-21 23:32

I like the last one.
作者: prodigaz    時間: 2014-12-22 11:35

好想買,但附近又冇
作者: prodigaz    時間: 2015-1-2 10:24

你好,我想問下無痕嗰條係乜嘢質地。
作者: prodigaz    時間: 2015-1-2 10:42

你好,我仲想問無痕嗰條,係三角定平腳,低腰定中腰
作者: joe_box    時間: 2015-1-4 15:39

樓主你係CD入店,還是男身入店.....8 g, Z1 `4 v- [& w

3 {) g3 O7 W; d" I咁多間店, 樓主在那間購買呀??
/ z" J& P: b# n1 y7 ~6 |# n; R( ]
8 V9 B; `' T) y+ I& z) q; n! t
尖沙咀店 - LCX
% o  I0 r9 {# e. V/ q尖沙咀店 - 栢麗大道
7 f/ d7 m8 ^) D5 V1 ]) x西九龍店 - 奧海城2期
: @& ?- N4 t4 g$ p# R$ j0 w5 Q旺角店 - 始創中心
! e7 e4 J- ]  s1 ]( a0 k2 Z大角咀店 - 千色Citistore
, w$ `1 {( Y& @0 ^九龍灣店 - 德福廣場
& H! A/ {$ s6 r: a九龍灣店 - Mega Box
# n9 v+ c9 f2 Z1 D鑽石山店 - 荷里活廣場6 @; x5 ]' ?- F% e0 ^
中環店 - 萬宜大廈商場
6 p. j9 W2 }* K0 f* S銅鑼灣店 - 希慎廣場
" b4 {! P, t1 q7 U1 i$ w鰂魚涌店 - 康怡廣場* @* @# T: n: `) b$ T
荃灣店 - 千色Citistore/ K- `7 `' j' ~7 d# c% r- R
荃灣店 - 荃灣廣場* h- P" C% F6 h* G
將軍澳店 - (坑口站)東港城
- o, }9 o' [: M/ E- D將軍澳店 - (寶琳站)新都城中心- N5 _- _& a1 p" g$ W6 z
上水店 - 上水匯
作者: 3rp    時間: 2015-1-12 16:26

最後嗰條很漂亮
作者: shkathy    時間: 2015-4-6 18:58

Back is magic
作者: egg913z    時間: 2015-4-6 23:35

好似好舒服!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0