標題: 尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi [打印本頁]

作者: 中學生    時間: 2015-1-13 18:34     標題: 尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

因為好耐無上黎呢道,尋晚一上就即刻想著起套女生校服
) y  i' k; [. p( [* g著起成套paul con校服加對熊貓鞋訓覺真的不錯,把裙拉起好似比人強姦,感覺超high / m: i6 \. i  f) A1 ]  r
其實禁樣算cd嗎?" a7 v& b6 {+ Z" B1 N; d1 H8 N
但著裙子真的有很多地方要注意0 q1 y) L8 C' d
如果我可以係女仔就好了; F, G3 C1 g8 c0 S/ i
6 X3 \' b! q" y* G* e9 u
可惜我忘了拍照
! d8 n7 q5 j7 L7 [
! N: ^  Z% e$ [2 T# B. m& }! A( |[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-13 19:06 編輯 ]
作者: zzlazy55699    時間: 2015-1-13 19:07

下次拍照留念呀
作者: yuanyi91    時間: 2015-1-13 19:25

但要注意訓覺果阵,我们身体会排汗,耐左白色校服好快变黄。所以我都唔著黎訓
作者: LastContinue    時間: 2015-1-13 19:51

wow,好似好正wo~
作者: 中學生    時間: 2015-1-13 20:13     標題: 回復 2# zzlazy55699 的帖子

有機會影比大家睇
作者: 中學生    時間: 2015-1-13 20:23     標題: 回復 3# yuanyi91 的帖子

但訓覺好舒服好high,不過我都好少著
作者: 中學生    時間: 2015-1-13 20:29     標題: 回復 4# LastContinue 的帖子

我望住自己下半身已經好正,如果有個(同學)─齊玩更正
作者: c0272714    時間: 2015-1-13 20:57

著堆鞋訓覺
- _; C& ?' F% d6 y/ E% u+ \' y6 I唔會好唔舒服咩?
作者: 中學生    時間: 2015-1-13 21:35     標題: 回復 8# c0272714 的帖子

雖然無甘好,但就係著埋先眞實,可能我鐘意返學鞋 / i$ n0 ]# i4 Z* z/ F7 `7 p
尤其是熊貓鞋
作者: uniformlover    時間: 2015-1-14 01:21

好似好正咁喎,有相就更加正啦
作者: misslady    時間: 2015-1-14 10:22

the summer one ?
作者: kingphone    時間: 2015-1-14 22:13

我以前都間唔中有著校裙睡覺,1 _& j- X9 u7 z. U. K8 n
但睡夢中射咗,整條都有精液,唉!
作者: allkca    時間: 2015-1-14 22:27

這非常不錯
作者: messi335890    時間: 2015-1-14 23:02

我先唔會,怕家人入房,到時水洗都唔清
作者: 中學生    時間: 2015-1-14 23:08     標題: 回復 10# uniformlover 的帖子

希望我這兩三個星期內交到相比大家
作者: 中學生    時間: 2015-1-14 23:10     標題: 回復 11# misslady 的帖子

yes,係夏季,但恤衫有d細,裙窄了點
作者: 中學生    時間: 2015-1-14 23:14     標題: 回復 12# kingphone 的帖子

其實我都係突然想著住校裙訓
: Q- I0 @3 W+ F& y你就好la,我都未試過訓訓吓射
作者: 中學生    時間: 2015-1-14 23:17     標題: 回復 13# allkca 的帖子

這真係超正,好爽,好暢快的感覺
作者: 中學生    時間: 2015-1-14 23:21     標題: 回復 14# messi335890 的帖子

訓緊覺著應該唔會突然入黎掛
1 [. Q% w9 a) k/ O$ a( C' Q我掛校服出黎我屋企人都懶得理
作者: 1388    時間: 2015-1-15 00:30     標題: 回復 19# 中學生 的帖子

你就好啦 /_\( M1 C) {. x7 @2 G
我響屋企CD已經衰左兩次
作者: yuanyi91    時間: 2015-1-15 00:50     標題: 回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
作者: MANYAN    時間: 2015-1-15 01:05

著住鞋訓有乜咁爽?
作者: hehehe1402    時間: 2015-1-15 01:39

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   
. {& ^* J) p% s, z, I# p) F著住鞋訓有乜咁爽?
' l; J( G" T/ n) F
只有paul con同學先至明白個種感覺4 D) d/ W% _+ s% Y7 r
6 [5 b3 j# R. p. \# T
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹- W; G- a- i0 d* i( b. K

5 H+ P9 k3 k/ ]. L# H' p你唔會捨得除落黎
2 N0 @  b2 O) H6 g' N6 W6 s0 r% h( r! p2 P1 t5 t6 h9 c
想同樓主講: H6 w# L( `* p

* ^  o7 B; Z1 ]% Q9 K. Q你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡
* j" G( J. g, R1 T2 X- ]; C
: P4 w- R  n! |" }1 i佢用白鞋白襪撩你4 x* C( g. q  q7 j4 ~# t
* I) p% o* K  Z" `0 Q8 W# j+ R
但你又著白鞋白襪
7 u' t7 _2 e1 \4 X$ ~
. q% O1 ]- B" \3 b6 \( `8 m$ E/ V佢地平日相處都是這樣
作者: uniform    時間: 2015-1-15 13:13     標題: 回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。
作者: 中學生    時間: 2015-1-15 18:44     標題: 回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯
作者: 中學生    時間: 2015-1-15 18:49     標題: 回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d7 P. h: z. J0 i" t# n& O! A1 ]
試吓用碧蓮丫
作者: 中學生    時間: 2015-1-15 18:53     標題: 回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
5 D1 U. [2 X" s" T: k( @
+ Z8 {$ D7 t/ {0 B2 J( N2 Q[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:35 編輯 ]
作者: 中學生    時間: 2015-1-15 20:10     標題: 回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
( N7 u* \% B( q, f! A5 J2 U& K! ?6 Z2 n7 u; w6 N) u
作者: 中學生    時間: 2015-1-15 20:18     標題: 回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
9 `5 n8 X; n: i4 h" E但幻想比人搞更正
, W" X/ s. X; ?- H' F: a9 g, z另外你個icon好正
- O, ]1 L- Z  ?$ @: O( X: k) o- H, T9 z+ ^
作者: 中學生    時間: 2015-1-15 20:24     標題: 回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街* X0 o( f4 H& j) g* T
應該無問題掛
作者: kingphone    時間: 2015-1-15 22:11

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   % l7 U4 ~6 E* [" o! Z
其實我都係突然想著住校裙訓8 }1 r/ [4 q8 P+ I8 |
你就好la,我都未試過訓訓吓射
3 u# L: W: e$ q5 I+ H3 k+ c
緊系唔好啦!
& v3 x  P/ M5 W8 ~  x0 G好麻煩呀!6 p6 W) H' \& H% j" `+ W/ ^1 J5 u
又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.
作者: kingphone    時間: 2015-1-15 22:13

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   ; s# E) S6 S- N: g9 }7 M3 I
訓緊覺著應該唔會突然入黎掛
$ U4 P1 C5 ^, m( k* w我掛校服出黎我屋企人都懶得理
, o( n$ i' p" `/ X. L6 g
咁好?
$ d4 T5 ]: \8 `2 U' w$ M見到件女裝校服喎!
作者: 中學生    時間: 2015-1-15 22:15     標題: 回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此, P5 S% k- z# P: S  o5 l
但你在人地屋企玩?
作者: 中學生    時間: 2015-1-15 22:19     標題: 回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫
作者: hehehe1402    時間: 2015-1-16 01:13

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   " n1 V8 B0 a9 f0 P# r0 @' y
無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑+ k& h4 Q$ [0 }
但幻想比人搞更正& W' N4 U: n- ]1 E" k4 R2 N
另外你個icon好正
" W. D; A: ~5 D6 o
同學^^ 嘻嘻( {7 a( x  z: K8 v

' P* I4 w0 G2 _" P( }Sweet are the days of girlhood; J& Y* ?. z' Y! g

v' @5 A, R1 v, u0 `! {/ ?7 f; q# {我鼓勵你試下著靚自己出街
* C* T& m" m7 M+ ^
, r* i  W# k- l9 ~試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服
9 M8 A# f. K- }8 K0 b
/ K5 _# r* ]* Z6 Y+ ^7 u8 r7 h: n我呢世都記得呢一刻!
" s# V# a. _/ l) |9 y$ M8 d3 W. m7 P# H) z  w. V1 k
paul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
; h  m) D9 Y; ]3 [4 `6 [  s  R1 `. p0 H: N8 \
作者: test    時間: 2015-1-16 03:46

Seems very good
作者: 中學生    時間: 2015-1-16 19:00     標題: 回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似
) R6 N! I5 `5 q咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情$ W2 ^5 F. H6 b' j
出為名校生的我地真係非常之自豪
作者: 中學生    時間: 2015-1-16 19:01     標題: 回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容
作者: willy    時間: 2015-1-16 19:02

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   
# Y& `) l% S2 u
+ i$ L( `) ^) V( C% J0 d: |) z只有paul con同學先至明白個種感覺6 d  V; b4 e6 C+ `: A0 p

9 F6 P5 o! y, P' I  y' r8 k0 N% x好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
/ ~$ d: e3 O( I9 b  f! V" F: i/ d) }+ U# N+ }
你唔會捨得除落黎
1 s3 m* m& F6 ^, w/ M5 x8 b1 k. Y/ R7 f8 _+ ^
想同樓主講
! m$ b2 c* v3 q# t  {( }4 K! j* n( n! R% ?( X
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡
9 b+ B& U8 U! d! t% {6 V7 |) r
! Y# _2 N8 V6 C( F8 l% T佢用白鞋白襪撩你
0 q6 X  {. j1 u9 A. k: _, f2 H2 E( n' f4 n. ~
...
4 @  ^7 Z, u" t, l

+ V$ J" N, A! s* }5 M% t其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........
作者: 中學生    時間: 2015-1-16 20:46     標題: 回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41
* a9 L9 h7 J7 R- o我係灣仔約瑟校服買的
作者: willy    時間: 2015-1-16 22:37

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-16 20:46 發表   
0 k+ N5 b2 J; L& U, a好似最大有44,我買了41' j, C# @6 @& `
我係灣仔約瑟校服買的
( p" W) U: j+ ~0 T8 q9 Q5 e, N4 y/ R& `
% q+ g) H3 u8 ]+ `5 j7 k# T  l
( w2 q2 d- h& e/ |: ~想請問下佢係邊? 同埋第二度有無?$ o/ i; W3 n1 Y# j! ^5 n2 R
不過最重要係易買 (有得試就最好)
作者: san629    時間: 2015-1-16 23:50

真令人羨慕
作者: 中學生    時間: 2015-1-17 00:17     標題: 回復 41# willy 的帖子

聽e個網話銅鑼灣森發也有賣,近銅鑼灣聖保祿果度' S4 \% B9 z3 D  k* `1 U0 a
約瑟校服果度吾難買,我上次自己上去買,果度d人好好,佢問我(你著嫁)我話係. w# g% Q! ?. n# u; y
佢重比我慢慢試,, S9 j$ `: N$ @, i+ J: d: h
熊貓鞋其實囝囝都著得,都好襯,所以放心買la
作者: 中學生    時間: 2015-1-17 00:19     標題: 回復 42# san629 的帖子

買番對熊貓鞋丫
作者: 中學生    時間: 2015-1-17 00:20

我有時也會當熊貓鞋係行街鞋
作者: hehehe1402    時間: 2015-1-17 00:49

我買開劍牌, 學校隔離間校服鋪同銅鑼灣商場間美華都有! G! j% A9 S- ^( S1 [0 T2 w, H

5 w, b5 o0 ^# J7 I其實以前約瑟都用開劍牌, 但佢開發左自家品牌, 對鞋厚同大左好多, 變得好大舊。
作者: ivanlawms    時間: 2015-1-17 09:33

good good
作者: kingphone    時間: 2015-1-18 12:53

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 22:15 發表   
* @8 w$ W: I/ `, W) R哦,原來如此
0 g* R$ F/ ^3 k) `9 [5 f但你在人地屋企玩?
  \2 Q  V& i/ Q$ T5 I唔系玩,只是帶套校服著住來睡.
5 d: {1 |  m7 W1 N+ w) P' w9 X; g; N! G" P; Y* ?' A" V2 P
作者: kingphone    時間: 2015-1-18 12:55

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 22:19 發表   / l& E( f& E* ?, x
係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫
3 Z% W8 p8 E  L  l4 s: {5 H
嘩!
: ?1 Z' A/ x( J好羨慕呀!
9 Z4 @) d/ i  C" V+ L1 t  |1 A有邊D校服呀?9 D- T9 _- k" [  j2 p
有相睇嗎?
作者: kingphone    時間: 2015-1-18 12:57

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-16 01:13 發表   
) [. C7 h& C6 Z  C' P7 A6 `. L/ }4 V4 ?/ g. ^
同學^^ 嘻嘻) J% a( [" N& T  G0 l
! b6 |' w5 _4 {& j8 |3 o+ u; V
Sweet are the days of girlhood" _9 x. C) _. f* X, d

$ H! d8 Q& q: v- j! g  F我鼓勵你試下著靚自己出街0 ~/ ^& R5 p+ V0 Y$ }( @
5 c0 q6 ~' w9 `. N
試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服+ t5 X4 ?6 x6 s3 C
2 V! A2 V8 ]3 \/ E/ {
我呢世都記得呢一刻!
) e5 u" M! E7 V
% H# L% |) ]! n* b3 F& Mpaul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
$ i+ I) y2 X$ L
咁正........  |% _' o. _# [9 R

作者: mok21241    時間: 2015-1-20 13:06

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-17 00:17 發表   & K4 K6 v4 a' d* Y4 b
聽e個網話銅鑼灣森發也有賣,近銅鑼灣聖保祿果度
  Y6 E1 q  }7 n$ |. O  l2 x. @約瑟校服果度吾難買,我上次自己上去買,果度d人好好,佢問我(你著嫁)我話係/ z/ r" v" p2 a. P. T% [
佢重比我慢慢試,7 [+ G) G: M0 U7 g
熊貓鞋其實囝囝都著得,都好襯,所以放心買la
9 g4 U, p8 H: X/ `
間店幾好
作者: 中學生    時間: 2015-1-20 22:46     標題: 回復 46# hehehe1402 的帖子

好想試下劍牌,唔知好吾好著呢
作者: 中學生    時間: 2015-1-20 22:48     標題: 回復 48# kingphone 的帖子

咁正,有得訓
作者: 中學生    時間: 2015-1-20 22:57     標題: 回復 49# kingphone 的帖子

我睇吓send比你定放上黎,因為無試過放相
0 H( B9 _, g; l# p除了paul con還有女拔,可立,銀禧,上智,賽官……
作者: 中學生    時間: 2015-1-20 23:00     標題: 回復 51# mok21241 的帖子

真的不錯哦!
作者: hehehe1402    時間: 2015-1-20 23:00

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-20 22:57 發表   + j, X$ L- U8 c7 P+ z
我睇吓send比你定放上黎,因為無試過放相
& V0 }; f# d3 X! D除了paul con還有女拔,可立,銀禧,上智,賽官……
9 ?! ?$ ^, C8 ]7 i/ o
我都想要~~~
作者: kingphone    時間: 2015-1-21 20:34

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-20 22:48 發表   - y% y: |" ]# @* W
咁正,有得訓
" ~" v. u* X1 ~
有架,間房得我一個人,鎖埋門想點都得啦!
作者: hehehe1402    時間: 2015-1-23 16:41

我今日著左paul con冬季出街( G# C9 q/ W, \, D
% Q: x) q+ f4 d' ]9 W
好舒服, 好正....望住對腳就覺得自己好可愛~
作者: yuanyi91    時間: 2015-1-23 17:30     標題: 回復 54# 中學生 的帖子

放上黎分享下,想黎女拔多点
作者: 131072    時間: 2015-1-25 15:18

9 ]/ U7 ~# u# ?
如果著埋PE褲就似足一個學生啦
作者: 中學生    時間: 2015-1-26 22:42     標題: 回復 58# hehehe1402 的帖子

難道icon那個就是您,諗起都正丫 . Q" ^' L5 R% m$ ?" J' Q- t
您真係好勇,可著住出街,我真係淆
, F# K1 @9 ~% |1 j3 F6 D- l: r, O( a+ b+ G5 j6 [0 P
作者: 中學生    時間: 2015-1-26 22:55

套女拔忘了放在那兒添,稍後補相
作者: 中學生    時間: 2015-1-26 23:03     標題: 回復 60# 131072 的帖子

今次我著緊身泳褲,都幾正
" m4 j# q# ~9 G, \8 Y下一次試吓PE褲先
作者: hehehe1402    時間: 2015-1-27 01:46

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-26 22:42 發表   + N/ o3 U* C2 e2 L0 \
難道icon那個就是您,諗起都正丫
8 i" o, w/ p8 H* s6 y2 y% L% N您真係好勇,可著住出街,我真係淆
0 Z9 n0 p% T  b! l: u, k係呀....我叫個女仔六點幾係車站影我架.........
作者: 中學生    時間: 2015-1-28 18:26     標題: 回復 64# hehehe1402 的帖子

嘩,好想攬住你丫   Q8 t0 o7 Z( Q' W, b! V
連校章都有,好真,超似paul con妹(不過你本來就係XD)
作者: 131072    時間: 2015-1-29 15:36

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-26 23:03 發表   
! T9 \  E9 b1 U& L, g. v今次我著緊身泳褲,都幾正
& c! c: m0 \# S4 R  h下一次試吓PE褲先
: \- F3 y! J9 S3 Q: _' r- d* g
8 j( s5 g/ t5 V! p7 n: m- f: |你條緊身泳褲 係點樣架?% t- x* y4 @5 ?6 P9 h+ W4 D& Q
我一直都想搵條泳褲玩下 但係好難搵到岩心水既
作者: 中學生    時間: 2015-1-31 00:11     標題: 回復 66# 131072 的帖子

係speedo競賽泳褲,在日本(樂天)訂
作者: fine.ef    時間: 2015-2-1 01:53

引用:
原帖由 messi335890 於 14/1/2015 23:02 發表   ) P& P& u& z* o7 h
我先唔會,怕家人入房,到時水洗都唔清
3 p1 p" s- P' C" s9 b
我中過一次,突然間三點鐘開房燈入房攞嘢; o0 @1 R  `' g6 }& q4 `3 e2 o
好就好在下半身還有蓋被
" P7 t7 ^3 M9 R5 J+ L: J$ H1 D只是見到恤衫4 T* i4 q. u6 a4 N/ W/ n

2 M' `" F, K( c之後不知道他們做甚麼說是夢遊了事,但結果被笑足三年
5 E) ~' ^* l5 I現在他們沒有在提及, 我也不敢穿著睡; Q5 L  K" l- |4 h
但每次跟屋企人睇電視關於夢遊的議題我都超敏感
作者: 131072    時間: 2015-2-2 05:27

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-31 00:11 發表   0 k# {+ ~$ q$ }3 Z1 [
係speedo競賽泳褲,在日本(樂天)訂
& b, ~+ H' X9 q. ~+ o6 U- g四角定三角褲?0 U. O' _9 y( z' @3 f( f$ L- ^
我都想過買條speedo/asics返黎著 不過價錢方面亦都好'好' 所以作罷
作者: 131072    時間: 2015-2-2 05:31

引用:
原帖由 fine.ef 於 2015-2-1 01:53 發表   
& g2 O$ R! I& Q& ^5 v. q4 G! u0 x/ b1 G
我中過一次,突然間三點鐘開房燈入房攞嘢
0 s6 m$ d5 h# l4 P( m好就好在下半身還有蓋被
& ]( l: c& s6 H, }只是見到恤衫7 q: ?1 M0 P1 n3 w, n
( ~3 w; C( I) s# W# H! y7 x
之後不知道他們做甚麼說是夢遊了事,但結果被笑足三年" f1 `" ^. {2 C; m. q3 `
現在他們沒有在提及, 我也不敢穿著睡
; h7 S) Z/ I2 w但每次跟屋企人睇電 ...
& F1 v) O$ z, E$ J
) B. I+ Y! ?7 I% W8 y我就係驚會甘 所以每次著PE訓 都會著返正常衫係面 以防萬一
2 p  V, e. w9 k% L校服我未試過著住訓...因為著唔到正常衫遮住
作者: fine.ef    時間: 2015-2-2 11:23

引用:
原帖由 131072 於 2/2/2015 05:31 發表   : N: p8 Z( i1 R1 f
) |2 K1 T/ J& K/ r# I3 D

* R$ A! e, q) z# f, @我就係驚會甘 所以每次著PE訓 都會著返正常衫係面 以防萬一+ _) @; T7 M; c( Y7 N( F
校服我未試過著住訓...因為著唔到正常衫遮住
+ j9 i& A  `2 x; \! C以前可以做都是因為那時候還是現役高中生
" ^3 f8 T" f# g4 i! f) d而且白恤衫……深夜的時候很難清楚看到是男裝還是女裝的
8 L& j4 c% t# K# Q現在大學畢業出來發生這種事恐怕不會像那時候可以用甚麼理由混過去了
作者: rofl    時間: 2015-2-2 12:45

好羨慕你地可以咁
作者: 中學生    時間: 2015-2-2 22:49     標題: 回復 71# fine.ef 的帖子

你同屋企人話想懷念中學時光睇吓過唔過到骨
作者: 中學生    時間: 2015-2-2 22:50     標題: 回復 71# fine.ef 的帖子

你同屋企人話想懷念中學時光睇吓過唔過到骨
作者: 中學生    時間: 2015-2-2 22:56     標題: 回復 69# 131072 的帖子

有煙囪應該叫四角,但肯定不是三角,本人不喜歡三角
* q/ _0 j2 t7 x, I6 X可能我喜歡游泳,所以先買,超正,又滑。游完水就係淋浴間一路模自己petpet一路打飛機,超high
6 L/ Z& B2 [2 P& n
, f, g& B' B& X) P$ y[ 本帖最後由 中學生 於 2015-2-3 00:19 編輯 ]
作者: 131072    時間: 2015-2-3 15:09

引用:
原帖由 中學生 於 2015-2-2 22:49 發表   
' T' G9 C, i6 Y. v& d) R你同屋企人話想懷念中學時光睇吓過唔過到骨
/ u/ M5 X- x5 Q4 c5 r
比我一定講唔通8 G& A( E6 v6 c0 W3 Q
屋企知道我神早就掉左以前既校服7 B- Q# j+ p9 _. ]8 l# d2 H

: K  s4 i+ ~! v  u7 k) g同埋半夜係床上面蓋住被懷念中學時光 點講都係好怪....
作者: 131072    時間: 2015-2-3 15:17

引用:
原帖由 中學生 於 2015-2-2 22:56 發表   : T7 r+ }: c2 H/ X
有煙囪應該叫四角,但肯定不是三角,本人不喜歡三角
* n& f- b- y/ b, A可能我喜歡游泳,所以先買,超正,又滑。游完水就係淋浴間一路模自己petpet一路打飛機,超high
* P" ^* {' A6 F; J+ T% E8 S8 }. _! n9 J  w7 n8 u
聽你講好似好正甘 有無相?& p, D) t, B3 W
游完水係淋浴間打飛機 我都試過 果時見到下身激突就忍唔住想打
作者: fine.ef    時間: 2015-2-3 20:18

引用:
原帖由 中學生 於 2/2/2015 22:56 發表   ( B# n4 J# ^3 Y$ H. C
有煙囪應該叫四角,但肯定不是三角,本人不喜歡三角0 G. Y7 ?  P* X8 A+ p
可能我喜歡游泳,所以先買,超正,又滑。游完水就係淋浴間一路模自己petpet一路打飛機,超high
7 M+ `6 n' @( b# F& r從小到大我都是穿三角底底的反而對三角的沒有太大的感覺
作者: concord    時間: 2015-3-5 07:02

你好似仲未post相喎
作者: 131072    時間: 2015-3-5 14:32

引用:
原帖由 fine.ef 於 2015-2-3 20:18 發表   
$ H+ {' [- D' d) I) p  d0 W, b- z) g% J8 a9 W6 A7 I5 ~" a
從小到大我都是穿三角底底的反而對三角的沒有太大的感覺
2 ~9 F) R# V% m. Y! J8 }( _
3 q( x/ @- f: v" ~' ?* P
對我黎講
; M1 n, S! P0 z3 y8 U; y1 t三角係集中係對JJ既包覆感% l  C0 ~0 k8 k" n, z) t
四角就將泳褲果種緊繃感擴大至大腿
6 K/ K9 O5 y2 K$ n) p可能我鍾意下身被包住既感覺 覺得兩者都係好正
作者: LolitaMinori    時間: 2015-3-18 22:36

我都好中意校裙 不過不會穿著睡 怕整黃件裙
作者: hehehe1402    時間: 2015-3-19 01:06

報告:# E+ ?6 v* e- z/ n8 [" J' C* I- r

4 u3 s& w* V& d8 X/ O/ i9 `最近某日, 我已經完成左作為一個聖保祿學生妹的創舉: w7 Z6 G: `6 K4 _
* S2 r5 o' y9 [' _/ t/ u
就係著住校服走到學校門前, 認信自己就係paul con, kenny house的學生妹" o$ u* i$ t! {* u% [* o& I& ^

: v8 k( ^4 J  `成個過程好緊張, 我穿著黑白鞋白襪, ; U' E0 e3 N8 Z$ ^: U. R4 e
9 c3 i2 M) ?5 G- A
清風微吹格仔裙, 貼住我的大腿
; d3 b2 ]2 v: [
$ w/ v7 P. H% y' g7 _5 ?我信步走過百德新街, 早上幸好不多人
( x5 M# G  y* M+ P5 u5 R  `( H
! ?+ R; ?4 }: d* B/ Y2 r: O過奧運橋時好怕撞到師妹, 當然如果她相信我是師姐我會很高興
: o/ p) ?& B1 k( Q, V$ Z+ J5 g# I( }( P) z1 B) y: y/ O/ P
最後安全到達
  B/ g: N$ F* L* w) @. r* l0 \; |( i% `0 C! J  R
我完成了自己作為這間學校學生妹的最後願望
作者: wong_1133    時間: 2015-3-19 03:06

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-3-19 01:06 發表   
7 o* W, v# }3 q報告:
* S7 K! h& S" D
" f4 h2 Q( ~3 E" U5 u. [1 O" l% Y最近某日, 我已經完成左作為一個聖保祿學生妹的創舉3 Q7 \2 j( q1 Y5 R! L5 v" L4 @

. B. J3 w! w: o就係著住校服走到學校門前, 認信自己就係paul con, kenny house的學生妹
8 I/ s1 Q( V# T
6 R( J, A0 f% P) H. e成個過程好緊張, 我穿著黑白鞋白襪,
6 ]6 b3 a0 [/ R1 a. Z2 r
0 H8 O6 c6 |9 n/ ~7 u清風微吹格仔裙, 貼住我的大腿, p' Z( g% z' |- g
...
3 x. x0 [) e8 E( Y- r8 b

0 p: n8 J' b; L. z& d* {* u今次有無影相呀?
作者: TopStar    時間: 2015-3-20 15:44

係你先好講,等睇校服Look😸
作者: aukwokfai    時間: 2015-3-20 22:47

/ Y0 |+ \, i: F* b: ]
如果著埋PE褲就似足一個學生啦
作者: smaffir    時間: 2015-3-21 05:33

我都會咁諗,ff,不過要小心比人睇到。
作者: LaPassor    時間: 2015-3-21 05:46

真係羨慕你哋
( }( {, w/ p: y+ z; d0 t: Q我條腿太粗身材唔好
; s, p3 }! ?  E) m$ k/ g加上屋企人會成日"chau"我啲嘢
+ I& P+ j# R/ d) r, w冇理由淨係買完著一兩次就揼
7 m; `9 J9 m2 J; b唔夠膽買之餘好貴...- p! l! u9 p  B5 ]3 S, o2 J) C, F
淨係買過兩次
, ]/ S0 }7 \3 H/ l唉好鍾意mss paul con dg
作者: hehehe1402    時間: 2015-3-21 22:32

引用:
原帖由 LaPassor 於 2015-3-21 05:46 發表   * g( P% N: A& v+ e
真係羨慕你哋
# X" D; ]9 N) {+ g我條腿太粗身材唔好
7 v2 \' G/ ^; r: L* V# ]加上屋企人會成日"chau"我啲嘢
2 O% a# V# P) g# |冇理由淨係買完著一兩次就揼( p: Q& U5 P6 `0 `: I1 h$ q$ `. N
唔夠膽買之餘好貴...# L8 O+ r/ [- R; `
淨係買過兩次: ]- |9 j- W  y% @$ C
唉好鍾意mss paul con dg
  k, [. A2 K; u" u! B4 o' k, x  R4 R  O) K

) I* i9 _) B: f- ~& s; x3 H( }$ l( l: E7 t3 s# x: e

2 w7 T2 r% D: m% A7 M, Z  {3 G1 c3 o# t: O* a8 f& O$ n4 W
坦白講
! O' o4 |% B8 c) \- o+ P' P6 @$ H# [
我已經黃過幾次( w. K, q% r, X$ k" J

* _" @2 Q- z0 {只係推倒了又買 推倒了又買...
2 a+ u' s7 i% j$ D  H
7 f1 s# z) l/ P9 v; v而又剛好保存到最難得到的靈魂象徵-校章...
作者: LaPassor    時間: 2015-3-22 06:45     標題: 回復 88# hehehe1402 的帖子

但係你有咁多套校服每次再買咪好貴同麻煩, Y4 z2 _7 K8 \; Z# q( a/ l
仲有鞋同假髮嗰啲。。。4 p1 Q9 Q- y  h. S) h: e6 a
你屋企人發現咗嘅時候第一次同第二次有冇大分別
作者: hehehe1402    時間: 2015-3-24 01:50

引用:
原帖由 LaPassor 於 2015-3-22 06:45 發表   
  C' b. o4 u+ ?  C; @但係你有咁多套校服每次再買咪好貴同麻煩
* {; \4 O& B  P; q) a仲有鞋同假髮嗰啲。。。$ J( o8 t# p5 w. g  F
你屋企人發現咗嘅時候第一次同第二次有冇大分別
7 z9 {7 ?6 |$ E$ w  o我已經比人掃到得番paul con, 少有少好, 收得安全
" U/ q$ y9 U. r* i( X, O5 k" a3 {! j) m  `* T+ a
無, 但我知佢地好難受3 G$ l4 p. e2 v) C$ Z

, v' D) a, Y: G4 l我覺得自己好衰
作者: LaPassor    時間: 2015-4-5 11:08     標題: 回復 90# hehehe1402 的帖子

你揼晒咁多套校服唔覺得嘥咩0 j! ^6 W1 ?' I6 N
同埋佢哋係咪發現過幾次
0 I3 w: J1 |7 U. {5 D% l可能都某程度接受咗你啦
' s6 z$ U, Y/ h& @我都幾羨慕你
2 O6 v5 u9 S, t起碼你夠膽同埋屋企唔係咁強硬反對
8 D6 Z( c; d8 K仲有我見你啲相都幾女仔feel
$ _% B: O; g6 a你出去都夠膽
6 o0 U) n+ M0 ]已經好過好多人啦...
作者: OD802010    時間: 2015-10-3 17:33

校裙容易整污糟之餘,瞓覺比屋企人睇到就大件事啦!
作者: kennychan    時間: 2015-11-2 13:45

好正.....校服去邊道買到
作者: spk2001t    時間: 2018-1-20 03:21

good!!!!
作者: KT4135    時間: 2018-3-29 20:12

咁好
作者: Tung1201    時間: 2020-5-31 15:21

我想著住套Paul con校服周圍去 好想做女仔
作者: Winniecute    時間: 2020-5-31 16:44

總之穿校裙就正
作者: pantyhose420    時間: 2021-6-26 20:57     標題: 回復 7# 中學生 的帖子

Umm.., X- G3 _$ N- v1 L2 d, d
I think you would find a silent night and dress up your uniform
0 \) l+ t! ~( h7 c6 L# D: B' ^walking out to the Paul Con and enjoy the school atmosphere XD
作者: heidiqueen    時間: 2021-6-27 22:21

下次拍照留念呀!!0 a( ]5 A- g- ~0 F6 d

作者: schunis    時間: 2023-10-22 02:12

支持!paul con 的校服真好看!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0