標題: 有圖(腰封)~“驚”喜除夕購物 之 cd有樣睇? [打印本頁]

作者: cdelli629    時間: 2015-1-2 23:00     標題: 有圖(腰封)~“驚”喜除夕購物 之 cd有樣睇?

除夕放早及aeon勁減,放工著住恤衫西褲就去逛逛。睇唔中絲襪,就睇下內衣部。6 ~+ e0 ]7 H8 R+ `4 J

E% N( e  Z/ a) w3 h* Z$ S首先一排排較少聽牌子專櫃,見到個腰封,
) H0 ]* R  p4 k0 S% [4 R$ j# Y心血來潮拎起睇睇,
2 ~1 j& `: G1 l/ P# ~  D. H中年姨姨sales一走過黎就話你size要大碼
0 R1 [- t" `/ n; I* k下……我都無講任何野就話“你”(我)戴。我打左個突,裝作聽唔到,咁問28吋腰[有個小肚腩><]要咩碼。sales答覆“係大碼,大碼啱你架”。講左兩次“你”,我諗我無聽錯,佢無口快講錯。咁友善的服務少少驚,但暗中有喜。
5 Q& w  |$ Z. V! B1 s  U2 u8 `( U' J& I6 H. [' [% d" Y
係有男士用腰封,但我諗呢個點睇都係女性款呀。
) d, N$ m; ~& g9 u1 Y7 w[特價$189再八折後$151.2]
* |' K5 `+ ~  W* j
" f' j0 R/ }  ~' d. P之後行過隔離較名貴的舖
0 U) I7 a1 U, O( V$ b6 c有位後女sales最初係低頭計數之類,我自己睇幾眼啦。一陣,sales過黎 ,我背住佢,可能頭髮少少及衫領,佢竟然講“慢慢睇,睇啱可以試”。我擰轉頭,我見佢好似知口快講錯。如果真係可試,相信大家開心囉!
* Q' T- i1 Z" I- \5 {8 ]9 G+ m5 E  b+ R
聽落好故仔,但係真。: [9 S+ g" l7 {" D, G3 _: G
講多了 ,去圖:-)
  L& |* K9 f# ~$ B) |" {5 ]  M2 i
  v! `! D7 X4 F' ?. T' G8 |[ 本帖最後由 cdelli629 於 2015-1-2 23:47 編輯 ]
作者: suedemi    時間: 2015-1-2 23:27

你真係買左個腰封 ?
作者: cdelli629    時間: 2015-1-2 23:42

買左呀~
9 ~* F9 H$ f7 Q) @即晚影左呢幾張相,之後未洗已急急隔住底衫試戴一陣
. b' ~. x9 }0 g; b# j扣上果下好似扣bra咁,只不過下移落條腰
, W' Z$ ]" n; ^5 R戴上後個人要乖乖企直
作者: MANYAN    時間: 2015-1-3 00:57

去買內衣唔買巴巴底底竟然買腰封?
作者: samou    時間: 2015-1-3 01:17

穿上看看,應該不錯。
作者: killnnn3    時間: 2015-1-3 01:43

著住都應該幾辛苦
作者: willy    時間: 2015-1-3 10:08

件野唔錯, 有興趣入手試下
作者: joe_box    時間: 2015-1-4 04:24

請問?? 那一地區aeon
作者: lai18    時間: 2015-1-4 14:19

作者: stocking1012    時間: 2015-1-4 18:28

男款無LACE 呢款正

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0