標題: 求人 [打印本頁]

作者: Zuaki    時間: 2015-5-27 21:27     標題: 求人

我點解自插屎眼,會標黃野!
& B# ?7 L6 n$ G2 y. Z+ U& t
* e  j8 `) z3 m) z係咪咪習慣( ?9 [. [# A* x8 g
成日屎急感覺
) x! g2 m: f( N* u! C- c1 R救教學
作者: 音樂家    時間: 2015-5-28 02:40

你係咪長時間不停抽插定插一陣?
( \7 J' ]; E1 U2 s6 K& z如果長時間不停抽插有機會肛門肌已鬆;0 H& \3 L+ b- u' t- G5 s6 v
如果插一陣就屎急, 你可能腸道敏感,
) R  V0 M" w1 ^, D7 w8 p不見意你繼續下去, 會傷到個腸同胃.
作者: Zuaki    時間: 2015-5-28 10:26

其實第一次玩咋
, L+ {% `  O1 _: U$ C8 o. r試一下下入都有急屎感覺
( j% Q" X- `" U% Y9 @快都試過都好急屎感覺
作者: annachan    時間: 2015-5-28 13:53

先排清毒素再玩吧…@.@”
作者: Zuaki    時間: 2015-5-28 23:39

咩叫排清毒素唔明
作者: leelee5    時間: 2015-5-29 02:55

引用:
原帖由 Zuaki 於 2015-5-28 23:39 發表   
3 {0 m4 m7 s7 O+ q6 h咩叫排清毒素唔明
! [/ H7 z: _* i' q

* T' o5 Y: @- |) c2 N1 ^6 K姐係叫妳灌定腸先,費事入面有野,污糟得利又唔衛生
作者: annachan    時間: 2015-5-29 12:36

引用:
原帖由 Zuaki 於 28/5/2015 23:39 發表   
  I/ M/ @# u2 U/ d咩叫排清毒素唔明
1 q; s8 p: V3 j+ W7 P, S
引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 02:55 發表   
4 n/ \# R, e! u$ M& ?  ]/ l& f2 m2 l+ \
* N  _+ z+ Y. [' f6 v- O( Q6 \. O' ^
姐係叫妳灌定腸先,費事入面有野,污糟得利又唔衛生
  d5 t- M, U# n4 {! {嘉怡的意思只是先去淨洗手間~~沒其他意思…-3-

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0