標題: 有無人鍾意著PE或者校隊隊服打飛機 [打印本頁]

作者: 131072    時間: 2015-1-27 15:57     標題: 有無人鍾意著PE或者校隊隊服打飛機

如題, P$ T* ^& k6 P) r# P
我鍾意著住PE或者校隊隊服打飛機
* u4 v/ a6 V/ |有無人都係甘 或者兩溝? (校服加PE 校服加校隊 etc)+ x! Q- p7 `' u: L
PE唔洗多講 PE褲既手感真係好正
( G) u. m! }0 R校隊制服著上身 就覺得好似變左代表學校既精英份子 極之興奮/ P" Z) }# r# f! a# ?
有時我仲會兩溝 校服入面著PE或校隊
6 p3 {8 M4 G" @6 a, ~0 K. S
# W- z$ n3 R2 F# Z" L  k& H+ a唔好介意 我一著呢類褲就會扯旗扯到行8 }- h) O7 g! C# `( o0 @
每次一見到扯到激突就會好high
作者: siutung    時間: 2015-1-27 18:23

好突
作者: yuanyi91    時間: 2015-1-27 18:53

我鍾意著校裙里面著PE打底,似学生妹。已经著惯佐十年,所以依家都唔会扯。
作者: 哈比貓    時間: 2015-1-27 20:42

見到你扯到咁我仲high
作者: Kk1010    時間: 2015-1-27 22:09

我都有玩PE褲   著埋PE衫禁玩
作者: holland_rice    時間: 2015-1-27 22:25

白褲個套係咩隊?
作者: 中學生    時間: 2015-1-27 22:30

我超鐘意PE,校隊衫我想玩,但唔知點先得到
0 C' [5 z8 Q4 l$ K8 ]. D另外你第一張好正……(件衫)
作者: uniformlover    時間: 2015-1-27 23:35

我鍾意著校裙里面著PE打底
作者: 好奇者    時間: 2015-1-27 23:54

呢種pe褲可以去邊買呢
作者: suedemi    時間: 2015-1-28 00:22

嘩!  你著左 PE 褲真係好 high 喎  
作者: pauline009    時間: 2015-1-28 01:07

我還是喜歡穿裙子打,看了你這樣也想一試。
作者: nakata722    時間: 2015-1-28 01:07

都係女仔果D PE褲好玩D
作者: 131072    時間: 2015-1-28 05:04

引用:
原帖由 holland_rice 於 2015-1-27 22:25 發表   
/ s) t6 e. q4 _# d- _, X1 G白褲個套係咩隊?
5 u7 Z# \, O3 L. h' h( b' {
西九龍某中學既田徑隊服 校名係背心背面所以影唔到
9 e0 f: l3 x/ W$ ?$ V! t2 u7 H5 e3 g
引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-27 22:30 發表   
$ `8 A$ L7 d( x; q2 m8 s$ Q- t  x+ }我超鐘意PE,校隊衫我想玩,但唔知點先得到0 e1 V! s" {+ w$ x" a  l
另外你第一張好正……(件衫)
" s9 W6 I8 A; t第一張係劉永生中學 其中一套個人好鍾意既
7 o  U1 n9 F* }7 q2 Q呢套PE超正 顏色又sharp又令身 加埋滑滑手感 每次著起都勁high
) o) B+ y. u( I相中呢套係二手 上手係女仔著 所以衫褲都偏小偏貼身 * U  U4 F+ z' G! ~& C9 N
早前係貨尾店見到同款全新PE衫褲 掃左一堆返黎 準備著住黎射精... % s! f; [& J, }: n! f% U
3 t. i# ^5 \, G1 ^9 \; W" u3 `4 `
校隊衫我都係有時買校服跟埋黎 可遇不可求. e/ n% H9 r/ c+ h7 N
因為校隊野年年唔同款 得到既人又極少 罕有程度比舊版校服高n倍3 j0 r* e+ G6 }  f/ M. e
通常見得到既都係校隊衫 校隊褲因為無校名 絕大部分比人當普通波褲著...7 z& U, l* O, F' H" I
我有成二百幾套PE 校隊衫都係得幾十件
) x4 M4 t# k* v; U2 ^! B% ]一套既校隊隊服 更加係一手數曬..
作者: 131072    時間: 2015-1-28 05:26

引用:
原帖由 好奇者 於 2015-1-27 23:54 發表   
4 ]! a7 j7 |6 C7 t- w, W, y呢種pe褲可以去邊買呢
8 A4 @% q1 s/ O$ ?" ~# S" M7 }  V  K, A
學校PE褲的話. U: H5 U3 m( `% Z0 M4 z7 H* n2 F
去返校服舖
. u9 \. a) V$ h! o  W講返要邊間學校PE褲 9 G- l7 O  X. a& }. E
男定女裝
: l, V' [8 B! m& k2 U- N2 W, N" nsize  E2 z$ K: T4 X! ?2 P
社色 (如有)/ f2 O; G  l9 b$ \0 g: C
一般都會賣比你 易過買校裙& l4 n+ p. A: g7 K" z( u

2 D- Z% ~* e9 W* q我都有好多PE褲多左出黎 遲下放出黎賣9 j. O" s7 W- U9 t% x

4 [$ I  C# U7 _" ^8 R4 }. U
引用:
原帖由 suedemi 於 2015-1-28 00:22 發表   / m7 ^* l- z- w$ ~6 Z% \8 m
嘩!  你著左 PE 褲真係好 high 喎  
' ~; H# y$ M2 @' N係 我著起PE褲 基本上係會即扯. N. @( K: z& e) Z
太high 著完只可輕撫JJ 大力搓會即射
; P8 t& Z" u& ^* t2 H' a8 }8 G. G
0 E4 R! p; D/ g' b連我自己都覺得突得有d誇張 好少見人地會甘突出...
作者: 5601214    時間: 2015-1-28 14:08

可否分享劉永生pe衫邊度有得買?7 Y+ B1 V" d$ f0 I8 X: O) y# ~$ Q
另外仲有咩pe衫靚?
作者: 中學生    時間: 2015-1-28 21:55     標題: 回復 13# 131072 的帖子

我自己鐘意著PE扮學生,但比較鐘情PE長褲,超鐘意白色運動鞋,越白越好* [+ W  y& L+ p5 E7 ]
近排著下PE短褲出街
作者: 131072    時間: 2015-1-29 05:22

引用:
原帖由 5601214 於 2015-1-28 14:08 發表   4 }0 o' N6 U" }% A5 T
可否分享劉永生pe衫邊度有得買?
3 d3 Y. P" p( r# b7 L. X7 u' _) Y另外仲有咩pe衫靚?
# B, h: v/ h3 K
劉永生PE可以去柴灣華灃問下! B3 y. D/ `9 s# q. I5 `  r; ]2 m& @
但係我相中果套係舊供應商既貨
9 D5 b0 q5 y3 s' U% q宜家新買的話 質地同顏色唔知有無差別( E7 z: w3 [. {9 x
如果你想要番舊供應商既 我可能有多
, B0 k/ A8 g2 U+ h1 W
; V! B8 ~% z/ n: S& Z靚PE衫褲有好多& X3 R' t6 h( ?
不過你有無話鍾意甚麼質地/顏色/大小/圖案 etc? 可PM我傾- O5 E' ?, F) w- z: v

9 W1 y8 b# ~9 o% M) H# A" M' m1 H
引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-28 21:55 發表   : c7 O) y* O2 F# Y  t
我自己鐘意著PE扮學生,但比較鐘情PE長褲,超鐘意白色運動鞋,越白越好6 t' d/ a" a; p  t
近排著下PE短褲出街
5 ^5 U6 x% ]/ {' M+ k
PE長褲我有但唔多 有幾條舊款長褲 質料厚身滑滑地 著感都唔錯
1 I3 Y6 Y" @1 J6 N* }% I如果唔係我著PE短褲會扯到行 我都想著下PE出街..
' v) T' r, i7 q& G+ @1 l) u) Z. E7 t4 F. j( G- d. v* N
你著邊間中學既PE短褲出街?
作者: 中學生    時間: 2015-1-29 21:47     標題: 回復 17# 131072 的帖子

pm再同您傾丫
作者: 131072    時間: 2015-1-30 03:40

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-29 21:47 發表   + Z- S5 B; [1 G: Q; ^" e( N
pm再同您傾丫
: p3 {2 t9 |  Q9 m; `: F唔見你PM喔...( ?( ]. f$ Q0 Q5 D( H

7 d0 [* ~' }( M今晚又想著PE褲訓覺/ l( g5 F) V+ i! N- G
著條滑波褲再加條鄭榮之中學PE褲 密實得黎內外都甘滑 超正
作者: uniformlover    時間: 2015-1-31 01:07     標題: 回復 19# 131072 的帖子

Post來大家欣賞下
作者: 中學生    時間: 2015-1-31 01:13

我宜家著PE衫,PE短褲,黑色船襪and白波鞋
作者: lkysu    時間: 2015-2-9 02:40

我都鐘意pe! b" A5 s* M7 P' B) q& S! }
中學生都pm我談下( m* ?5 K( Y+ p/ X" P7 B( [
仲有冇人鐘意pe?
作者: holland_rice    時間: 2015-2-12 14:06

我都好鍾意排球隊田徑隊架
" ~( K4 W, r$ T# E# M我其中一套收藏
, U$ w5 ?( P! i  N4 @http://hkcd.tv/thread-45119-1-1.html
+ I- }8 N( I- n" A. S" m$ r# ]  c8 e多多支持
作者: loboiboi    時間: 2015-2-18 10:38

性感,喜歡!
7 r/ A3 G: E# J. R$ W
引用:
原帖由 131072 於 2015-1-27 15:57 發表   * o. `: v5 e- o: S0 K# Q+ b; ?
如題
3 H$ ]: u# T- Q- l* r. K! m$ A2 L- I) _我鍾意著住PE或者校隊隊服打飛機% l; h3 N/ E4 [7 ~
有無人都係甘 或者兩溝? (校服加PE 校服加校隊 etc)
  B( k9 z; r1 @: @+ F# @8 ?& T9 R( UPE唔洗多講 PE褲既手感真係好正$ Q$ g# t& F% Q3 X
校隊制服著上身 就覺得好似變左代表學校既精英份子 極之興奮
/ U1 z7 ]: u  a& I有時我仲會兩溝 校服入 ...

作者: chcb    時間: 2015-2-27 01:16

樓主咁突,入面係真空?
作者: 131072    時間: 2015-3-1 04:22

引用:
原帖由 chcb 於 2015-2-27 01:16 發表   5 Y3 |1 r( }7 U+ q  S
樓主咁突,入面係真空?
0 g  s; Y$ _6 R, Y

8 ?. Q, Q* J5 Z6 x' K- f係呀 大部份時間都係真空 鍾意JJ直接比PE褲包住7 L' Z& j0 w* D' K7 ~5 s& z; R
就算唔係真空 都只係會包一條女童軍領巾係入面 多數係想著但唔想出水整到條褲 先會甘做
作者: Michael407    時間: 2015-4-4 23:22

我想知第二條PE褲係咩size
作者: samlee999    時間: 2015-5-14 01:53

我都有玩pe,真空穿pe衫和pe褲激凸摸摸很舒服。很快就射出來。射完之後pe褲突出的點有jy出來白色一點。有時候就穿pe外套打。
作者: yt011007    時間: 2015-5-15 18:32

我勁中意用pe褲射精
0 E- m3 w4 w& l9 j4 x0 a怏d+我we chat一齊傾
7 l. v  E1 n' swe chat:Asd26192619
作者: phonehp    時間: 2015-6-24 13:54

我都好喜歡著住波褲打到射1 H& x- t- B1 Q. R
有冇人想互打下lol
作者: 131072    時間: 2015-7-14 04:53

引用:
原帖由 Michael407 於 2015-4-4 23:22 發表   
0 s' W1 P( {; L  m. Y6 F: T我想知第二條PE褲係咩size
: J5 H& f3 }. v! i5 m- L& i
9 D9 J/ C, ?3 u+ qXS size0 Z4 \; _) n! T% e
特登買黎著 就係鍾意夠貼身 一定會激突
作者: kiowapig    時間: 2015-7-19 01:41

個人比較喜歡穿這裙子和絲襪打。
作者: w1o2n3g4    時間: 2015-7-19 02:25

你都好扯得啵
作者: blackbird    時間: 2016-4-7 13:11

唔錯呀
作者: hkhero    時間: 2016-12-21 10:58

Great~~~
作者: mimiwong    時間: 2017-9-10 18:18

PE衫好正好舒服嫁、不過一定要女仔著過嗰啲先有feel
作者: BBGV    時間: 2018-1-31 01:54

I like the looking and the feeling of pe
作者: mizugi2018    時間: 2018-5-14 02:43

排球褲或者燈籠褲都唔錯
作者: hmhtv777    時間: 2018-10-15 01:41

咁多件衫同褲最鐘意小學運動褲* L1 h6 _5 d  e
個種滑滑
作者: 131072    時間: 2018-10-21 17:40

引用:
原帖由 hmhtv777 於 2018-10-15 01:41 發表   
% m. u3 m: S1 T3 K  Y6 Z咁多件衫同褲最鐘意小學運動褲7 N" `# Q8 @7 v6 S
個種滑滑
% |8 L1 F. V% u6 G& u# g% ^' V# @6 x" j9 ?- i5 r* _
小學運動褲我有好多 唔同顏色都有
; `# J: t( C. m7 Y. \中學褲都有d係好滑既 但係好少有小學褲果種厚度
作者: sec2x    時間: 2018-10-21 20:38

冇買過PE/校隊衫 但中意著燈籠褲同而家興既運動褲
作者: anonymous167    時間: 2019-9-8 17:04

好大啊

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0