標題: 旺角中心多唔多大碼鞋? [打印本頁]

作者: ganymede    時間: 2015-2-6 15:50     標題: 旺角中心多唔多大碼鞋?

今日第一次去旺角中心,一心剩係諗住去買黑絲,喺行既過程中,發現好多鞋舖,而且價錢ok,搞到好想買返對俾自己,但就唔知多唔多大碼鞋,求解答~~7 y1 e7 V3 }7 }1 B* a& }
本人着42碼
作者: cindy4ever    時間: 2015-2-6 17:43

How about taobao?
作者: noel    時間: 2015-2-6 17:57

有大碼都係呃人既
作者: wadee    時間: 2015-2-6 21:39

引用:
原帖由 noel 於 2015-2-6 17:57 發表   
% ~' a' e, {* v- k! B) H' ~有大碼都係呃人既
0 ^5 R- f- g& {! R$ I: u
係喎 我話要39至40號 她比對39我試 我説剛好 要對40就oK 她就找了對40比我 我見鞋㡳貼住40號就比錢走 回家再試 發覺又剛好 睇真D原來只是貼上40號的貼紙 一樣是39囉 不記得2樓邊間
作者: ganymede    時間: 2015-2-7 00:11

即係算係冇賣啦…都唔足碼…0 W5 K  E3 f2 A2 p
聽講聯合廣場都有賣大碼鞋,有冇師兄最近去過買?
作者: kkmonster    時間: 2015-2-7 23:55

未必足碼
7 B1 I7 ^- }0 o! L* `0 p* l+ q試過才買
作者: yn_hazel    時間: 2015-2-8 10:34

旺中鞋size 有時偏細的
作者: ganymede    時間: 2015-2-8 11:42

有諗過試左先,但人流太多,唔夠膽做…
作者: 校服收藏者    時間: 2015-2-9 01:43

引用:
原帖由 ganymede 於 2015-2-7 00:11 發表   
( k' _, }' p2 `! h& O即係算係冇賣啦…都唔足碼…+ n; Z! R: h" `9 a, L5 T
聽講聯合廣場都有賣大碼鞋,有冇師兄最近去過買?
# |& d6 J9 G! ~, t7 P0 u
. d9 L  V8 Z: L我成日都去
4 G- x+ W  R9 u0 G熟晒
作者: cdelli629    時間: 2015-4-5 19:26

3月尾去時,有間擺左個箱鞋出黎清貨,有幾對42碼
作者: Cynthia`    時間: 2015-9-2 18:15

我平時著開38~39..
( @' i# E; [' j/ B" M% i; d通常去葵廣同旺中都買到..
作者: kammykk    時間: 2015-9-8 17:28

我而家都只係去H&M / M&S 買鞋.試過TAOBAO果D 唔係唔岩.不過無咁FIT.../ W8 L# S( t* V5 Z1 {% c
如果ZALORA 有SIZE 我都會買..
/ R% a) Z" `9 Y6 G/ Z- _- Y, }其實都唔算太貴..
+ }3 y. p4 H/ K, y$ a1 M2 s不過ZALORA就要寄返屋企.就比較麻煩D....

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0