標題: 深水埗時裝批發 [打印本頁]

作者: dogdogcom    時間: 2009-5-5 22:50     標題: 深水埗時裝批發

我今日放假,走o左去長沙灣道行下。# y& F" B2 E# ~; A# \

5 S1 q3 q2 p9 i8 Y  O8 x原來個到好多時裝批發,有好多女裝,好多款式。我都入o左好多貨,短裙呀,小背心呀,吊帶裙同姊姊裙都有。個到d人係唔會理你,因為有好多人,不論男女都會去個到買辦,我去到d人都係以為我係買辦呀,網上拍賣,完全絛問題。( M: g, y, O% F4 g+ P# G0 n5 M

; ]- T! c/ C. v- ^. S* t; f! e希望呢個消息對各位有用。
作者: cdtv    時間: 2009-5-5 22:55

我細個都跟家姐去過深水埗入貨
作者: dogdogcom    時間: 2009-5-5 23:07     標題: 回復 2# 的帖子

今日走去睇,真係花多眼亂,入去摸下睇真d,買d o岩自己o既衣服,真係爽 !
作者: KR7723    時間: 2009-5-6 00:04

個頭係做批發生意為主。; t' h/ i5 ^  V* e
星期六如果唔介意搭多兩個站地鐵去荔枝角站的香港工業中心的地舖都會有衫賣。
作者: shinobu    時間: 2009-5-6 00:43

攪到我都想買辦添  M, C' N4 G/ X! ^

% [8 t/ c8 Q: M# k/ c樓主可否POST 你D 戰利品呀?4 ~9 Y9 q" I8 P' h) I# h7 |
同埋買O左幾錢?
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-6 01:38

樓主有無見到果頭有無緊身衣賣呢
作者: dogdogcom    時間: 2009-5-6 09:24     標題: 回復 5# 的帖子

我用o左$300,買o左一大袋,有小背心,有短裙,有連身裙,我可以摸上手,d質地好舒服,我覺得各位會俾個度o既衣飾吸引.....
作者: bakaruri    時間: 2009-5-6 12:12

深水埗有無具體d既位置?
作者: dogdogcom    時間: 2009-5-6 12:27     標題: 回復 8# 的帖子

長沙灣道,深水埗地鐵站c出口,有好多間鋪
作者: kevin428    時間: 2009-5-6 17:52

上街買自己心儀的衣衣是很爽滴事啊
作者: sghk_abcd    時間: 2009-5-6 19:59

不錯的地方....
作者: mmlee    時間: 2009-5-6 20:15

果帶d鋪好似唔畀參觀喎
9 {8 N7 i2 i$ @( f$ ]3 @同埋買一兩件會否好貴?
作者: dogdogcom    時間: 2009-5-8 09:22     標題: 回復 12# 的帖子

其實好多鋪都做埋零售,不過一定比批發價貴。
- t- G2 [1 S; r4 G# l" [! J- }* P- D0 O1 A0 x1 z- T- N- E% U
不過個度又真係好多款式,又可以任揀,所以個度真係一個唔錯o既選擇。
作者: gourment    時間: 2009-6-9 00:44     標題: 回復 4# 的帖子

長沙灣工業中心多數都係批發, 好少零售啊..........
作者: iamonheel    時間: 2009-6-11 12:11

好多都謝絕零售, 點開聲?
作者: karen1    時間: 2009-6-16 16:59

有D有寫明那些零售那些不是。
作者: grilboy    時間: 2009-9-11 05:05

其實上網買仲方便= =
作者: toir    時間: 2009-9-24 16:06     標題: 回復 17# 的帖子

不過可以一試手感先,都是好事呢~
作者: wtf    時間: 2009-9-24 16:58

果到只係好多衫 .......
: c4 X6 w; b& Z& l+ X' p9 C. ^( s但係好似無內衣褲 >.<
作者: mmchen    時間: 2009-9-29 14:04

Thanks for sharing and I will check it up one day.
作者: mscheng    時間: 2009-10-1 16:53

多次在門口望過,不過實在提不起勇氣入去買。
作者: zozoshing    時間: 2009-12-6 16:46

係呀~ 好多衫賣呀, 每間鋪都放d響出斫, 20-50蚊件衫
作者: yuenmary    時間: 2009-12-6 17:01

但無得試,同埋街上好多途人。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0