標題: 比人誤會 好無奈 [打印本頁]

作者: Kenneth1994    時間: 2015-5-29 02:11     標題: 比人誤會 好無奈

話說係wechat約姊妹 諗住幾個一齊cd下
0 [5 m+ H5 j4 W點知
4 |' a, E- A  A" w# |2 n有個問我:你地會挽咩?
% f- B0 h: T7 l我心諗: (你cd係為色情既?), n1 }3 L, _5 G( |
咁其實我又冇所謂 大家開心就夠啦!
" l: n+ c* S0 H; s! D (理佢色情唔色情啦)(光淨就得啦)) H9 V0 j% r& M6 o* q3 P% d
咁我就答: 我冇所謂架 唔後庭就得( q( r1 N' I+ Z/ A0 Z
佢答我: 咁姐係含啦? + i. T- A7 j7 g* w; Z( z
咁我諗: (佢意思係我含佢)
; e4 ?6 s0 i5 b* L我答: 到時先再算啦 ( T, Y8 F6 N& E; Q
佢話: 我只係想have fun9 t+ u, F! m. T, K
! y0 i* M. J: C! N
之後我就比佢話:
4 c' \, S2 s" ~4 @' O想出火就去叫雞 當我地係免費雞呀?2 z) [$ E) ^: [; J) d* I
  A; i- l7 F6 ]( q0 t# m
大姐 5 `6 j# `0 J1 d6 C. }$ O+ G
呀妹我係男兒身
3 Q* b: c% ]" J- p: }6 }又點會叫男兒雞呢 9 G" A) k8 X4 Z9 i6 G' M. f' L% p
加上我有女朋友 叫雞又咁哂錢
& f* t/ r) @( w8 U我cd都係因為女裝舒服 想開心下刺激下姐1 y0 _/ V% m0 I5 I
色唔色情我冇所謂架! 1 C& y/ A- n" J( ]1 u
唔好屈人之餘仲要唔尊重人啦$ Z% D8 h( g: m9 E4 `8 C# k9 L: Q
我好憎人咁架!
作者: mecy    時間: 2015-5-29 09:06

我cd係唔係雞
作者: Kenneth1994    時間: 2015-5-29 11:10

當然唔係啦
5 M. Q4 [" @, C6 h# S/ u6 ]咁我cd 我又係咩?
作者: annachan    時間: 2015-5-29 21:24

嘉怡女裝是為了be girl...
作者: Pio    時間: 2015-5-29 22:52

我想女裝。。。但無膽做...
作者: shadowt550    時間: 2015-5-29 22:55

我女裝也是為了成為女生
作者: jesscd    時間: 2015-5-29 23:02

最憎D人厄蝦條........
作者: bobo530    時間: 2015-7-5 03:22

我欣賞CD,因我沒本事阿
作者: icandysweetie    時間: 2015-7-6 14:06

各姐妹以上講的都好岩架.  話說回來, 大家見到面之後搞唔搞, 係好個人既考慮..同本身或者對方係唔係CD又冇咩太直接關係既, 在交友網上約人都一定電話傾番一下, 感覺下對方同自己夾唔夾咀型先喇. 岩傾咪見羅. 我有D齋傾唔見又有, 有D一見直接去搞, 搞左至傾又有.....
作者: qw5106    時間: 2015-7-6 14:20

講得好

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0