標題: 想穩人一齊著絲襪出街 [打印本頁]

作者: wai2002026    時間: 2015-3-18 20:21     標題: 想穩人一齊著絲襪出街

如題
作者: s200110621    時間: 2015-3-18 20:43

咁樣去邊丫
作者: wai2002026    時間: 2015-3-18 20:55

星期日出旺角
作者: s200110621    時間: 2015-3-18 21:37

旺角做咩野
作者: visentpoon    時間: 2015-3-18 21:37

著絲襪 就算唔cd都好自然'
作者: wai2002026    時間: 2015-3-18 21:44

逛街& q: K+ ?, r3 t( p3 s

作者: LolitaMinori    時間: 2015-3-18 22:41

絲襪還好啦 算自然 我偶然會看到穿絲襪的男生走過. 雖然是配7分褲=_=好唔答
作者: gila    時間: 2015-3-18 22:45

天氣開始回暖. 穿絲出街開始不再合時.
作者: wai2002026    時間: 2015-3-19 20:49

着薄絲襪
; }8 W, Y6 `9 I" U$ P
作者: 1677    時間: 2015-3-20 12:42

引用:
原帖由 gila 於 2015-3-18 22:45 發表   9 n- A# ~! _( O- ?
天氣開始回暖. 穿絲出街開始不再合時.
: Z9 O8 L. G/ ?5 L

* G* {$ [7 ^! c" s. \# j8 ]
引用:
原帖由 cherry1212 於 2015-3-19 19:24 發表   ! d. ^# x8 j- C, Q) V2 Y! A; _" ], L7 O
季節結束了
) A' ]. k6 c  {& C+ n
7 G/ T0 P  ~; I: j- o8 o
雖然今日(2015-3-20),氣溫高達26度,
, T3 s$ ^$ n  P9 k8 o- r但下星期又會跌返落17度!
. c3 a: T+ f; l0 A' Q. Hhttp://www.hko.gov.hk/contentc.htm
作者: wai2002026    時間: 2015-3-21 20:31

有無人參與
作者: silksocksboy    時間: 2015-3-22 02:01

我想問你地平時係咪會全身男裝Look,然後短褲加絲襪?
作者: wai2002026    時間: 2015-3-22 08:22

係阿 ·
作者: silksocksboy    時間: 2015-3-22 09:40

引用:
原帖由 wai2002026 於 2015-3-22 08:22 發表   
2 G. f, Q  z$ [% G5 {0 q$ P0 C係阿 ·
* e' U1 D7 a- B5 E8 C/ d1 ^8 F3 ]1 `6 d& z( Q% I! \# z, n0 B

2 E0 `, B$ ~) D. }4 u3 ~好玩喎,不過旺角就玩唔起喇,靜少少既區都仲可以既。9 u7 w' {3 h8 H

0 X+ @, T- W% {9 K同埋會著咩色先?肉色唔係咁覺眼,其他色就要大D勇氣喇。
作者: milkcow    時間: 2015-3-22 09:45

支持!我穿男裝短褲肉絲的!
作者: silksocksboy    時間: 2015-3-22 10:04

引用:
原帖由 milkcow 於 2015-3-22 09:45 發表   ( [' f. u2 x- t
支持!我穿男裝短褲肉絲的!
+ ^& R0 P0 V) A* G; ^" d7 g
( F. N: i0 T3 ]* c) `

5 P4 `, [/ v3 i# T: r好多年前我試過最激既....日頭著男裝短褲加黑色透肉絲襪,去尖沙咀同九龍塘,仲行埋商場同搭地鐵添,搭地鐵嗰陣我突登揀個著絲襪既女坐佢對面俾佢知,不過去一見到我就走左。 * M3 O' \  |) u5 z/ r/ K
/ K0 w: J6 I, p
不過嗰次係平日。
$ N5 d3 v  u8 [. ^/ p7 `
8 W1 W& \; X8 J9 S1 M% U, M8 p而重點係.....嗰陣無咁多自由行,更重點係.....智能電話未普及,所以而家勁驚俾人影相同拍片。 3 b1 T8 J; u% S" R# P4 k1 @# _: g
/ [9 ?1 v3 N) ^8 Y
變成而家最多都係夜晚,係街,著肉色絲襪,仲要係鼓氣好大勇氣先夠膽做。
作者: wai2002026    時間: 2015-3-22 10:07

再唔系粉嶺玩
作者: angelbbyip    時間: 2015-3-24 19:50

我只試過短褲加黑色九分絲襪褲出街/返工
作者: silksocksboy    時間: 2015-3-29 13:27

引用:
原帖由 angelbbyip 於 2015-3-24 19:50 發表   
# ~: D1 F4 U# F& p$ h我只試過短褲加黑色九分絲襪褲出街/返工
$ A+ Z6 k, G+ s8 e3 W- C, T2 L4 N' d) k5 ~
返工?
作者: pizzakobe    時間: 2015-3-30 00:21

我試過晚上12點穿絲襪去公園走走,穿球褲!好刺激
作者: silksocksboy    時間: 2015-3-30 07:29

引用:
原帖由 pizzakobe 於 2015-3-30 00:21 發表   - H7 N1 n. J2 T( X! w4 \
我試過晚上12點穿絲襪去公園走走,穿球褲!好刺激
  B4 V$ B9 v9 u2 [. F

* I* d- z; j. h8 f! x; K$ e
% z  w$ o& S7 j" B咩色絲襪?其實如果係肉色就無乜事,講真都唔會有人特登望住你對腳,而且仲夜晚添,除非你好靚仔。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0