標題: 想找香港cd一起扮cd出街,結交朋友 [打印本頁]

作者: rickychan    時間: 2008-2-27 23:08     標題: 想找香港cd一起扮cd出街,結交朋友

本人十分喜歡扮女孩子,想結交一些新朋友一起出街及交流心得  
9 Q9 A7 H+ F3 }' n+ C[email protected]
作者: kulalaba    時間: 2008-2-28 15:11

你著開咩女仔衫?' K/ Z% i; s' D8 @3 {' j2 p* H
我多數著校服裙~
作者: anthony_3k    時間: 2008-3-21 19:05

any photo?
作者: 小軒    時間: 2008-5-8 03:44

我都想
作者: guy    時間: 2008-7-25 21:44

我都鍾意扮女仔~~add me
+ `7 p4 Y" g5 {- [
: b# q3 h" c0 p: ~# w[email protected]
作者: meisze    時間: 2008-10-2 02:42

淨係你cd既話得唔得,我都想有人陪吓
作者: james9096    時間: 2009-4-29 16:30

i want join and walk with you all....
! _# d5 h  A0 f) z& Ibut i not a cd,may i join
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-29 20:36

搵個鐘意扮男仔既女仔,一齊CD出街,正呀!
作者: 音樂家    時間: 2009-4-29 21:29

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-29 20:36 發表
, z! |1 S; p" U1 V  k搵個鐘意扮男仔既女仔,一齊CD出街,正呀!
8 ~; u$ n: n7 p* i# L
, x6 Y+ b- w  F: n2 A. b我會 不過要搵過地方變身先得
作者: grilboy    時間: 2009-8-5 12:36

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-29 21:29 發表 * `) [, g/ k0 A

: @. V  T" D" v% _
! E$ A$ S+ G. v) w8 [3 v, h我會 不過要搵過地方變身先得
1 X1 _0 p9 b# d7 S

6 B2 ^' s  ~1 b+ e0 m6 U! E* [3 t7 S, |( s9 c
我驚你出街嚇親人
作者: 小軒    時間: 2009-8-20 03:13

可以add我∼大家交流一下
作者: tinshukman    時間: 2009-12-30 07:25

預埋我呀,[email protected],唔該。
作者: skyking    時間: 2010-1-11 17:55

你地出左街未呀,等埋我
作者: 音樂家    時間: 2010-1-12 19:16

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-8-5 12:36 發表   
1 L+ I$ I4 r$ B: z% K: e
1 T: ]/ h2 H' R2 l9 t8 N! V
& p( K$ b6 l' c4 F2 }
3 t4 z! Y9 d4 h! x* O我驚你出街嚇親人
. K6 d# i; y) n

1 T# S' f' N  M9 c# b( d; n6 lgrilboy 我唔知你個樣係點亦唔想知 不過你份人態度都唔係見得好好   Z( S+ r5 o/ S* q5 N3 w
睇你說話態度沒有餘地 係姊妹個post到踩人幾腳黎
5 S: R% i, E8 t1 J' e- `你做人都幾心胸狹窄 有d姊妹都著得幾好睇 你就捉雞毛蒜皮 * F' r9 |3 ^6 A, V
著得唔好睇或者身材唔好 打撃姊妹自信心 你就好似一隻癲蟹咁用蟹鉗狹人咁* ?' k$ P$ E7 H3 [( }- _
亦好似見到一個你心目中唔鍾意幾野想係呢個世界上永遠消失(如果你係地球公主的話: 不過你無可能係)
% r6 f( v! _+ x' B& `對人對事你就係見到唔滿意就會出你既情、緒、發、動
作者: 偽娘    時間: 2010-1-12 19:26

引用:
原帖由 音樂家 於 2010-1-12 19:16 發表   0 i+ d7 D% P) t/ G
+ t$ r0 z$ s/ ]. ^. y6 @2 K5 @/ s
/ Y- B7 X& W: P8 s/ f) e$ y
grilboy 我唔知你個樣係點亦唔想知 不過你份人態度都唔係見得好好
* k7 Z- W- e$ @9 v. _; `睇你說話態度沒有餘地 係姊妹個post到踩人幾腳黎 / W1 n  Y% Y3 L6 x) p. {
你做人都幾心胸狹窄 有d姊妹都著得幾好睇 你就捉雞毛蒜皮 2 K- B+ t. ^7 z& X: [6 Z
著得唔好睇或者身材唔好 打 ...
8 b6 D" f  \' D1 |2 n% E
* |3 D9 }5 c& i# z3 ~# m& I& x. h/ [

5 `0 e; O; B2 j0 D* w3 _- J: q. z/ R佢不嬲都系咁嫁啦..!!3 d2 s/ X1 @5 n6 {' q
有時睇到都有d火..* ]6 b6 M1 B5 L
真系好想知道佢系點ga 樣囉..9 S" p3 a+ F- Z3 R/ d8 [
旦可能佢講ga野 有可能系同更自己講囉
作者: *雯*    時間: 2010-1-12 19:28     標題: 回復 14# 音樂家 的帖子

說得對!
4 J$ C# R" t. N6 bCD呢個圈子已經唔係為外界所包容* B  f* z: f1 l+ w" i1 y
所以更需要我地大家圈內人更互相尊重同包容!
$ V" }$ i' ]! J7 _; F% ]7 b2 @7 G$ F4 p3 \1 P4 x( I& J0 N+ ~
加上CD始終唔係真正ge女人...
, b& f: [6 {; D+ O4 Q  Z% K4 O1 @有不足是一定的了
0 O! w3 s: m# {/ [; A
& k3 I# ^) P0 i* i5 s[ 本帖最後由 *雯* 於 2010-1-12 19:30 編輯 ]
作者: 音樂家    時間: 2010-1-12 19:39

我唔係想鬧佢 而係想佢諗吓人地(支持、感受同諒解)
( [2 ~& w0 M+ `4 G: K唔好諗自已咁自私 呢個世界唔係得佢一個
8 f1 j4 ^- m3 T一山還有一山高(人比人比死人) 希望明白呢個道理
* X3 N, k2 ]- ]7 ^* D' g  S5 e4 S$ I* \( N
作者: grilboy    時間: 2010-1-16 02:24

我只係說出我想說的話! I, u+ @6 {$ S, w$ E
有不足既地方要改好出奇咩,我都好接受人地既批評
, S# d- V" j7 G. x; a2 W/ B我說話已經好仁慈,比起其他討論區,我至少一定留有餘地
# W: z7 J+ ^# e7 o5 m, q/ C# ]2 `如果你地有咩唔滿意大可對我作出不是
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-1-21 13:51

我一個星期總有一晚CD出街行o下,而我女友又會著黑絲一齊陪我 ~
作者: 校服收藏者    時間: 2010-1-21 18:54

我著女裝9 v: Z/ U- g+ E/ D3 @
咁算唔算?
作者: liz    時間: 2010-5-1 22:22

我都想呀~~~~預埋我呀 ^^
! R! |# W2 A$ xMSN: [email protected]
作者: 123jay    時間: 2010-5-9 18:32

我係男仔20yrs,可以同你地出街嗎?: g6 Q1 x" `/ T* G5 }8 i
可以就PM我啦~^^"
" a2 a6 u  S4 A$ s7 @" {, J/ L: \( e5 l. w6 I
作者: hehehe1402    時間: 2010-5-10 12:45

著校服裙同你地一齊出得唔得架???
作者: 五香肉丁    時間: 2010-5-10 14:24

大家add我呀...我想出呀,,,不過最好夜晚
4 R: G& S/ F1 a" j' _! s7 E[email protected]
作者: 小娜    時間: 2010-5-11 23:44

我都想

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0