標題: 星期六,日,女生穿校服行街會引來路人奇異目光嗎? [打印本頁]

作者: mariogomez    時間: 2015-4-26 06:50     標題: 星期六,日,女生穿校服行街會引來路人奇異目光嗎?

我指真正女生,非cd
) l- b& D' a1 Q7 w星期六,日早上仍看見女生上學! M' `* S# J; L3 G, t
可能是學校補課同有活動
# Y4 a4 g( Y1 ]+ [  T1 L早上上學,晚上行街
3 `+ h  |& J+ v9 [4 C或者晚上參加音樂比賽,完左比賽仍行街
) Z4 X/ r2 l3 d: d$ }$ d, \星期六,日晚上仍可以看到校服女生,不過比率極少,不足1%
' e7 x/ F0 t/ b有次晚上海港城都見到
2 C4 k* i+ G8 L. g# p5 @) V0 _我見很注目,個個路人都望住
作者: isuzu4.3    時間: 2015-4-26 12:38

今早我都係餐廳門口有個穿保良局學生妹等位
0 l+ Q" c! S% D5 X我自已好奇都望左一眼,超正
作者: user9527    時間: 2015-4-26 13:10

引用:
原帖由 mariogomez 於 2015-4-26 06:50 發表   
' ]. [% y/ g3 @我指真正女生,非cd/ }% m% l! a9 H7 C8 H- O3 C6 g
星期六,日早上仍看見女生上學8 C+ D% L7 A# w1 c7 d6 q2 I
可能是學校補課同有活動
" p! W# d) f! w: K. o( k! r早上上學,晚上行街( f" I9 a' z0 O
或者晚上參加音樂比賽,完左比賽仍行街
) w* g/ A. ?& v( Y星期六,日晚上仍可以看到校服女生,不過比率極少,不足1%
3 @" O& Y# ^8 ^" ~, U有次晚上海港城都見到 ...
: C' B6 _7 T1 e/ C  J4 |- O
/ P$ ]) |3 V( s1 ?+ S* E# i香港學生真係年中無休! 因暑假都要補課
作者: peterxx    時間: 2015-4-26 17:46

穿著咩學校的校服?3 S  P/ s) L# N* A! B
學生妹,唔係PORK CHOP幾時都有人望
作者: 1980718    時間: 2015-4-27 00:53

星期六日學校有活動好正常!
作者: willy    時間: 2015-4-27 19:39

宜家唔同以前, 以前就真係有人望, 我宜家見到都會望, 不過係望係有無特別; a/ W5 h9 B  P* T: X' q
款式而已.
作者: Ling627    時間: 2015-4-27 19:53

不會壓,很多學校都規定要穿校服才能進校園
3 W% ~$ W+ _( X- [  Z* k但是長得好看的一定會吸引大家目光^^
作者: BC5123    時間: 2015-4-28 05:05

有時候會多看幾眼
作者: 潔瑜    時間: 2015-4-28 11:03

不會很注目呀,如果校服或是美女的話看會多看幾眼
作者: angela    時間: 2015-4-29 17:11

靚女一定有人望ge
作者: agp08090401    時間: 2016-2-27 00:37     標題: NP

香港學生日日都有活動有補課㗎啦
作者: aesops49374    時間: 2016-2-27 02:13

香港好多中學都要著校服先入得 就算weekend課外活動都係
作者: taass45    時間: 2016-2-27 04:10

很正多看一眼蠻正常的吧
作者: Hellokitty666    時間: 2016-2-27 19:34

I think it just depends on your look.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0