標題: 同女仔friend 講自己鍾意著絲襪 [打印本頁]

作者: wilsoncomm    時間: 2009-4-27 13:30     標題: 同女仔friend 講自己鍾意著絲襪

大家有無試過同啲女仔friend/net friend 透路自己鍾意著絲襪,然後再進一步同對方傾計,傾下日常有關絲襪既野?
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2009-4-27 16:10

唔會lo....人地未必接受
作者: wilsoncomm    時間: 2009-4-27 17:00

其實我已經有三個成功既例子!
' p1 S6 G% T. i/ e不過當然啦.... 佢地每個人都有唔同既見解。
作者: sghk_abcd    時間: 2009-4-27 19:07

先讚吓她靚...著裙好靚...
作者: 心絲絲    時間: 2009-4-27 19:23

引用:
原帖由 wilsoncomm 於 2009-4-27 17:00 發表 # p3 R, d4 E( z! k0 e& z
其實我已經有三個成功既例子!2 H; R/ W, N' W4 I
不過當然啦.... 佢地每個人都有唔同既見解。
! V- ^5 Y: G* L3 o2 T
好想知,講來聽下la
作者: wilsoncomm    時間: 2009-4-27 22:10

三個當中% @1 K3 V8 L4 H) y' t
e小姐, 佢本人覺得我鍾意著絲襪無咩大問題只係我既個人喜好我有我既自由, 唔覺得我係變態... 但如果佢自己男友係咁就唔接受...
作者: wilsoncomm    時間: 2009-4-27 22:11

第二個
3 a4 d& f- B9 T. j: M! q" ]j 小姐... 佢唔多讚成我既喜好... 佢覺得我只係性生活唔滿感足...
作者: wilsoncomm    時間: 2009-4-27 22:13

第三個# `9 a3 [* x# l( Y6 f3 y
h小姐... 因為剛剛先同佢講呢個話題... 傾得唔多.... 佢應為我咁無問題... 佢話依家好多男仔(例如歌星) 都會著legging... 即係七分褲, 九分褲果啲...
作者: gourment    時間: 2009-4-30 04:47

never!!!!!!!!!
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-30 21:13

其實講到底都係唔接受男友著 =.="
作者: mr.black    時間: 2009-7-24 01:18

咁有冇成功過叫佢著,影相比你睇??
作者: joey221    時間: 2009-7-29 22:32

當然不會,她們說沒有問題,但在後會笑妳.
作者: miyamoto1    時間: 2009-8-29 02:18

我在另外一个论坛看见过一个很棒的,他女友非常支持,还两人穿丝袜一起影相。而且他身材比女友还好咯……真是不错
作者: 版煮    時間: 2009-8-29 02:32

唔敢, 始終現今社會大部分人仲未接受到1 O: Z, T) N4 k
點講都好, 我諗好多人自己都會有一定既顧忌, 都唔會講比朋友聽..2 O3 j- |% l( `8 v2 g. \
依個秘密唔係咁方便話比身邊既人聽既...因為真係好難知道對方接唔接受
* r- b0 {5 `- F( K8 U+ B. f3 k同埋因為我社交網絡都唔細, 講比一個聽, 就有可能等於話比全部friend聽; k# f) ~) |" q1 X! ~/ U( ^& l
好無安全感架
; z/ w0 H1 |0 U* \! c) ?3 H6 |) l  q  a
但係係e到同大家有同好既朋友傾咁當然唔會有咩野啦
作者: lok9696    時間: 2009-9-8 00:53

仲未普及到這個程度,可能耍再過幾年...
作者: rooloo    時間: 2011-11-12 13:22

想。但讲唔出口。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0